ben izmir de yasıyorum malum sakız adası çeşmeye çok yakın ve burada ticareti çokça yapıldıgı gibi ürünü tanıyan ve taleb edende cok
Sarantis marka sakız adasından ithal ürünler var İzmir de yunan asıllı bir bey getirtiyor bunları, ayrıca baska firmalrda var.
ithal oldugu için %18 vergisi var! ha Türkiye de yapılanlarda var fakat ben diğerini tercih ediyorum ,
sebeb ?Sakız adasından gelen daha kaliteli ve hakiki, Türkiye de sakız agacımı kaldı dogru düzgün bizimkilerde saolsun içine bir seyler karıstırıyorlar vs malum hikaye..
Ürünün hedef kitlesi tatlı ve değişik lezzeti sevenler ve aynı zamanda sakız macunu ham maddesi olan damla sakızı ki eger hakiki ise şeker astım gastrit rahatsızlıkları için kullanılan bir ürün.
Siz bunları toptan satacaksanız bilmiyorum bulunduğunuz yer neresi ama, İzmir de olsanız derdim ki cafelere ve tabiki şarkuterilere satabilirsiniz.
Satılmayacak bir ürün değil,mesela bende Hatay ilinden bir cok ürün ürettirip pazarlıyorum hem kendi dükkanımda hem de toptan olarak şarkuterilere filan,eger iyi arastırma yaparsanız üründe kaliteliyse pazarlamasınıda güzel yaparsanız neden olmasın yani?
Ha bir de ithal edeceğiniz ürünler için yasal prosedurleri iyi arastırmalısınız? bu üründe sıkıntı yasamıstı bahsettiğim bey Türkiye ye girişinde..