küçük biblolar
küçük caman yapılmış ev için süs eşyaları
küçük aynalar gümüş kaplı filan vs...
istanbulda kadınlar evlerine ufak tefek hiçbir halta yaramayan süs eşyaları almaya bayılırlar ve 1-2 liralık şeylerede 20-30 lira öderler
sonuçta kadın heryerde kadın alaskadaki çöldekide biri çadırı süsler diğeri igloyu.
sizin orada pazarlarda yoksa böyle bir şey satbilirsin ama satış taktiklerini mutlaka uygulamasın
örnek
fabrikadana halka...
son indirim....
1tl lik seyin fıyatını 40 tl yap sonra super ınıdırım dıe 10 tlye sat
mutlaka çok pahalı fiyatlı ıvız zıvırda koyki satmasan bile o tezgahda kalite seyler olduğu imajı çizsin.
yıllarca seyyar mısırcılar 1 koçan mısırı 1 tl ye zor satarak ev gecındırdılerde mısırı adamın tekı bardağa koydu bırde suslu standda sattı aynı mısır oldu sana 3.5 tl bunu yapanda trılyoner oldu.
ne satarsan sat sattığın sey onemlı değil pazarlama onemlı .
mısırı bardağa koyan adam mısırı yetıstırılmesınden mı anlıyodu yada yıllarca mısırcılık mı yaptı sankı....
pazara çıkmadan önce pazarlama hilelerini arastır sonra herkezin alabıleceği bir ürün belirle (kadını yaşlısı gencı ıhtıyarı) sonra başla işe sonrasınıda Rabbime tevekkül et ya nasip ya kısmet belkı tutar zengın olursun belkı tutmaz vah anam dersın.
sonucta yazılan rızıktana fazlasını kımse elde edemez.
Ben sana bunları yazdımda sankı trılyoner zengın mı oldum.bende cesaret olmadığından dediklerimi yapamadım belkı senın bır ısıne yara dedıklerım.
saygılar.