Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Satış Ruhunu Ve Kurgusunu Yakalayabilcek Kitaplar

BaşlatanturnamTarih23/10/2012 16:17:08Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye76 yazı
arkadaşlar merhaba. Satış mantığını, ruhunu ve kurgusunu öğreten, satışçı hissediren en azından kurgu mantığını anlayabilecek geliştirecek önerebileceğiniz kitaplar var mı ?

Teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye106 yazı
Selamünaleyküm ''SATIŞIN KÜÇÜK KIRMIZI KİTABI/ YAZARI:JEFFERY GİTOMER/SİSTEM YAYINCILIK'' kesinlikle tavsiye ederim ve kitabı EN AZ 3-4 defa oku...

Yerleşim Türkiye
Üye639 yazı
selamlar
GENÇ BEYİN diye aylık bir dergi var.Adnı yine tekrar yazıyorum GENÇ BEYİN.Yazarı Abdulkadir AKGÜNDÜZ.fİYATI 7TL.
ÇOK AMA ÇOK MEMNUN KALACAK VE BANA DUA EDECEKSİNİZ.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye125 yazı

OG MANDİNO Babil'in En Zengin Adamı.
GENÇ BEYİN i önemle tavsiye ederim.
Profesyonel Patronların Başarı Sırları Abdülkadir Akgündüz
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye76 yazı
çok teşekkür ederim arkadaşlar beni mutlu ettiniz. Yön verdilerinizle doğru yolu bulucam inşallah. fikir verebilecek arkaşlardan bilgilerin paylaşmalarını isterim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye69 yazı
internet elinizin altında istediğiniz konuyu araştırabilirsiniz dergilere para falan ödemeyin. 7 TL'ye 7 saat internetten bilgi alırsınız

Yerleşim TürkiyeMeslek Grafiker
Yeni Üye76 yazı
kitapları alıp henüz okuyamadım fakat acayip derecede konuşma sıkıntım var gündelik dil ile konuşuyorum. Bir türlü satışçının dilini öğrenemedim. SAtış anlayamadım sanırım ama öğrenmek çok istiyorum. Konuşamadığım için düşünemiyorum. bana yardımcı olun ne olur. Kitap veya eğitim kurumu vs. Lütfen ama lütfen..

Yeni Üye76 yazı
cevap vermeyniz çok isterim arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

Yeni Üye76 yazı
ilginiz için teşekkür ederim.