Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çocuklar İçin Karton Kutu

BaşlatanKARYA15Tarih27/09/2012 23:21:06Yorum41

İlk mesaj
4 tarafında çizgi filim karakterlerinin resminin olduğu üstten tutmalı çok şık karton kutu prototipini yaptım,çocukların kutu şekli ve resimli oluşu dikkatlerini çekti,şimdi bu kutunun içine ne konulup satışa sunulabilir,bu kutu kullan at tarzında istenirse çocuk evde oynar,isterse çöpe atar,neticede karton kutu...

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
biraz konuyu saptırcam ama aynı şekilde portatif bi karton ev yapsan cocukların (yabancı filmlerin vaz geçilmez çadırlarından farklı olarak) evcilik tarzı oyunlar oynıyabilecegi tarzda tutmazmı sence...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehir
Therah sizin dediğiniz gibi ev tipi kutular var
eses

Yerleşim Türkiye / Eses

vaybe adamlar yapmış ozaman topragam :S

Yerleşim Türkiye / Eski?ehir
resim bilgilerini mail olarak atarsanız memnun olurum birde iletişim bilgisi soulyour55@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
çok cazip gelmeyecektir belki ama kullan at tarzı beslenme çantası olabilir. fakat düşününce insanlar 5 tl ye bile beslenme çantası bulup 1 yıl kullanabiliyorlar. dur biraz daha düşüneyim. daha iyi fikirler çıkarılabilir.

belki içine basit tak çıkar oyuncaklar koyup da süpriz yumurta gibi pazarlanabilir. ama öyle bir akım oluşturmalısınız ki çocukların tekrar tekrar almak isteyecekleri bir ürün olmalı. bakuganlar gibi mesela. astarı kılıfını geçer ama, satacağınız bu tarz bir ürünün fiyatı en fazla 1 tl olmalı.

bu da çok iyi bir fikir değil gibi. biraz daha düşünmeli. bir de yukarıdaki yazıları okuyunca birimiz sürpriz yumurta dedi, birimiz ev dedi. oran kurarsanız büyüklük açısında arada epey fark var. yaptığınız kutunun boyutunu da paylaşırsanız belki daha verimli olur.
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Selamlar,

kutu geçici bir süre kullanılacağı için içine de yine belli bir süre kullanıldıktan sonra biten ürünler koyabilirsiniz.
Mesela boya kalemleri, küçük meyve şekilli post-it'ler. Neticede çocuk içindekini tüketinceye kadar hevesini iyice alır, sonra başka bir resim bulunan kutulu ürünü almak ister. Anne babalar da zaten yeni tüketime (mesela boya kalemi) ihtiyaç olduğu için satınalma konusunda tereddüt etmezler.

Boya kalemini siz de test edebilirsiniz. Toptan kutu adedine yetecek kadar renkli kalem alırsınız. Sonra da pazarlama sonuçlarına göre ürünü çeşitlendirebilirsiniz.

Bu arada bu kutunun metal olanlarını üretme şansınız olursa çok daha ilgi çekeceğini düşünüyorum. Metal kutulara hem küçüklerde hem de yetişkinlerde inanılmaz bir ilgi var . Üstüne yılın takviminden tatil günlerine önemli tarihlerden tematik içeriğe kadar her şeyi telifsiz basabilirsiniz. Katma değeri çok yüksek bir ürün olur.

Başarılar.
en büyük kurnazlık dürüstlüktür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim,ben bu kutuyu aslında neden tasarlamıştım diye sorarsanız söyleyeyim,geçen sene okullara sabah kahvaltısı için araştırma yaptım,okulda sınıf annesi diye seçilen bir bayan yada bazı veliler şehirde uygun gördükleri poaça ve simit imalatçılarından biriyle anlaşıp sene sonuna kadar beslenme alıyorlar,bunu okula getirirlerken tavuk konulan uzun boş bir kutuya sınıf mevcudu kadar simit,süt koyup sağlıksız bir şekilde sınıfa bırakıp gidiyorlar,bende bizi tercih etmeleri için bu kutuyu yaptım.içine 1 poaça,1 süt,peçete ve ıslak mendil koydum,tamamen hijyenik oldu,birkaç okulda sınıf öğretmeni beni sınıf toplantısına çağırdı,oooo sınıfta velilerin hepsinden ayrı ayrı sorular,süt ne marka,imalat yeriniz nerde,görebilirmiyiz,meyve suyu ne marka olacak gibi,birdünya soru,bizim fiyat farkımız diğer firmalardan aylık 3 tl farklıydı ama bu soruları soranlar sağlıksız getirenlere bunları sormazlar biz yeni birşeyle çıkınca soru yağmuruna tutulduk,bende sinirlenip projeden vazgeçtim,bu tasarımla biz tercih sebebi olalım demiştim ama,sabah çocuğuna kahvaltı hazırlamaktan aciz bazı anneler,geçtiler karşımıza soru yağmuruna tuttular,kutunun boyutuna gelince 20*15 yükseklik 17 cm olarak yapılmıştı.

buradaki en güzel fikri siz zaten bulmuşsunuz. belki pastanelerle anlaşabilirsiniz. hazır beslenmesiyle birlikte beslenme çantası. kutunun üzerine de içindekilerin firma ismiyle birlikte ürünlerini yazabilirsin. pastanede ya da okul yakınındaki bakkallarda satışa sunulabilir. veli almayı kendi tercih ederse alır. yoksa diretilirse dediğiniz gibi onun içinde ne var? son kullanım tarihi ne gibi sorularla karşılaşılabilir, bin dereden su getirilir. şeker ve boyadan oluşan meybuzları çocuklar tenefüslerde okuldan kaçar kaçar alır, bunu veli de bilir; ama sen desen ki ben sınıfa meybuz satacağım bütün veliler ayağa kalkar.
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Türk insanının bazı bölümü evrimini henüz tamamlayamadığı için bu proje sizi oldukça yoracaktır.Özellikle allah kültürlü cahillerden bizleri korusun.Bilinçsiz,çok aile var bu ülkede.
Girişim başarının imzasıdır...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - KARYA15
GÜNCEL

sende de bir arıza var ama çözemedim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Emekli
Fast food zinciri olan restorant tipi yerlere gotur goster bir begenen cikar diye dusunuyorum
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Kullandığın çizgi film karakterleri için lisans anlaşmalarının yapılması da gerekir sanırım. Sonradan başına iş açabilir. Ciddi yaptırımları var diye biliyorum. Detaylı araştırmak gerekir tabi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
pidecilere yönelik dönercilere yönelik kullanabilirsin mi acaba.................
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
ben ce cocukları eğiten şekilde baskılı kartondan sökülüp takılan evler oluşturulursa çok güzel olur
zamanın en cesurları şimdi toprak altında sen de ona göre yaşa..

Yerleşim Türkiye / Ankara
endmüh söylemiş, kesinlikle doğru. O karakterleri izinsiz basarsan başına büyük dertler alırsın. Telif haklarını satın almaya kalkarsan da senden on binlerce dolar istreyeceklerdir. En iyisi bir illüstratör bul onunla çalış.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
yeni proşeler ve yenilikler sektörü genişletir. bu sektör çok büyük bir sektör
zamanın en cesurları şimdi toprak altında sen de ona göre yaşa..

Yerleşim Türkiye / Ankara
endmüh e katılıyorum. sen bu iş için diretiyorsan çizgi filim kkarekterlerinin yerine başka fügürler bulmalısın mesela bir palyaço çizdir ördek , cocukların dikkatini cekecek fügürler olsun bunu senin yapfığın ebatta yapma,
diyelim ki pizza kutusu olsun veya dürüm kartonu olsun bu tip ambalajları tüketen iş yerlerinden görüş,
bakalım ne diyecekler. selamlar..........
hfs

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Müzik
tabiki güncel,çünkü istediğimiz fikri halen bulamadık,sizden fikir çıkarmı bilmem

güncel

güncel

güncel

güncel

SAYIN YEMREC KARTON KUTUNUN SATIŞINI YAPMIYORUZ HENÜZ,İÇİNE KONULABİLECEK ÜRÜN ARAMAKTAYIZ SAYGILAR

güncel

GÜNCEL

güncel

GÜNCEL