Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Eşşek Sütü Satışı (kanser Hastalarına Özel)

BaşlatansettercyTarih20/09/2012 13:02:36Yorum4

İlk mesaj
günlük 18kg ile 44 kg arası tekirdağdaki çiftliğimizden günlük sağımlı eşşek sütü.her türlü kanser hatalıklarına,ülser ve iç rahatsızlık çekenlere bire bir en kaliteli üründür.özellikle kemoterapi görenlerin ve küçük bebekleri olanların şiddetle kullanması gereken tüm dünyada milyonlarca insanın ilaç olarak başvurduğu ilk üründür..arzu eden arkadaşlar alım satım veya kullanım amaçlı tedarik etmek isterlerse aşşağıdaki mail adresinden ulaşabilirler.istanbul içine günlük teslimat istanbul dışınada 1 günde teslimat yapılır..

emelay84@hotmail.com

büyükcekmece

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
ya ben sedef hastasıyım iyi geldiği söyleniyor acaba ne kadar ücreti sizin bilginiz var mı iyi geldiği konusunda aydınlatabilir misiniz

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici
litrede 60 TL gibi bir fiyatı var galiba.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat

Merhabalar.sedef hastalığına içme tarzında değil ama hergün 2 defa deri üzerine sürülerek uygulandığını biliyorum..birde bazı arkadaşlarımız en az nekadar alabileceğini ve satılık canlı eşşek olup olmadığını sormuşlar.canlı eşşek satışımız mevcuttur ve dişi erkek yavru şeklinde edinebilirsiniz ayrıyetten enaz alım 500ml lik pet şişlerde gönderebiliyoruz..süt fiyatımızda belirttiğiniz gibi 26€ lt fiyatımız.Kemoterapi gören kanser hastalarına yaradığı tüm dünyada kanıtlanmıştır çin ve japonya bu yönde ençok tüketici konumundadır.hepinize işlerinizde baraşılar sağlıklı günler dilerim arkadaşlar
büyükcekmece

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
2 litre lazim bana cok acil.
1234

Yerleşim / GugudaMeslek Ythalat / Yhracat