Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Beyaz Rusya'da İs Yapmak İsteyenler

BaşlatanbelarusbelarusTarih07/10/2012 22:34:38Yorum38

İlk mesaj
Belarus baskent Minsk'te yasiyorum. Sahibi Rus vatandasi firmamiz var. Cocuk giyim toptan satis isi yapiyoruz. Belarus pazarina giris yapmak isteyenler , belarusa satacak mali olanlarin mesajlarini bekliyorum. ciddi olan kisiler lutfen mail ya da mesajla ulassinlar.
8 yil sonra edit : isleri buyuttuk , sadece moskovaya calisiyoruz. bu 8 senede cok zorluk cektik. 2 defa buyuk zarar ettik. ekonomik krizler cok etkiledi. simdi toptan satisi biraktik. belarus'a urun veriyorduk artik sadece moskovaya gonderiyoruz. rusya'nin diger sehirlerine de calismiyoruz. tek pazar moskova olarak devam ediyoruz. orada rusyanin ve avrupanin en buyuk e-ticaret firmasinda pazar yerimiz var. satin alimlarimiz sadece konsinye ve vadeli olarak gerceklesiyor. turkiye'den zor ama yinede buyuk stogu olan kurumsal urunune ve kalitesine guvenen konsinye ve 3-6 ay vadeli urun gonderebilecek varsa iletisime gecebilir. urunleri tamamen faturali , legal kargo yoluyla sertifikali rusya pazarinda vergisini odeyerek calisiyoruz. butun bunlari saglayabilmek icin konsinye vade calisiyoruz. eger istanbul ve bursa'dan ilgilenen olursa mesaj atabilir. herkese hayirli isler

Yerleşim Beyaz Rusya / MinskMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Merter de Bayan bluejeans üzerine imalat yapmaktayımm ilginizi çekerse görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Sayın İlgili

1983 yılından bu yana İstanbul Zeytinburnunda İki İplik melaşlı yüksek kalitede şardonlu Bay-Bayan - Çocuk Eşofman Tek - Takım imalat
ve Toptan Satış üzerine , Türkiyenin her bölgesi her yöresi başta olmak üzere yurtdışında Yunanistan, Rusya, Ukrayna Azerbaycan, Polonya ,Gürcistan, Irak , Libya,Cezayir, Katar'a ihracatımız mevcut

Yeni Sezon rekabetçi fiyatlarımız ilginizi çektiği takdirde aşağıdaki gibi bilgilerinize sunulmuştur

Büyük Boy Eşofman altı : 4.40 TL ( BAY-BAYAN )
Büyük Boy Eşofman Takımı : 8.80 TL ( BAY , BAYAN)

Garson Boy Eşofman Altı : 3.75 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Garson Boy Eşofman Takımı : 7.50 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Çocuk Boy Eşofman Altı : 2.80 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Çocuk Boy Eşofman Takımı : 5.60 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Baskı ve Nakış çeşitlerimiz mevcuttur.

Renklerimiz ; Gri,Füme,Antrasit,İndigo , Siyah, Lacivert

ilhan BAYAR

KURUMSAL,BİREYSEL SATIŞ VE PAZARLAMA

5 Telsiz Mh. Şehit Er Faruk Sevim Sk.
(105 Sk.) No:33 Zeytinburnu / İSTANBUL
GSM : 0544 692 60 40
TEL & FAKS : (0212) 416 68 34
WEB : www.bayarcollection.com
E-MAİL : bayarcollection@hotmail.com
Bayar Collection

tekstil urunleri icin bilindik populer marka , ya da buyumek isteyen marka , sertifikasi ve gumruk deneyimi olan firma aramaktayiz. Onun disinde farkli is kollari belarus pazarina girmek isteyen ciddi kisilerin mesajlarini ve fikirlerini beklemekteyim.

Yerleşim Beyaz Rusya / MinskMeslek Di?er
rusya'da bayiligi olanlarda ilgi alanimiz dahilindedir.

moskovaya ulasmis urunu olanlarda ilgi alanimizdadir. ya da moskova calisanlar da teklif sunabilirler.

Merhaba,İstanbulda İtalyan patentli inşaat boyaları ve dekoratif duvar boyaları üretiyoruz.Daha önce moscowaya da mal gönderdik. Belarusta inşaat piyasasına girebilirsiniz. İyi çalışmalar... nherguven@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
rusya ukrayna polonya 'ya ulasmis urunu olanlar , daha once rus pazari tecrubesi olanlarin , ozellikle tekstil , lisansli faturali , calisanlarin ilgisi olanlarin mesajlarini bekliyorum

sayın belarus rusya da kalemcay dıstribtoru yuz beyaz rusya da ilgilenirseniz bayılık verebılırız ınternet sıtemızden daha genıs bılgı edınebılırsınız
www.optturkey.com
ıyı calısmalar

Yerleşim Rusya Federasyonu / BelgorodMeslek Tekstil
nufusu 5 milyon olup 1 milyon insanının nerede ne yaptıgı belli olmayan tam bir polis devletcigi olan bir ülkede ne yapılabilir nasıl para kazanılabilinir daha detaylı vede reel acıklamalar yapılırsa insanlarımız hem bilgi sahibi olur hemde reel acıklama yapan zatı muhteremlere tesekkür eder saygılarımla

belarus la ilgili ciddi ciddi is yapacak kimse cıkmadımı arkadaslar cıkarsa amman ha lütfen yazınız su sıralar herkesin yurtdısı tecrübesi olan insanların tecrübelerine ihtiyacı var .

Her türlü penye kumaş üretimi yapmaktayız. Rusya'da kumaş satabilecek müşteri çevresi olan arkadaşlar bize yazabilirler.
beyza.tekstil@mail.ru

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Tekstil
Sayın Yetkili,

Erdemir Tekstil Yan Ürünleri Ve Etiket San. Tic. Ltd. Şti. olarak, İstanbul Yenibosna da fabrika ve satış mağazası olmak üzere iki ayrı binada 20 yıldır hizmet vermekteyiz..

Kurumumuz tekstil üzerine çok çeşitli aksesuar ürün yelpazesine sahiptir.Aynı zamanda uzman kadrosuyla her geçen gün yeni ürünler tasarlayıp, bu ürünleri üretip siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır. Üretimlerimizin hepsi kendi fabrikamızdaki üretim parkurlarında, kendi uzman personelimizle yapılmakta olup birinci elden tarafınıza ulaştırılmaktadır.

Aşağıda ürün yelpazemizden bazı başlıkları bilgilerinize sunar, sorularınız veya değerli siparişleriniz için bir telefon kadar yakın olduğumuzu saygılarımızla bildiririz.

TEKSTİL SEKTÖRÜ İÇİN ÜRÜNLER;

DOKUMA ETİKETLER

KARTON ETİKETLER

METAL ETİKETLER

BASKI ETİKETLER

DAMLA ETİKETLER

MATBAA ETİKETLER

DERİ ETİKETLER

FERMUARLAR

SERİGRAFİ BASKILAR

FOCUS BASKILAR

METAL BOYAMALAR

FASON DERİ ve METAL İŞÇİLİĞİ

SUBLİME BASKILAR

SÜS METALLERİ, ARMALAR, DÜĞME VE RİVETLER

HER TÜRLÜ DERİ VE METAL KARIŞIMLI LÜKS TASARIMLAR

SİZE ÖZEL DİZAYN VE TASARIMLAR

İYİ ÇALIŞMALAR

AKİF DEMİRBAŞ

erdemir.akif@gmail.com

fabrika tel:212 653 75 20-21

www.erdemirltd.com

sayın yetkili adım Bülent

biz bebek çorabı , çocuk çorabı , külotlu çorap , tayt , aksesuarlı bebek ve çocuk çorabı ,erkek ve bayan çorabı imalatı ve ihracatı yapan bir firmayız. size ürünlerimizin e kataloğunu gönderiyorum. lütfen ürünlerimizi inceleyin . sizinle çalışmak istiyoruz.

Bülent Özcan
tel: 0 530 495 48 16
mail. : bulent.ozcan@kosarcorap.com.tr
BÜLENT ÖZCAN

cid:image001.jpg@01CDF4BA.E31A04C0

KOŞAR ÇORAP Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.

Abdi İpekçi Cad. Cem İş.Mrk.

No:180/69 Bayrampaşa /İST

TEL : 0530 495 48 16

Tel : +90 212 613 50 60

Fax :+90 212 613 91 05

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
magaza acmak isteyen , sirket acilisi yapmak isteyen , oturum , ikamet , vize konularinda bilgi almak isteyen , dis ticaret bilgisi olan kisi ve kurumlarin mesajlarini bekliyorum. 10 milyon nufuslu ulke olan belarusun baskent bolgesi minsk 2 milyon nufusludur. nufusun buyuk cogunlugu kadindir. ozellikle bayan ve cocuk grubuna hitap eden urunler ya da kaliteli erkeklere hitap eden urunler. piyasadan uygun fiyatli cazip firsatlar sunabilecek kisilerin mesajini bekliyorum. belarus fakir bir ulke olmasina ragmen yasam standartlari ve alim gucu turkiyeyle es deger ya da yuksektir. maas ortalamasi , ulke ekonomisi disinda illegal bir ekonomik duzene de sahip olan beyazruslarin maddi durumu yuksektir , rusya ukrayna pazarlarina yakinlik sorunsuz sikintisiz calisma kosullarini takip edenlerin mesajini beklemekteyim.

MERHABALAR BEYAZ RUSYADA TICARET YAPMAK KOLAY SANMAYIN .ORDA HER SEY DIKTATOR LUKASENKO ELINDE . ORDA KENDI VATANDASLARI TICARET YAPAMIYORLAR .IHRACAT VE ITHALAT SADECE LUKASENKO YAPIYOR .SAYGILAR

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskowMeslek Ythalat / Yhracat
selam belarus arkadaşım www.oooantalya.com web sitemde ürünlerimi incelersen ortak bir paydada buluşabileceğimize inanıyorum.
Mehmet Ali Aydemir
+380 63 826 42 32 veya +7 978 011 69 09
oooantalya@hotmail.com
www.deluxe-bazaar.com

Yerleşim Ukrayna / JitomirMeslek Saty? / Pazarlama
İhracat ve ithalat yapmak mı istiyorsunuz?
Dünya çapında müşterileriniz olsun iste misiniz?
Hiç bir bilginiz yok mu?
Ya da çok düşük cirolara mı takıldınız?
Hibe desteklerden yararlanmak mı istiyorsunuz?
Öyleyse aradığınız biziz..!
Lütfen iletişime geçiniz..!
(Ayrıca Girişimci ve Kobilere yönelik hizmetlerimiz ve yatırımcı arayanlara yatırımcılık hizmetlerimizde mevcuttur.)

Ömer ÖZDEN
Uluslararası Portföy
ve Ticaret Danışmanı
omerozden_89@yahoo.com.tr
0535 490 03 53
Ömer ÖZDEN
Uluslararası Portföy ve Ticaret danışmanı
omerozden_89@yahoo.com.tr
0535 490 03 53

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
50.000 tl sermayesi olan bir ortağa ihtiyacım var. Çok ciddi bir projem var ve getirisi gerçekten çok yüksek. Şuan takıldım kaldım ve biran evvel başlamam lazım. Çok ciddi ve samimi kişi ve kuruluşların telefonunu bekliyorum.
İş tanımı : Polonya - kuzey Irak yumurta ihracatı
Tel: 0543 443 21 34
Altan.
Altan EYUPOGLU

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
senede 30-50 000 DOLAR KAZANMAK ISTEYENLER

senede 4-6-8 000 ton sebze uretmek icin kredi veya ortak veya fianansor ariyorum
teminat veririm
lazim olan para 400-500 000 $
4-dort sene sonra bu parayi yillik % 25 le 500 - 625 000 dolar odemeyi kabul ediyorum..
olaya faiz degilde kar payi verme olarak bakiyorum
YETISTIRIRLECEK URUNLER:MARUL*-MAYDONIOZ-TERE-ROKA-DERE OTU-ISPANAK-YESIL SOGAN-PIRASA-DPMATES-FASULYE-patates -lahana-turp vb urunlerdir.
finasor olana kazancin yuzde 65c ini veriyorum
kredi bulana yuzde 10 kazanctan-kadan pay veriyorum
senede 30-50 -80 000 dolar...
temiant olarak karadenzi kiyisindaki sulu tarlalari ipotek verecem

http://ilan.elookat.com/ilan-SATILIK-KELEPIR-BUYUK-CIFTLIK-uasuAAN-3801474.htm
bu linkten tarlalarin ozelliklerini ebadlarini gorebilirsiniz...
+995 599567980

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Emlakçy
Merhaba Belarus;
Bende ambalaj sektöründe faaliyet göstermekteyim.Sitemi inceleme fırsatı bulursan ürünlerle ilgili fiyat verebilirim,
www.prestijreklampromosyon.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
guncel ilandir. belarus icin is fikirlerinizi yazin lutfen

slm belarus ben İstanbul iki telide bayan ayakkabı üreten bir firmayım günlük kapasitem 20 ile 300 cift arsındadır eger söylediğinde cidysen siznle iş yapmak isterim numaram 0538 607 42 62 email roswellshoes@hotmail.com adresilerinden ulaşabilrsiniz not lütfen cidysen görüşelim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
UKRAYNADA TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ DÜŞÜNMEKTEYİZ (İÇERİK ; EV TİPİ SIVI DETERJANLAR - SANAYİ TİPİ KİMYYASALLAR - ENDÜSTRİ VE OTO TEMİZLİK KİMYASALLARI - ANTİFİRİZ . ÜRETİMİ .)

BİLGİ VERİRSENİZ DÜŞÜK MALİYETLE YÜKSEK KAZAN. SAĞLAYABLİRİM.
fep

Yerleşim Türkiye / BasaksehirMeslek Kimyager
Sayın Belarus

Biraz alan dışı olacak ama bilginiz varsa paylaşmanızı isterim.Biz alçı üreticisiyiz. Afrika bölgesine ihracatımız mevcut ve şu anda balkan ülkeleri ve belarus moldova vs.ülkelerde müşteri aramaktayız. Alçı ile ilgili olarak edinimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi günler...
ANC DIŞ TİCARET KAYSERİ
ancexport@yahoo.com.tr

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik