Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Bardakta Mısır Satışı Farklılığı

BaşlatanKARYA15Tarih04/11/2012 18:18:39Yorum35

İlk mesaj
Üye644 yazı
Bardakta mısır standında diğer standlardan farklı olabilmek için neler yapılabilir,ilginç fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye26 yazı
bonibon şekerlerin tüpleri var ya onun gibi bir kap yaptırıp mısırları içine koy, kaşık vs olmadan müşteri alıp tüpü ağzına boşaltarak yesin. bardaktan çıkar mısırı uzun tüp kartona koy yani.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye644 yazı
fikriniz için teşekkürler aslında olmaz değil,fakat çocukların harince büyükler ağzına dökerek yemez sanırım.

Yeni Üye26 yazı

onlar da avucuna dökerek yesin :) şaka bir yana zaten bu ürüne çocuklar da çok fazla ilgi gösteriyor onlar için fark yaratıp müşteri çekmiş olursunuz.

aynı dondurmayı külahta ya da kapta satmak gibi.

Yeni Üye29 yazı
çocuklar için üzerine çikolata sosu dökülebilir

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye217 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aktancg
bonibon şekerlerin tüpleri var ya onun gibi bir kap yaptırıp mısırları içine koy, kaşık vs olmadan müşteri alıp tüpü ağzına boşaltarak yesin. bardaktan çıkar mısırı uzun tüp kartona koy yani.

İnovasyon müthiş.Tebrik etmeden geçemedim.Başarılar dilerim

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Yeni Üye48 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - KARYA15
Bardakta mısır standında diğer standlardan farklı olabilmek için neler yapılabilir,ilginç fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

size verebileceğim bir fikrim yok, ancak sormak istediğim bişey var, bardakta mısır standınız bir avm içerisindemi?, standı açma ve işletmeye başlama maliyeti yaklaşık ne kadar acaba?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - etihus
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aktancg

İnovasyon müthiş.Tebrik etmeden geçemedim.Başarılar dilerim

teşekkürler, bende iş yapacak arkadaşa yardımcı olmak istedim umarım işe yarar.

Üye644 yazı
STANDIN YANINDA NAR SUYU SIKSAK

Üye644 yazı
fikri olan yokmu

Üye644 yazı
türk damak tadına uygunmu aceba,ayrıca neden yeniden forum açmadınız buraya yazdınız anlayamadım

Üye644 yazı
güncel

Üye643 yazı
@KARYA15 bardakta mısır satışını okul kantininde yapmak istiyorum...daha önce hiç denemediğim için artısı eksisi nedir, orta okula yönelik kantinde gidermi. En az ne kadar ve nasıl deneyebiliriz, Bu konularda özelden veya genelden yardımcı olabilirmsiniz

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Üye644 yazı
güncel

Yeni Üye4 yazı
Kumpir gibi ek mazemelerle satisa sunula bilinir mesela kücük kücük dogranmis sosis, bezelye gibi

Yerleşim ALMANYA / OgMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
selamlar... bence bardak boylarını ve ücretlerini gösteren resimli broşür tarzı kartonlar sallandırabilirsin standın üzerinden bizim insanımız fiyatı gördü mü kesin alır. ayrıca müzikte dikkat çekmende faydalı olacaktır...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye28 yazı
okurken aklıma geldi..bardakta mısır türkiyede epey yaygınlaştı...bunu otomat makineleri ile yapsak nasıl olur ... hani okullarada anlaşmalı ürün versek ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye28 yazı
çocukların çok sevdiği çizgi film karakterleri sunulan bardağa basılabilir ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Üye644 yazı
çizgi filim karakterlerini bardağa basmak güzel fikir,lakin lisans sorunu olduğu için sıkıntı olur diye düşünüyorum

Üye644 yazı
fikri olan yokmu başka

Yeni Üye16 yazı
aradığınız nasıl bir inovasyon yani sunumdamı değişiklik tadındamı değişiklik konsept değişikliğimi nasıl bişey konuyu ne kadar daraltırsak o akdar odaklanabiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye644 yazı
sayın aykutanıl,sunumda farklılık istiyorum,konsepte de olabilir

Üye644 yazı
güncel

Yeni Üye2 yazı
merhabalar bence sunumda farklilik yapabilirsiniz ustune farkli baharatlar koyabilirsiniz, meselya Bulgaristanda karisik baharatlardan yapilmis bir miks var "balkan misiri" diye sunabilirsiniz doanin en faydali bitkileriyle birlikte enfes bir tat da sloganiniz olabilir.
EET

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TurnovoMeslek Mühendis
Üye644 yazı
güncel

Üye643 yazı
Dondurma çıkınca Mısır satışı durdu bizim, mısırdaki kar oranı daha fazla ama gitmiyor bende çare arıyorum

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Yeni Üye12 yazı
bardak mısır standını degıstır mısır gorunumundeıslar yapılıyor cok dıkkat cekıyor ısıklandırma ve mısır yanında promosyon urunlerı ıle satıslar artar ama hepsınden onemlısı tezgahın nerede kurulu oldugudur..
triko96 kalıtelı urunun adresı fıyatlar ınanılmaz
05357192784

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye102 yazı
ton balıklı mısır olabilir. İçine bir miktar koyup fiyatı maliyete göre dengelersiniz. Zaten tadı da çok güzel olacağından çok tercih edilecektir. Bunun farklı versiyonları da olabilir. Küp şeklinde küçük küçük dilimlenmiş sucuk, et vb çeşitlerle yeni tadlar yaratabilirsiniz. Bir de çeşit olunca insanlar denemek için bile kesin alırlar. Mesela ben şu an sucuklusunu merak etmedim değil :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Müzik
Üye644 yazı
güzel fikir denenebilir,fakat soğutucu tarzında birde dolap gerekli standın yanında