Aramak Ya Da Beklemek?? - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Aramak Ya Da Beklemek??

HÜMEYRA
Yeni Üye

Toplam 26 yazı
14/04/2008 :  16:26:37 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

aşık olmak istiyorum,aşk istiyorum,aşkı hakedecek birisini istiyorum,bana aşık olacak birisini istiyorum,aşk,aşk,aşk..herkesin mızmızlanıp sürekli tekrar ettiği istekler,sürekli konuştuğunu konu,aşk..herkes aşkı arıyor ve belki de burda hata yapıyoruz.aşkı aramalı,yakasından tutup yapışmalı mıyız yoksa aşk gelip bizi bulur mu?fıldır fıldır aşk ararken ve kendimizi buna çok odaklayıp işe yaramaz birine sahte bir aşk büyütürken sonuç hep geceleri yastığımızdaki gözyaşları olmuyor mu?oysa beklemediğimiz bir anda çıkan kişiyle hayatımızın en mutlu dakikalarını yaşayabilirken..
aşkı ararken o kadar çaresiz hale düşüyoruz ki bu durumdan kurtulmak için beynimiz bize mecburen oyunlar oynamak zorunda kalıyor.karşımıza çıkan ilk iyi görünen adaya yakınlaşıyoruz ve ona delicesine aşık oluyoruz bir anda.birtek onu düşünüyoruz,aşığım diye ortalıkta dolaşıyoruz,havalara zıplıyoruz oysa geceleri aklımız eski sevgililerimize,o unutamadıklarımıza kayıyor.amaaan onlar eskidendi ben şimdi aşığım diye yine kendimizi yeni aşkımızın kollarına iyice atıyoruz,kendi isteğimizle ve adeta zorla**** duygularımıza tavan yaptırıyoruz.ama maalesef bu sahte aşkın sonuçları oldukça gerçek.karşımızdaki kendini bizim kadar kaptırmadığı için üzülüyoruz, sinirleniyoruz.sonra kıskançlık krizleri başlıyor.paranoya güvensizliği doğuruyor,güvensizlik kavgalar,kavgalar sinir ve ağlama krizlerine yol gösteriyor.sonunda elimizde kalan başarısız bir ilişki,kötü anılar ve nefret edilmesi gereken,"zaten değmeyecek" bir insan oluyor.pişmanlık ve üzüntü dolu bir süreden sonra aşk damarımız tekrar kabarıyor ve aynı şeyler baştan yaşanıyor..
aşkın gelip bizi bulmasını bekleyenecek sabrımız yok mu hiç?bu kadar umutsuzca aramak yerine.."aşkı hakettiğine gerçekten inandığında o gelip seni bulacaktır" demişti daha önce birisi.beklemememizin nedeni gerçekten sevmeyi,sevilmeyi hakettiğimizi düşünmemizden olabilir mi?kendimize inanmak, güvenmek yerine yarattığımız oyuncak aşklarımızla ruhumuzdaki eksikliği mi kapatmaya uğraşıyoruz yoksa?eski bir sevgilinin acısını unutmak için,kendimizi yalnız hissetmemek için,tüm dünyaya aşka sevgiye layık olduğumuzu kanıtlamak için..aşk arayışımızı,özlediğimiz duyguları bize sonuna kadar tattıracak kişiyi beklemek yerine yarısını dahi olsa dolduramayacak yalanlara,oyunlara koşmamızdaki bu acele neden?peki ya bu "yoğun çabamızın" sonucunda değmezmiş dediğimiz insanlar ya aslına aradığımız kişilerse?kendimizi bu kadar zorlamak yerine zaman verip herşeyin oturmasını bekleseydik; yalan yanlış duygular uğruna bu kişileri harcamasaydık..olması gerektiği gibi yavaş yavaş,tadını çıkarta çıkarta tanısaydık birbirimizi zorlayıp hem kendimizi hem onu kaçırmak yerine..ben zamanında birkaç kişiyi kaybettim bu delice tutkuyu yaşamak adına;peki ya siz,siz kaç kişiyi harcadınız?
DüŞ PeŞiNDeYSeN,DüŞ PEŞiNe!!!

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Muhasebe
murat33
Üye

Toplam 503 yazı
15/04/2008 :  00:15:42  Alıntı
Aşkdiye birşey olduğuna inanmıyorum,hayatımda üç kez aşıkolduğumu sandım,onsuz yaşıyamam dedim,tüm hayallerim onun üzerine kuruluydu,insan hevesini aldımı ne aşk kalıyor ne bişey,zamanla aşkta bitiyor herşeyde,anladımki aşk diye bişey yoktur,sevgi vardır,en önemli şey,hava gibi,su gibi,sürekli ihityacımız olan şey,sevgisiz insan bakımsız gül gibi zamanla solar biter,aşk vardır,ALLAH aşkı vardır,çünkü O;na karşı olan aşk hiçbir zaman bitmez,tükenmez,zamanla yok olmaz,katlanarak büyür,çünkü o herşeye kadirdir,çünkü O dünya daki tüm güzellikleri yaratandır,tüm güzellikleri yaratmaya muktedir olan en güzeldir,peygamber efendimiz miraca yükseldiğinde belli bir noktadan itibaren cebrail aleyhisselam gidememiş ve peygamberimiz ben burdan öteye nasıl gideceğim diye sorduğunda cebrail aleyhisselam 'aşkla ya Muhammed,aşkla 'demiştir.

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Otomotiv
HÜMEYRA
Yeni Üye

Toplam 26 yazı
15/04/2008 :  08:57:52  Alıntı
öncelikle yorumun için teşekkür ederim. zaten önemli olan herşeyde Allah aşkına varabilmektir tıpkı mecnun gibi..kerem gibi..ferhat gibi..ama malesef bizim aşklarımız,aşk sandıklarımız ondan uzaklaşmamıza bile neden oluyor işte buyüzden sonu hep hüsranla bitiyo bence.İnsanın içinde Allah korkusu olmalı yaptığı herşeyde onun rızasını gözetmeli.Yüreğimdeki hiçbir sevgi Allah aşkından öte olmamalıydı ben hep buna inandım.Doğru insanla doğru şeyler yaşabilmek......

AŞK DUASI

Rabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan senin de
sevdiğin olsun
Ve bana öyle bir insan sevdir ki
O insanin kalbi Seninle sevişen bir mabet olsun.
Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce
Onunla buluşmuş olan sen olasın
Onunla el ele tutuştuğumuzda
ikimizin üzerinde Senin elin olsun
Bana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayım
Bana öyle bir sevgili ver ki
O gözler cennete açılan iki pencere olsun
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki
Kılavuzumuz sen olasın ey Rabbim
Öyle bir sevgili ver ki bana
Ona sarıldığımda kainat bize baksın
Birbirine sarılsın
Sevgimiz kurtla kuzuları barıştırsın
Bize bakıp şeytan Adem'e secde etsin
Günah sevap uğruna kendini feda etsin
Ölüler birer birer uyansın sevgimizle
Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsin
Öyle sevelim ki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki
"Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayız.
Bak Askımız bir kez daha yaşanıyor yer yüzünde..
Allah Aşkımızı öyle çok seviyor ki binlerce insana yaşatıyor
AMİN
İşte eğer bigun biri girerse hayatıma aşkımız böyle olsun istiyorum.Aslında pek umudum yok ama....inşallah rabbim hepimizin gönül muradını verir....
DüŞ PeŞiNDeYSeN,DüŞ PEŞiNe!!!

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Muhasebe
murat33
Üye

Toplam 503 yazı
17/04/2008 :  00:29:13  Alıntı

rica ederim kardeş ne demek,haklısın en önemli aşk Allah aşkıdır
Ya Allah a baş eğer,hiç kimseye eğmezsin
Ya nefsine baş eğer,hiçbir şeye değmezsin

Ya Allah a baş eğer,özgürlüğe koşarsın
Ya nefsaine baş eğer köle gibi yaşarsın
sevgimizin dahi Allah rızası olanı makbuldür,aşığız diyoruz,çok seviyoruz diyoruz,sevdiğimiz için dinimizi inancımızı terkediyoruz,ama düşünmüyoruzki sevdiğimizi de Allah yarattı,ona o güzelliği Allah verdi,o güzellikte geçici,baki olan tüm güzellikleri yaratan en güzel ALLAH tır.benim aşkım Allah aşkıdır.

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Otomotiv

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

2.4 saniye.
05:26:13, 14 Mart 2026, Cumartesi

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım