İlk mesaj
Gıda, Tarım, Yeme-içme
İthal Saman
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumB
Yeni Üye84 yazı
...
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...
Benjamin Button filminden..
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...
Benjamin Button filminden..
S
Yeni Üye71 yazı
H
Üye2981 yazı
06/09/2012 : 11:20:02#3
Web sitesi
Alıntı
Saman fiatları bu seviyede devam ederse hazır yem fiatları da yükselir bu da hem saman ithalatının hem hazır yem ithalatının önünü açar.Bu da elinde saman ve yonca korunga olan spekülatörün hayallerini alt üst eder. Ülkem de döviz kaybeder. hazır yem fiatları şu aralar hala 50 kilosu 40 tl civarında yani yaklaşık 0,80 tl
saman fiatı 0,60 kuruş bu saman elde kalır.
ismail karagülle
V
Üye242 yazı
K
Üye248 yazı
500 600 tl/ton konya yerınde satılıyor, fıyat yuksek
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.
H
Yeni Üye21 yazı
Merhaba
Iyı gunler dıyarbakır teslım ben sıze yenı mahsulun bıcer toz samanını ton 400 tl den verebılırım.
Iyı gunler dıyarbakır teslım ben sıze yenı mahsulun bıcer toz samanını ton 400 tl den verebılırım.
V
Üye242 yazı
hevsel kardeş. toz saman kullanmak büyükbaş için uygun değildir. sindirim problemlerine neden olur. paket saman ise geviş almayı sağladığı için daha sağlıklıdır. paket saman fiyatınızı alabilirmiyim.
S
Yeni Üye1 yazı
elimde ithal sap saman var tonu 400 tl ilgilenen olursa buradan ulaşabilir
V
Üye242 yazı
semur kardeş merhaba. manisa salihli teslimi 1 kamyon alma düşüncesindeyim. fiyatınız ne olur. ayrıca tanıdığım saman almayı düşünen çok sayıda yetiştirici de var. samanın özellikleri hakkında da bilgi verebilirsen iyi olu. selamlar...
V
Üye242 yazı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz