Ana içeriğe geç

İş Dünyası

İşyeri Açılışı

Başlatanarzum74Tarih15/09/2012 05:06:11Yorum6

İlk mesaj
Üye160 yazı
Merhaba
Yeni tasındığım muhitte işyerimin açılışında sizce ne yaparak insanların ilgisini çekebilirim

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye30 yazı
ne üzerine açtınız iş yerinizi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye160 yazı
gıda

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye30 yazı

öncelikle gıda üzerine açılan mekanlara referans şart.bence sana referans olabilecek kişilerden gelebilecek çelenk çiçek hediye vs varsa bunları dök ortaya.Ve genelde herkesin başvurduğu müziktir.gıda nasıl gıda bilmiyorum ama ona göre bir müzik sistemi kurabilirsin çevreyi rahatsız etmeden.ve broşür dağıt bol bol her yere.anladığım kadarıyla mütevazi küçük bir yer açtınız.açılışınızı bol gürültülü yapın derim facebook gibi sitelerden bol bol duyurusunu yapın.büyük çaplı bir yer açtıysanız ozaman tavsiyem danışmanlık firmasına başvurup onlardan yardım istemeniz

Üye160 yazı
Yöresel gıda ürünleri üzerine; bulunduğum yer ;bir önce bulunduğum yerden daha geniş bir mekan potansiyel olarak da durum olarak daha üst tabaka;
ara caddede;
Antakya ürünleri de satıyorum hatta düşündüm Antakya dan tanıdığım künefe ustası var onun özel kadayıf dökme makinası var hos otantik bir görünüm onuda mı getirsem:)
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye30 yazı
benim oturduğum semt de üst tabaka ve dediğin tarzda bir yer açtılar geçen sene ama açılışında ben yoktum nasıl açtılar bilmiyorum.ama öyle muhitlerde inan çok ses yapmasan bile tutar.

Üye135 yazı
selamlar acılısta palyanco gıbı etkınlıklerı herkes yapıyor degısık bırsey ıstıyorsanız semazen gosterısı benımle ırtıbata gecebılırsın bende ızmırdeyım

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama