Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Havlu Uretmek İstiyorum.

BaşlatanKopruBacakTarih23/09/2012 20:12:32Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Merhaba arkadaslar Bursa'dan havlu alıp Nevsehir'de satmak istiyorum. 2 3 ay satcam eger guzel giderse İstanbul'a Bursa'ya ve Nevsehir'e dukkan acip havlu uretip satmak istiyorum.Marka olusturmak istiyorum fakat uretim yapmayacagim.Bana uretici lazim.Yardimci olabilecek var mi?

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye59 yazı
Up

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ö?renci
Yeni Üye80 yazı
Denizlide araştırmanı tavsiye ederim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Yeni Üye59 yazı

Tesekkur ederim forumu kullanan ureticiler varsa onlarlada irtibata gecmek isterim

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ö?renci
Üye413 yazı
Merhabalar...
Ev Tekstil konusunda size yardımcı olabiliriz...

Veli Çetin
CTN GROUP
ctngroup@hotmail.com
0533 304 59 94
VeliÇetin

Yerleşim Türkiye / DenziliMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
Denizli'den size yardımcı olabilirim. Özel mesaj ile tam isteğinizi belirtirseniz ayrıntılı bilgi verebilirim.
Çin Ticaret Danışmanı, Yenilenebilir Enerji Uzmanı, E-Ticaret Esnafı

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Üye104 yazı
dilerseniz baskılı havlu satışı yapmak isterseniz pyaa fiyatlarından daha uygun maaliyerlere size makina temin edebiliriz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye352 yazı
Merhabalar,
Denizli'de havlu bornoz üretimi yapıyoruz. İhracat yapan bir firmayiz. İstediğiniz adetleri ve havlularin detaylarini verirseniz uygun bir şekilde fiyatlamasini yaparız.
Ilgilenirseniz özelden mesaj gönderin lütfen.
Saygılar.
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com

www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye19 yazı
Arkadaşlar merhaba,
gürcistan batum'da ev tekstil ve havlu üzerine dükkan açmayı düşünüyorum.mal teminini bursa danmı denizli denmi yapmak lazım.bu iş üzerindeki görüşlerinizi almak isterim.teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Esnaf
Yeni Üye90 yazı
havlu üretimi yapan bir cok iyi üretici var denizli 'de. bu konuda birçok alternatif bulabilirsin denizli ye bakmanı öneririm

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Tekstil
Üye352 yazı
sayın imparator033,
ev tekstili konusunda özellikle havlu, bornoz ve nevresim konusunda Denizli başkenttir. Bursa perde ve döşemelik kumaşta iyidir.
Bilginize.
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com

www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile

Yeni Üye19 yazı
arkadaşlar bilginiz için teşekkür ederim.bu iş batum damı iyi olur tiflis demi?

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Esnaf
Üye116 yazı
merhabalar kilimi istediğiniz ebatlarda cesitlerde temin ve teslim eder istege göre ceşitlilik üretiminden saglanmaktadır bunun yanında havlu pestemal aklınıza ne gelirse üretir temin ederim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye14 yazı
denizlide ham kumaş gömleklik kumaş ve ev tekstili üzerine imalat yapmaktayız.irtibata geçerseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Yeni Üye46 yazı
merhaba,

1.kalite düz beyaz otel tipi kaliteli 50x90 ve 70x140 havlu üretimimiz mevcuttur.

ayrıca 2.kalite süper lüx havlularımız bulunmaktadır. aşağıdaki linki inceleyerek görebilirsiniz.

info@dadyatekstil.com mail adresi ve www.dadyatekstil.com sitesinden bize ulaşabilirsiniz.

fiyatlarımız uygundur.

aşağıdaki linklerde 2.kalite ilanlarımızı görebilirsiniz. ilgilenirseniz bu mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/40x80-super-luks-el-yuz-berber-kuafor-havlusu-245283929

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/70cm-x-140cm-670-gr-adet-super-luks-banyo-havlusu-245277503
KAAN GÜNER

Yeni Üye46 yazı
2.kalite havlulardaki toz-kir ve yağ lekeleri nasıl çıkarılır?
KAAN GÜNER