İlk mesaj
İş Dünyası
Bayim Olurmusun Fuarı Açılıyor
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumC
Yeni Üye38 yazı
giris ucretli mi ? diger konu fuarda gordugun ve rakam olarak uygun is kollari neydi
tesekkurler
Dış ticaret , e -ticaret , girişimcilik hakkında yazıları okumayı çok seviyorum.
Evcil hayvanlar ilgi alanım özellikle kuşlar ve balıklar.
Şiir okumak ve yazmak ayrıcı bir mutluluk kaynağı.
Bu ülkenin Türkünü,Kürdünü,Lazını ,Alevisini,Sünnisi bizim .
İnanın bana dostlar gökyüzü hepimize yeter
Yeni insanlarla tanışmak ,yeni fikirler üretmek için buradayım.
Dileyen herkes mesaj yazabilir
Dürüst ve sevgi dolu insanlara selam olsun.
Güzel günler göreceğiz güneşli günler / Nazım Hikmet
Evcil hayvanlar ilgi alanım özellikle kuşlar ve balıklar.
Şiir okumak ve yazmak ayrıcı bir mutluluk kaynağı.
Bu ülkenin Türkünü,Kürdünü,Lazını ,Alevisini,Sünnisi bizim .
İnanın bana dostlar gökyüzü hepimize yeter
Yeni insanlarla tanışmak ,yeni fikirler üretmek için buradayım.
Dileyen herkes mesaj yazabilir
Dürüst ve sevgi dolu insanlara selam olsun.
Güzel günler göreceğiz güneşli günler / Nazım Hikmet
M
Üye643 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - canim_ulkem sevgili mehmet, giris ucretli mi ? diger konu fuarda gordugun ve rakam olarak uygun is kollari neydi tesekkurler |
Sayın canım ülkem...
Ben geçen sene gittiğimde giriş ücreti: yaklaşık bir sinema bileti civarındaydı... fazla bileti olanlar da isteyenlere veriyordu... ben önceden bilgisayardan online bilet yazdırdığım için hiç bir ücret vermeden giriş kartı verdiler.
Bayilik vermek isteyen bütün firmalar bu fuara katılıyorlar ve bayilik almak isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorlar...
Yalancinin mumu yatsıya kadar yanar,
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner,
Aldatanlar bir gün olur aldanır,
Kimse sanmasın yaptığım yanıma kalır,
Kul hakkı yiyenler büyük günah alır.
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner,
Aldatanlar bir gün olur aldanır,
Kimse sanmasın yaptığım yanıma kalır,
Kul hakkı yiyenler büyük günah alır.
C
Üye223 yazı
Geçen sene bende gittim.Daha şubesi bile olmayan firmalar bayilik yada franchise vermeye çalışıyorlardı.Bu sene katılımcı firmalara baktığımda elle tutulur firmalar göremedim.
M
Üye178 yazı
adı sanı duyulmamış, bayisi olmayanlar bile var.
30 -200 bin dolar arası ücret alıyorlar. o kadar parası olan zaten kendi işini kurar.pek mantıklı gelmiyor bana
M
Üye643 yazı
Fikir almak için bile olsa böyle fuarlara gidilip, görülmeli ve daha iyilerinin olması için desteklenmelidir diye düşünüyorum. Gönül isterki bu fuarlardan daha güzelleri olsada görebilsek. İstanbulda yaşayanlar, bize göre biraz daha şanslı, fuar merkezlerine daha yakınlar :)
B
Üye215 yazı
bu fuar ancak içerde karnını doyurup tatlını dondurmanı yiyip üstüne de kahveni içmeye yarar..
A
Editör5590 yazı
16/09/2012 : 02:38:05#7
Web sitesi
Alıntı
Evet. : ) Tüm standlarda beleş ve kaliteli yiyecek imkanı olması çok hoş bir şey. Karnını doyur kızlara bak fuarı sanki. : ))) Bu fuara cebe 100 bin koyup gitmek gerekiyor. O zaman bir anlamı olur.
Bolca paranız var ama bir konsept kuracak kadar ufkunuz yoksa bu fuar size çok güzel hizmet verir. Parasını öder ve kaliteli bir dükkanın sahibi olursunuz.
Bolca paranız var ama bir konsept kuracak kadar ufkunuz yoksa bu fuar size çok güzel hizmet verir. Parasını öder ve kaliteli bir dükkanın sahibi olursunuz.
tamnland.com
M
Üye643 yazı
O fuarda içtiğim filtreli, sütlü, makine kahvesini halen daha unutamıyorum...
Ne demişler, bir kahvenin, kırk yıl hatırı vardır.....Hele beleş olursa tadı daha başka oluyor :))
Ne demişler, bir kahvenin, kırk yıl hatırı vardır.....Hele beleş olursa tadı daha başka oluyor :))
O
Üye468 yazı
aynen katılıyorum güzel :)
''Bolca paranız var ama bir konsept kuracak kadar ufkunuz yoksa bu fuar size çok güzel hizmet verir. Parasını öder ve kaliteli bir dükkanın sahibi olursunuz''
''Bolca paranız var ama bir konsept kuracak kadar ufkunuz yoksa bu fuar size çok güzel hizmet verir. Parasını öder ve kaliteli bir dükkanın sahibi olursunuz''
C
Üye138 yazı
T
Yeni Üye77 yazı
Bende cumartesi gittim giriş ücreti 20 tl idi. Fuara katılan firmaların ağırlığı restoran ve cafe zincirleriydi. Genelide ortalamanın altında duyulmuş firmalardı.
M
Üye643 yazı
Bayilik Fuarı’nın bu yıl 11’incisi 12 – 15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Gıda, emlak, takı-aksesuar, cafe, restoran, tekstil, kozmetik, kuru temizleme, araç temizlik, teknoloji marketler, bebek ürünleri, hizmet vb. sektörlerden markaların yer alacağı, 11. Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Türkiye’nin uluslararası platformda tanıtılmasına katkı sağlarken, fuarda yeni marka ve zincirlerin lisans anlaşmaları yapmasına, yeni markaların Türkiye pazarına girmesine ve Türk zincirlerinin yurtdışına açılmasına önayak olacak.
Markalarını franchise-bayilik sistemi ile geliştirmek isteyen ulusal firmaların yanı sıra Türkiye pazarına yatırım yapmak üzere incelemek için gelen franchise dernekleri ve master franchise vermek isteyen uluslararası markaların buluşma noktası olan fuar ile Türk franchise sektörü her geçen gün büyüyor.
Gıda, emlak, takı-aksesuar, cafe, restoran, tekstil, kozmetik, kuru temizleme, araç temizlik, teknoloji marketler, bebek ürünleri, hizmet vb. sektörlerden markaların yer alacağı, 11. Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Türkiye’nin uluslararası platformda tanıtılmasına katkı sağlarken, fuarda yeni marka ve zincirlerin lisans anlaşmaları yapmasına, yeni markaların Türkiye pazarına girmesine ve Türk zincirlerinin yurtdışına açılmasına önayak olacak.
Markalarını franchise-bayilik sistemi ile geliştirmek isteyen ulusal firmaların yanı sıra Türkiye pazarına yatırım yapmak üzere incelemek için gelen franchise dernekleri ve master franchise vermek isteyen uluslararası markaların buluşma noktası olan fuar ile Türk franchise sektörü her geçen gün büyüyor.
M
Üye2659 yazı
Valla ben bu fuarın görüntüden ibaret olduğunu düşünüyorum
insan düşünmeden edemiyor ki ödenen franchise bedeli ile kendi marka ve imaj çalışmasını yapsın ve tamamen kendisine ait, kimseye haraç vari kar payı ödemediği bir işletmeye sahip olsun. ancak bu da, büyük balığın küçük balığı yuttuğu ekonomide, girişimcilerin cesaret limitlerini aşıyor ve yerini "aynı büyük balık beni yutana kadar arkamda dursun işim garanti olsun" düşüncesine bırakıyor.
Özellikle Türkiyede bu işin cılkı çıkmış durumda. Daha kendi kurumsallaşmasını tamamlayamamış bir çok firma orada franchise vermeye kalkıyor hemde fahiş ücretlerle
insan düşünmeden edemiyor ki ödenen franchise bedeli ile kendi marka ve imaj çalışmasını yapsın ve tamamen kendisine ait, kimseye haraç vari kar payı ödemediği bir işletmeye sahip olsun. ancak bu da, büyük balığın küçük balığı yuttuğu ekonomide, girişimcilerin cesaret limitlerini aşıyor ve yerini "aynı büyük balık beni yutana kadar arkamda dursun işim garanti olsun" düşüncesine bırakıyor.
Özellikle Türkiyede bu işin cılkı çıkmış durumda. Daha kendi kurumsallaşmasını tamamlayamamış bir çok firma orada franchise vermeye kalkıyor hemde fahiş ücretlerle
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz