Ukrayna ,ternopilde satilik ukrayna plakali ,euro3 2001 model Renault Premium 420 , 750000km,ilgilenen arkadaslar berkutay@live .com dan bana ulasabilirsiniz.Saygilar
Turkiye ici calışması, uzun ve yorucu calışma ile olur ama Ukrayna plakalı olduğu için ,Turkiye ,Ukrayna ,Rus cumhuriyetleri calışması ,dahA uygundur.Saygilar
Istanbulda kurulmus 100000tl odenmis sermayeli LTD sirketimiz dahil ,tekstil kentte kurulu ofisimiz dahil ,satiliktir.Firmamizin borcu harci yoktur, sicili temizdir.Isteyen arkadaslar, belli hisse karsiligi ortak olabilir,arayin konusalim.Ukraynadaki tirimizda bu olusumun icindedir.Saygilar
Ukraynada is yapmak isteyenlere firsat.Rusca veya ukraynaca bilen ,isimizin basinda duracak,belli sermaye koyacak, ortak ariyorum Bu ortaklik icinde istanbul ofiste dahil olcaktir.saygilar
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=65858 konuyla alakalı scania harici 700 bin gören tırlar bitikdir sizinki 1milyon olmuş usta gerçi ona görede fiyat yazmışsınız....Allah yardımcınız olsun hayırlı satışlar
Sayin mavihayal,Bizim tirimiz 750 000km halen calisan tir.Fiyata dorse dahil ve dorsemiz 103m3,ukrayna plakali,Turk plakali degil onun icin bu rakamlarda .Saygilar
ilaniniza bakiyorumda uzun bir zaman olmus. sanirim araci henuz satamadiniz.Bu sitede aracinizi satabileceginizi pek tahmin etmiyorum acikcasi.
Bildigim 4-5 firma var,nakliye isi ile ugrasiyor.eger aracta sorun yok ise yardimci olmak isterim.Komisyoncu degilim bunuda ozellikle belirteyim.sadece yardimim dokunsun isterim. Arac Ukraynada.ukraynada internet sitelerine ilan verdinizmi? yada bir oto alim satimi yapan araciya?Arac su anda hangi sehirde? calisiyormu yoksa yatiyomu?Bu gibi bilgileri ozelden bana yazabilirsiniz.belki bir seyler olur.
imkanin sinirlarini gormek icin imkansizi denemek lazim. (Fatih Sultan Mehmet) Satis-Pazarlama-ithalat-ihracat
Baki kardes ozelden yazdim.ilgine tesekkurlerAracta sorun yok,ternopilde evimizinonunde yatiyor.Amerikada olunca fazla ilgilenemiyorum,onun icin ortak ariyorum veya satacagim.Ben yaparim,calistiririm parakoyabilirim diyenler Arayin goruselim.Saygilar
Baki kardesim,sagolasin.İlanin suresi bayagi oldu,Araba ile ilgili arkadaslar,yazdılar, aradılar, gorustuk,kimi parada tıkandı,kimi zaman istedi,is uzadı, sure istediler bekledik,soz verdigimiz icin baska birilerine bakmadik,ilanı guncellemek zorunda kaldım. Ukrayna'da olmadığım için, araba ile ilgilenecek,belli kapital koyacak arkadas,dürüst, namuslu,bize yalan,dolan yapmayacak adam gibi adam ariyorumBelli zaman sonunda is çok daha farklı konulara gelebilir.saygilar
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz