Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim,ben bu kutuyu aslında neden tasarlamıştım diye sorarsanız söyleyeyim,geçen sene okullara sabah kahvaltısı için araştırma yaptım,okulda sınıf annesi diye seçilen bir bayan yada bazı veliler şehirde uygun gördükleri poaça ve simit imalatçılarından biriyle anlaşıp sene sonuna kadar beslenme alıyorlar,bunu okula getirirlerken tavuk konulan uzun boş bir kutuya sınıf mevcudu kadar simit,süt koyup sağlıksız bir şekilde sınıfa bırakıp gidiyorlar,bende bizi tercih etmeleri için bu kutuyu yaptım.içine 1 poaça,1 süt,peçete ve ıslak mendil koydum,tamamen hijyenik oldu,birkaç okulda sınıf öğretmeni beni sınıf toplantısına çağırdı,oooo sınıfta velilerin hepsinden ayrı ayrı sorular,süt ne marka,imalat yeriniz nerde,görebilirmiyiz,meyve suyu ne marka olacak gibi,birdünya soru,bizim fiyat farkımız diğer firmalardan aylık 3 tl farklıydı ama bu soruları soranlar sağlıksız getirenlere bunları sormazlar biz yeni birşeyle çıkınca soru yağmuruna tutulduk,bende sinirlenip projeden vazgeçtim,bu tasarımla biz tercih sebebi olalım demiştim ama,sabah çocuğuna kahvaltı hazırlamaktan aciz bazı anneler,geçtiler karşımıza soru yağmuruna tuttular,kutunun boyutuna gelince 20*15 yükseklik 17 cm olarak yapılmıştı.