Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Bol Kazançlı E-ticaret Sistemimizi Satıyorum

BaşlatanhediyededeTarih27/08/2012 22:14:47Yorum38

İlk mesaj
Merhabalar;

3 Makine mühendisi olarak 2010 Eylül ayında kurduğumuz e-ticaret sistemimizi satıyoruz.

2 yıldan biraz fazla bir süre içerisinde ortaklarım mesleklerine yönelik işlere girdiği için şuan tek başıma kaldım ve ben de şuan kurumsal bir firmada işe alındığım için sistemi satıyorum.

Yıllık kazancı 100-130 bin TL seviyelerinde olan internet sitemiz vardır. Tüm altyapısı tarafımızdan yapılmış olduğu için herhangi bir yere yıllık üyelik vs. ödemeyeceksiniz.

Aynı sitenin bir alt domaini olan toptancı sitesi de bu sisteme dahildir.

Markamız kendi adımıza TPE den tescillidir ve şuan itibariyle bu markayla açılmış 2 adet hediyelik eşya mağazası bulunmaktadır. Hergün en az 3-4 kişi bayilik açmak için aramaktadır ancak bunlarla ilgilenecek fırsatım yoktur.

Sektördeki kar oranı %100 dür. Google veya başka yerlerde hiç reklam yapmadan günlük 350-400 tekil ziyaretçimiz vardır.

Her yıl aralık ayında Hediyelik eşya fuarında standımız vardır ve 2012 için de bu standın parası şimdiden ödenmiştir. Sadece bir ayda çok ciddi gelir elde edilmektedir.

Ne satılacak?

1) Markamızın tüm hakları ve komple marka
2) Stoklarımızda yer alan malların tümü (listesi, alım-satım fiyatları, tüm tedarikçilerimizin kontak bilgileri) ,
3) Ana domainimiz, tüm script ve bugüne kadaroluşturduğumuz binlerce kişilik kullanıcı veritabanı
4) Alt toptancılık domainimiz, scripti
5) 2 adet tekil ürün satış sitesi.

Tüm bunlar kısa zamanda satılacak ve alıcısına bol kazanç getirmeye belki Türkiye'nin en büyüğü olma yoluna çıkacak. Bu hafta itibariyle mesaili çalıştığım için arayan arkadaşlarla ancak 18 den sonra irtibata geçebileceğim. Bilgileri pm ile gönderebilirim.

Hayırlısı olmasını dilerim...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
İlan Günceldir.
HediyeDede.com - Türkiye'nin En Sıradışı Hediyeleri

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Hocam öncelikle hayırlı satışlar dilerim.

Kafama takılan bazı sorular var samimiyetin ile cevaplayacağını umuyorum.

Bende bilişim sektörü içerisindeyim hemde oldukça uzun senelerdir bu sektördeyim.

Soru 1 ; Hocam yıllık kazancı 100 - 130 bin olan bir sisteme sahipsen neden başka bir yerde işe başlama gereği duyuyorsun? Bahsettiğin rakamlar ortalama olarak aylık 12000 lira getiri demektir. Aylık 12000 lira getiriye sahip olan bir sistemi bırakıp başka bir yerde işe başladıysan sanırım aylık 20.000 lira gelirin var demektir. Aylık 20.000 lira geliri olan biride burda pek vakit harcamaz.

Haksızsam haksızsın de.

Soru 2; Bu getirileri resmi belgeler ile gösterebilirmisin? Varsa vergi dairesi bilgilerini özelden bana yollayabilirsen muhasebecimiz bir araştırma yapsın.

Eğer kafamdaki soruları netleştirirsem bu işi sizden devralabiliriz.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama

merhaba
ilanla ilgiliyim. bahsettiğiniz site "kullanıcı adınız" ile aynı olan sitemidir ? detay rica ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Big Boss un sorusuna cevap geldi mi merak ettim doğrusu.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Bu karı bırakıp şu an ki işinizde ne kadar kazanıyor sunuz veya ne iş yapıyor sunuz çok merak ettim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Şimdi arkadaşlar ben yazılım firması sahibiyim bu kişileride tanımıyorum ancak siz konuyu yanlış anlamışsınız bakın ilanı veren kişi 3 mühendis başladık bu işe diyor artı yıllık kâr için ise net demiyor yıllık 120 bin tl kazansalar aylık 10 bin tl eder 3 kişinin kazancı bölün bunu üçe, kişi başı masrafları çıkınca 2500 - 3000 tl kalı ,yine özel sektörde çalışan bir müh maaşı çıkar artı bu iş markalaşma sürecine girmiş bir iş ancak bu sistemi kuran kişiler gelecek korkusu taşıdıkları için bırakmak istemişler bence durum böyle isterseniz bir daha okuyun ilanı, burdaki yıllık kazanç 3 kişiye ait ve net denmiyor

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
hediyedede hala soruları yanıtlıyamamış konuyu kapatın gitsin bi deliğe taş atmışlar çıkartmaya çalışıyoruz kimse yazmasın hediyedede de yazmaz zaten...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Arkadaşlar Merhaba;

Çok fazla vakit bulamadığım için burdaki biriken sorulara tümden yanıt veriyorum:

1) ciro net 100-130 bin arasında olacaktır. (2012 sonunda bu şekilde kapatılacaktır) Tüm işlemler faturalı olarak yapıldığı için tüm bunları belgeleriyle ortaya koyabilirim. Problem değil.
2) ben kendim ilgilenemediğim için bir eleman kiraladım ve ona maaş veriyorum. bu işi alacak kişi eğer serbest meslektense maaş + ssk + vs... uğraşmak zorunda kalmayacak. Bunlar kendi cebine kalacak.
3) depom ve mağazam kira , internet hariç satış yapmama rağmen adresim belli olsun diye bunları açtım ve kira ödüyorum.
4) an itibariyle 2012 yi 100.000 ciro ile kapasam 50.000 tl kar eder. buradan eleman giderler + ssk = 12.000 tl (yıllık) , depo + mağaza kirası = 8.000 tl. vergiler yıllık yaklaşık = 5.000 tl yani anlayacağınız elime aylık 2000 tl gibi birşey kalacak.
Şuan yeni başladığım iş ise bundan çok daha fazla ve buraya kafa yormama değmez. Bu işlerle uğraşan biri için ise altın değerinde bir fırsat çünkü gerçekten piyasada bilinen ve günlük organik (yani googledan gelen) en az 400 tekil ziyaretçi var.
İlgilenenler pm atsın cep telefonumu gönderiyorum.

web sitesi satilmis diye duydum
1234

Yerleşim / GugudaMeslek Ythalat / Yhracat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ta9car
web sitesi satilmis diye duydum

Ciddi alıcılarla görüşmelerimiz devam etmektedir. Henüz satılmamıştır. İlan günceldir.

EĞER İŞİ BANA ÖĞRETİR VE FİYATTA ANLAŞIRSAK NEDEN OLMASIN !

FİYATI ÖZEL MESAJ OLARAK ATARMISINIZ.

Yerleşim Türkiye / TürkMeslek Memur
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fayik
EĞER İŞİ BANA ÖĞRETİR VE FİYATTA ANLAŞIRSAK NEDEN OLMASIN !

FİYATI ÖZEL MESAJ OLARAK ATARMISINIZ.

Özel mesaj ile telefon numaramı gönderdim. Görüşebiliriz.

bende uyarsa böyle bir fırsatı değerlendirebilirim? salimalgan@hotmail.com bilgi alabilir miyim?
s.algan

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Gyda
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - _erc_
bende uyarsa böyle bir fırsatı değerlendirebilirim? salimalgan@hotmail.com bilgi alabilir miyim?

Gönderildi.

Merhaba,

Konuyla ilgili detaylı görüşmek isterim, bilgilerinizi iletmeniz ricasıyla..

eyasta@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
İlan günceldir.

İzmir den olanlarla görüşmeler devam etmektedir.

merhaba manisada hediyedede bir dükkan açılmıştı ama kapandı.. işler iyi gitmedi sanırım
sadece bir bilgi... ayrıca fiyat bilgisi nedir? en azından pazarlıklı hali..
estrade@estradeland.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
web sitesi satilmis diye duydum. alan arkadasa hayirli olsun
1234

Merhabalar;

İlan günceldir. Satış devam etmektedir.

merhaba
detaylı bilği alabilirmiyim.
msavas1702@hotmail.com.
saygılar.
senden öncekilerden ibret al ama senden sonrakilere ibret olma

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
web sitesi satilmis diye duydum. alan arkadasa hayirli olsun
1234

www.hepsiburadaistanbul.com web sitemiz satılıktır .e ticaret yapmak istiyen arkadaşlar için bulunmaz bir fırsat 05321723613 numaradan iletişime geçsinler fiyatı 1500 tl dir. muazzam adres .

Yerleşim Türkiye / CanakkaleMeslek Medya
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Fatih.guler
www.hepsiburadaistanbul.com web sitemiz satılıktır .e ticaret yapmak istiyen arkadaşlar için bulunmaz bir fırsat 05321723613 numaradan iletişime geçsinler fiyatı 1500 tl dir. muazzam adres .

Öncelikle merhaba, lütfen yanlış anlamayın ama sitenin alan adı zaten çakma. Diğer türlüde .com harici tüm alan adları boşta onun dışında alexa dünya sıralaması 12 milyonlarda birşey, Türkiye sıralaması hakkında bir bilgi yok. Onun dışında googlede indexli sayfa sayısı 122 tane. Nasıl 1500tl para talep ediyorsunuz bu internet sitesine ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
hepsiburada bunu görsünde bir 150 bin lira tahsil etsin, o zaman bir daha ulu orta mesajların arasına reklam yazmayı bırakır umarım.
hem domain saçma, hem istediğin para saçma, hemde alakasız her konuya bu ilanı yazman büyük saygısızlık

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
ne diyosunuz siz ya hepsi burda neyi talep ediyo gözleri nereye bakıyomus alsaymış o zman site benım almak isteyen varsa satarım aylık 5000 ziyaretcisi var

Yerleşim Türkiye / CanakkaleMeslek Medya