Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Kalıtelı Bayan Cantaları Nerede Bulabılırım.

BaşlatanegemaviTarih10/10/2012 00:39:05Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
Arkadaslar ;

ben kalıtelı bayan canta işi yapmak istiyorum türkiyede kalıtelı cantaları nerede bulabılırım ?herkesde olan cantalardan ıstemıyorum degısık model ve ürün gercekten kalıtelı olacak bana bu konuda yardımcı olabılecek arkadaslardan bılgı beklıyorum lütfen yardımcı olabılırsenız sevınırım bayan canta uzerıne dükkan acmak ıstıyorum yurtdısı baglantılı olarakda calısabılırım.herkese hayırlı geceler.tskederım,

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye38 yazı
Turkiyeden kaliteli bayan cantasi bulma sansin cok az. Onu bir kere bilmen lazim. Turkiye o konuda artik pahali. italyanlar bile bizden uygun oldular. Hindistanli firmalari tavsiye ederim. Artik kendilerini duzelttiler. Iscilikleri cok guzel olan firmalar gormeye basladik. Istanbulda yilda iki kez fuar oluyor. Oraya gitmeni tavsiye ederim. Olmadi Milanoya git. Orada garanti bulursun. Pahali geldi. O zaman Frankfurtu tavsiye ederim. Orada da iyi firmalar oluyor. Tabii taa oralara gidene kadar pahali ama kaliteli Turk urunu alirim diyorsan ona diyebilecegim merterde ve aksaray da yine cok iyi diyebilecegim bir kac firma var. Oralara gitmeni tavsiye ederim. Sanirim yeterlidir...

Yerleşim Hollanda / ArnhemMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı

internet satışı için bende uzun zamandır çanta arayışındayım. normalde de çanta hastalığım var ve bu hastalığı ticarete çevirmek istiyorum. bangkok.fatih detay verirsen özelden sevinirim. resim+özellikler şart
Çalışan kazanır, er yada geç...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye46 yazı
bankok fotografları gonderırsen sevınırım .aos16@hotmail.com tskederım.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye46 yazı
havvanagila

tskederım arkadasım bu bır ıkı kalıtelı degıklerının ısımlerını bana özelden yazabılırmısınız.tskler.

Yeni Üye46 yazı
FiDeL966

arkadasım bende bursada yasıyorum sızınle görusebılırım.özelden yazısalım .tskler.

Üye160 yazı
İzmir de bir arkadasım üretiyor,çok değişik klas ürünler;isterseniz irtibat numarasını verebilirim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye65 yazı
beyazıt özbek çarşısına bir bak derim
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
AJANS Fİ
www.ajansfi.com
sosyalmedyareklamver.com
Yasemin Yaşar
info@ajansfi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye46 yazı
arzum74 ızmırdekı arkadasınızın tel nosunu verebılırmısınız bayan canta ıcın.tskler

Üye160 yazı
özelden tel no g önderildi

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye27 yazı
arzum memleket bartınmı :D
Erlin Zombıyıkoğlu
Toptan Alım Satım Organik Ürünler
0 532 486 86 63

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye91 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - havvanagila
Turkiyeden kaliteli bayan cantasi bulma sansin cok az. Onu bir kere bilmen lazim. Turkiye o konuda artik pahali. italyanlar bile bizden uygun oldular. Hindistanli firmalari tavsiye ederim. Artik kendilerini duzelttiler. Iscilikleri cok guzel olan firmalar gormeye basladik. Istanbulda yilda iki kez fuar oluyor. Oraya gitmeni tavsiye ederim. Olmadi Milanoya git. Orada garanti bulursun. Pahali geldi. O zaman Frankfurtu tavsiye ederim. Orada da iyi firmalar oluyor. Tabii taa oralara gidene kadar pahali ama kaliteli Turk urunu alirim diyorsan ona diyebilecegim merterde ve aksaray da yine cok iyi diyebilecegim bir kac firma var. Oralara gitmeni tavsiye ederim. Sanirim yeterlidir...

yurtdışı çalışırım diyosan önce bi gümrük müşavirliğiyle danış ondan sonra alibaba.com'dan 4-5 şirketi araştır müşteri temsilcileriyle görüşmeler yap fiyat teklifleri al kataloklarını web sitelerini araştır 2-3 $ Çantalar var sermayen varsa güzel bi yerde dükan açarım diyorsan düşünme gir derim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
arzum74 hanım özelden numra verebilir msnz?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ev kadyny
Yeni Üye30 yazı
Benim değerli bir büyüğüm bu işi yapıyor kaliteli çanta işi Türkiye'de 2.3 bu işte kapalı çarşıya veriyor mallarıı ben konuyu görünce bilgi vermek istedim eğer hala böyle bi isteğin varsa ben konuşurum sende ilgileniyorsan özelden mesaj at kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye8 yazı
arkadaşlar toptan louıs vuttıon,tommy hilfger,burberry çanta satışımız vardır mail adresiniz gönderebilirsiniz yardımcı olurum modeller çok hoş ve orjinal gibidir.yukardaki belirttigim markaları toptanı 20 den aşşagı hıc bır yer vermıyor fakat bızım kendı uretımımız oldugu için 14-15 cıvarına verıyorum.en az alım 30 tanedir.maıl bırakırsanız yerlı çanta toptan satışımızda vardır onlarda 7 lıra ya en az alım karışık olarak 40 adettir..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Bayan canta taki fabrikalari yada toptancilari ariyorum guzel mali olan kaliteli mallarimolan bi zahmet yardimci olsun

Yerleşim Avusturya / ViyanaMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar..1 ve 2. kalite cantaları olanlar msj atsın..toptan olarak ilgileniyorum.. adette sıkıntı yoktur yeterkı mal kalıtelı ve fiyatı uygun olsun.. ardagorkey@me.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye468 yazı
cantalar cok kalıtelı gozukuyor sıdılık bılgı amaclı soruyorum cantaların devamı varmı ve toptan fıyatları lutfen.kuhnenagelbayraktar@gmaıl.com

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Üye147 yazı
louıs vuttıon,tommy hilfger,burberry çanta satışı yapan toptancılar (diğer markalarda olur tabi ki) lütfen foto ve toptan fiyat listesi geçermisiniz mesutruzgar@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ynternet
Üye234 yazı
Merhabalar Gaziantep'te 10 yıldır hizmet veren bir firmayız model çeşit ve fiyat bakımından çok uygunuz. geçmiş mesaj ve konulardanda sağlamlığımızı görebilirsiniz. eğer ararsanız yardımcı olabiliriz saygılar teşekkürler. 0533 162 0366

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
beyazıt gedikpaşaya ugradınızmı her türden çanta bulabirsin
dolcerosa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye70 yazı
urun listesi ve fiyat alabilirmiyim? Hollanda icin
Internet Reklamcisi

Yerleşim Türkiye / ShertogenboschMeslek Dany?manlyk