Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Üreticiler Soğuk Satış Yaparım Komisyonla

BaşlatanBireyselemeklilikTarih19/10/2012 11:01:45Yorum89

İlk mesaj
Merhabalar, finans sektörün de 7 yıldır satış alanında çalışmaktayım satış alanında oldukça iyi deneyime sahibim güngören esenler bağcılar bölgesinde kafe bakkal lokanta pastane vb noktalara soğuk satış sadece sipariş alarak part time ek iş olarak çalışmak istiyorum.
Konuya hakim ve ürün fiyat avantajı ile ürününün sahada Üniversite mezunu tarafından pazarlanmasını hedefleyen tercihen sırma ya da damla su ana bayi aranmaktayım dürüstce çalışalım birlikte kazanalım.
Tekliflere açığım.
İşim gereği hafta içi 18-20 hafta sonu cumartesi tam gün durumu göre cuma günü de tam gün çalışabilirim.
Prim sistemi yol ve yemek desteği ile çalışmayı düşünüyorum.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
89 yorum
İlan güncel olup samimi tekliflere açığım birlikte ekmek yiyelim kazanalım gıda üzeri tüm toptancılar olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
İlan günceldir.

Kardeşim bende istediğin sektörde bi kaç yıl çalıştım sabah 8 iş başı akşam 19,00 paydos yetişmiyordu, senin istediğin şartlarda kimse ilgilenmez seninle kusura bakma ama.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
iLAN GÜNCEL OLUP LÜTFEN SADECE istabulda çalışma yapabilceğim su veya su dışında gıda ürünü üreten firmalarla iletişim kurmak isterim çok iyi bir pazarlamacıyım hem siz kazanmış olursunuz hemde ben çay üreticileri,gıda üretileri,vb tüm üreticeler çalışmak isterseniz beklerim özellikle istanbul güngören esenler bağcılar bölgesini çok iyi bilmekteyim....

görüşelim Selim KILIÇ 0 532 564 62 40
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
İLAN GÜNCELDİR AYRINTILI TEKLİFLERİNİZİ BEKLEMEKTEYİM

İlan günceldir üretici firmalar ya da eminönü tahta kalede dükkanının önünde ürün satışına izin verecek firmalar varmı ?
Lütfen tekliflere açığım.
İstanbul

Eminönü istoç da direk toptancılar olabilir ayrıca üretici firmalar girişimci ruha sahip pazarlama gücüne inanan bana pazarlamak için ürün desteği verebilirmisiniz inanın sizi mahçup etmem iyi bir satıcıyım üniversite mezunuyum ve özgüvenim çok yüksek ürünlerinizi hafta içi 18-21 hafta sonu tam gün veya hafta içi ilaveten cuma günüde pazarlama yapabilrim otomotik vites araç desteğiniz olabilirse araçlada pazarlama yapabilirim.
Samimi tekliflere ayrıntılı tekliflere açığım tekliflerinizi beklemekteyim.

Lütfen ciddi üreticilerin ya da ana toptancı bayilerin ciddi tekliflerini beklemekteyim ACİL.

selam siirtde bır pişmanıye fabrıkasının yonetıcısıyımm. pişmanıye satarım dıyorsan sana her turlu yardım yaparımm destek verırım butun ımkanları saglarım satısda kolay calısma sıstemı de dusunursen 0534 073 74 73 ararsın konusuruz
ıyı kazanc reklamla başlar...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Reklam
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emrahzeytin
selam siirtde bır pişmanıye fabrıkasının yonetıcısıyımm. pişmanıye satarım dıyorsan sana her turlu yardım yaparımm destek verırım butun ımkanları saglarım satısda kolay calısma sıstemı de dusunursen 0534 073 74 73 ararsın konusuruz

Desteğiniz ve güveniniz için sonsuz teşekkürler girişimciye gerçekten destek olacak başarıya yelken açmamızda yol arkadaşı olacak arkadaşların desteğini hissetmek destek görmek güzel teşekkürler.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fukara13
Alıntı Yapılan Metin:

Bugüne kadar gördüğüm en açık ve en yürekten cevaptı.İşte olay budur.İnşaallah her iki taraf için de hayırlı olur.
Arkadaşla bizzat telefonda konuştum ve gerçekten googleden araştırdım girişim ruhu olan bir kişilik işletme sahibi ve yöneticisi ve bana sonsuz destek vereceklerini söylediler. Umarım diğer üreticilerede örnek olurlar ben onların İSTANBUL ayağı olacağım..
İlk numuneler hafta ya cumaya kadar elimde olacakmış.
DESTEK VERECEK TÜM ŞİRKETLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
ÖZ GÜVENİN VE PAZARLAMANIN GÜCÜNE İNANIYORSANIZ BİZLERİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİNİZ.
SAYGILARIMLA.

Üretici firmaların desteğini beklemekteyim. Özellikle istanbulda üretim yapan işletmeler ya da istanbulda bölge sorumlusu arayan ürünlerini satırmak isteyen firmalar.

Alıntı Yapılan Metin:

böyle güzel teklifler ilk üreticilerden olması, bu sitenin kalitesini zirvelere taşıyor bence.....acaba bu sistem bana da uyarmı,,,
http://birincieldenhalka.com

İsmail--0542 891 64 72

Yerleşim Türkiye / TurkeyMeslek Ymalat
bende o zaman kendimi anlatayım belki bize de güzel teklifler gelir umarım............
devlet memuruyum, Konya merkezde yaşıyorum, 2012 model binek aracım var, temsilcilik, bayilik yada katalog desteği ile Konya il ve ilçelerine dağıtım, pazarlama ve satış işi arıyorum, Konya’ nın en yoğun caddesindeki bir işhanını giriş katında irtibat bürosu olarak kullanmak istediğim bir bürom var, alt ekibim-grubum hazır, Konya il ve ilçelerine açılmak isterseniz, karşılıklı güven ve anlayış çerçevesinde çalışmak isterseniz mail atarsanız, size dönüş yaparım…..saygılarımla…. not; sermaye konusunda ben de sıkıntılıyım, ama güven konusunda tartışılmayacağımı düşünüyorum....

İsmail--0542 891 64 72

sayın macera05, sağlam bir firma olursa sektöründe tanınmış ve kaliteli, ucuz, sadece dağıtmak kalır sanırım bizlere, bazı yerel üreticiler pazarlarını büyütmek için bizim gibilerden faydalanbilirler yanılmıyorsam....

İsmail--0542 891 64 72

sadece emrahzeytin beyin teklifi için yazmadım, 3 kişilik benimle 4 kişilik grubum var, eğer gerekirse çoğaltabilecek potansiyel var konyada... buraya yazmamın tek amacı ilk üreticiyle irtibata geçebilmek, yoksa diğer türlü al-sat-dağıt her türlü bulunuyor, çünkü piyasada üreticilerden alıp piyasaya toptan verip aradan kazanan çok, elbette o kişilere karşı değilim ancak ben böyle bir siteyi bulmuşken faydalanmak istedim....

İsmail--0542 891 64 72

Arkadaşlar bir kaç firma ile istanbul il temsilciliği konusunda anlaştık gibi imzaları haftaya atıyoruz ekip olarak istanbulda ek iş arayan arkadaşlar varsa benimle temesa geçebilirler.
Üretici firmaların destekleri beklemekteyiz.
Birilerine önder olabildiysem farkındalık yaratabildi isem ne mutlu bana destek üreticiden pazarlamak satmak bizden....

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik
Arkadaşlar bir kaç firma ile istanbul il temsilciliği konusunda anlaştık gibi imzaları haftaya atıyoruz ekip olarak istanbulda ek iş arayan arkadaşlar varsa benimle temesa geçebilirler.
Birilerine önder olabildiysem farkındalık yaratabildi isem ne mutlu bana destek üreticiden pazarlamak satmak bizden....

tebrikler sizin adınıza çok sevindim,,,darısı iç anadolu-konya için bana diyelim...

İsmail--0542 891 64 72

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yukmerman
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik

tebrikler sizin adınıza çok sevindim,,,darısı iç anadolu-konya için bana diyelim...

İlgili firma temsilcileri ile iletişim kurmanızda aracı olamak isterim. İnanın daha çok fazla firmadan destek göreceğimize inancım tam gün doğmadan neler doğar...
ÜRETMEK KADAR PAZARLAMAKTA ÖNEMLİDİR.
PAZARLAYAMADIKTAN SONRA ÜRETMENİN ANLAMI NEDİR.
İYİ PAZARLAMACILAR TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYOR.
HADİ ÜRETİCİLER BİR KIZILCIM BÜYÜMEK İÇİN YETER DESTEK VERİN SİZDE KAZANIN BİZDE.

işler konusunda bilgi verebilirseniz, bende sizi ve kendimi mahcup etmeyecek olana niyetlenebilirim, yapamayacağımız ya da aracı olan kişiyi mahcup ettikten sonra işi hiç yapmayalım, ne kendimize ne de başkasına umut vermeyelim..

İsmail--0542 891 64 72

Uretıcilerden ve anadoluda uretım yapıp urunlerını ıstanbulda pazarlamak ısteyen fırmalardan destek beklemekteyım ıstanbuldaki destekcınız olayim bolge sorumlunuz olayım

özelinize mail atılmıştır

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - arzum74

Gördüm bende size şimdi yanıta yazacam ilginizden teşekkürler.

ilan guncel olup ciddi ureticilerin ciddi pazarlama tekliflerini bekliyorum

Gerçek üreticilerden ana toptancılardan özellikle istanbulda üretim yapan firmalardan ve istanbula yakın illerde üretim yapıp ürününü istanbul pazarına sokmak isteyen firmaların ürünlerini istanbulda uzman şekilde pazarlamaya razıyım.

Türkçe de bir deyim vardır: '' Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyeceksin'' bilmem anlatabildim mi?
Kendisi bizzat üretici olan firmalarla ürünlerini pazarlamak için görüşmeler yapmak istiyorum. Özellikle istanbulda üretim yapan ve pazarlamanın gücüne inanan bir takım destekleri fazlası ile sunacak olan girişimci ruha destek verecek değerli üreticilerin ciddi tekliflerini beklemekteyim.
LÜTFEN ÜRETİCİ OLMAYIP ÜRETİCİ İMİŞ GİBİ KENDİ ALIP BANA SATTIRMA GAYESİ İLE İLETİŞİM KURMAYINIZ.
LÜTFEN SADECE ÜRETİCİLER. AMCIM İLK ELDEN ÇOK ETKİLİ FİYAT AVANTAJI İLE SAHADA ÜRÜNLERİNİZİ YAYABİLMEK

Türkçe de bir deyim vardır: '' Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyeceksin'' bilmem anlatabildim mi?
Kendisi bizzat üretici olan firmalarla ürünlerini pazarlamak için görüşmeler yapmak istiyorum. Özellikle istanbulda üretim yapan ve pazarlamanın gücüne inanan bir takım destekleri fazlası ile sunacak olan girişimci ruha destek verecek değerli üreticilerin ciddi tekliflerini beklemekteyim.
LÜTFEN ÜRETİCİ OLMAYIP ÜRETİCİ İMİŞ GİBİ KENDİ ALIP BANA SATTIRMA GAYESİ İLE İLETİŞİM KURMAYINIZ.
LÜTFEN SADECE ÜRETİCİLER. AMCIM İLK ELDEN ÇOK ETKİLİ FİYAT AVANTAJI İLE SAHADA ÜRÜNLERİNİZİ YAYABİLMEK

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - arzum74

Teşekkürler yeni tekliflere açığım.

Gerçek bir üreticiden hala çok ciddi bir teklif almış değilim lütfen özellikle istanbulda imkan sunabilecek ürünlerinin pazarlanmasını isteyen üreticiler bu işi sadece ek gelir olarak yapacam eğer araç desteğiniz olursa çok daha başarılı ve çok daha fazla ürün satışı yapabilim.
ÖZELİKLE GIDA ÜRETİCİLERİ POŞET STREÇ FLİM ALAMİNYOM FOLYO VB ÜRETİCİLERİ TEMİZLK ÜRÜNLERİ ÜRETİCİLERİ KIRTASİYE ÜRÜNLERİ ÜRETİCİLERİ VE MÜMKÜNSE TANINMIŞ MARKA VE KALİTESİNE GÜVENEN ÜRETİCİLER lütfen ciddi tekliflerle geliniz birlikte kazanalım.