Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Biber Salçası Toptan Ve Perakende

BaşlatanchichikowTarih12/09/2012 12:15:49Yorum18

İlk mesaj
Üye104 yazı
ÇOK KALİTELİ ÖZEL ÜRETİM ANTEP BİBER SALÇASI MEVCUT. TOPTAN ALMAK İSTEYENLER İÇİN FİYATIMIZ
6.50, TL. PERAKENDE ALMAK İSTEYENLER İÇİN İSE FİYATIMIZ 10,00 TL DİR.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye104 yazı
Günceldir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye340 yazı

el yapımı 2 ton var elimizde 5 tlden verebilirim
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye104 yazı
Sayın tüketiciler !! Biberi biz kendi mahsulümüzden temin ederek salça yaptık. Maliyet hesaplarken hammadde bazında oldukça düşük olarak karsız hesapladık. ve son fiyatı toptan zorla en düşük seviyeye getirdik. Ancak Bilgi amaçlı söylüyorum. 4 ila 5 kilo arasında biberden 1 kilo salça çıkmaktadır. Tabi hakkıyla yapılırsa. Brix'ide 36 olmak kaydı ile ..Bu kısa bilginin ardından ; 5 Tl fiyat yazan arkadaş nasıl oluyorda bu kadar ucuza satabiliyor. Salçasına ne katıyor acaba. Biber ise hammaddesi ; lütfen bize nereden ve kaça biber alıyor ?? bi izah etsin ve kaç kilodan ne kadar salça elde ediyor?? Malum Biber fiyatlarını bi araştıralım lütfen... Tıpkı neye benziyor bu iş ; Etin kilosu 25 tl ,ama sucuk satılıyor 5 tl ye düşündürücü değilmi???

Üye340 yazı
köyde ektiği tarladan aldıgı hasatı direk salca yapan aile satamayınca ürünü zararına biz aldık bu arada faturada kesebiliriz arkadasım uygun fiyata sana devredim sen sat istersen
Fırat ALBAY

Üye104 yazı
Haha haha der gülerim bu açıklamaya.Salça her zaman para eden birşeydir. zararına kimse satmaz satanada rastlamadım.Alanada rastlamadım. Köylüden aldığın salçaya nasıl fatura kesiyorsun. Girdin nasıl oldu da çıkış yapabiliyosun. Birde forumlarda ki yazılarınız incelenirse ne kadar hayali şeyler olduğu açık , Hele konikste ilk proje olluşturupta hayata geçiren tek şahıs olmanız oldukça şaşırtıcı.(Şahıs şirketi kurup kendi işinizin patronu olmanız her ne kadar mahiyeti anlaşılmaz bir işiniz olsada takdire şayan) Her neyse
dürüstçe ticaret yapmak isteyenlerin sayfalarını lütfen provoke etmeyelim...Ve son olarak size kilosu 3 liradan sucuk verebilirim hemde faturalı...

Üye340 yazı
arkadasım provoke etmiyorum ticaret sadece yaptıgın iş değil para kazanacagın iştir bu arada sen kömbe tesisini kapattın galiba salça sattıgına göre koca tesis yok oluverdi :)
Fırat ALBAY

Üye104 yazı
kömbemiz tüm hızıyla devam ediyor bilginize..

Üye340 yazı
SAHİBİNDEN SİTESİNDE DE İLANIMIZ OLUP İLAN KODU: İlan No 71064419

burda bulamadım ciddi anlamda yapıyormusun evetse alım yapalım urfada cok yedim cok güzel bir ürün
Fırat ALBAY

Yeni Üye34 yazı
merhaba sayın chichikow
tatma imkanımız nasıl olur? numunelik nasıl tedarik edebiliriz?
toptan en az kaç kg alım bekliyorsunuz?
canercp@gmail.com adresine mail atabilirsiniz
hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye65 yazı
Konunun altında sizin kendi satışınızı yapmanız uygun değil ... Sayın alışveriş
www.antepdukkani.com
Gaziantep yöresel ürünleri

Yerleşim Türkiye / gaziantepMeslek Ynternet
Yeni Üye34 yazı
salça bitti mi yahu hiç cevap yok :)

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye4 yazı
selamlar tatlı biber salçası alımı yapıyosanız elimizde mevcuttur toptan halde ev yapımı ttlı biber salçası yerimiz gaziantep tel 05340357080

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye104 yazı
Öncelikle şunu belirteyim; internet hattımız nakil işlemi dolayısı ile kesintiye uğradığından siteye giremedim. Cevap bekleyenlere yazamadım kusura bakmayın. Toptanda alabileceğiniz en az alım 100 kg.dır. Numune isteyenler en azından 5 kg. sipariş vermelidirler.

Üye104 yazı
güncel

Üye2659 yazı
Alışveriş nerdesin chichikow müşterileri kapıyor :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2659 yazı
Şu biber salçası işine aklım takıldı valla :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama