Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Araba ile pazarlama.

BaşlatanoktaydTarih24/08/2012 22:35:56Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
merhaba;
arabam ile yapacagım hali hazırda bir projem var fakat gezmişken bir proje icin gezmek istemiyorum.

sizce neler satabilirim
ayrıca sattıgım ürünlerin fatıurasını nasıl kesecegim ?
hemen şirket kurma şansım yok
tutacak mı tutmayacak mı bilmiyorum bile..

yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye277 yazı
KARDEŞİM BİRAZ DAHA BİLGİ VERİRSEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM PROJEN NE?_ NE SATACAKSIN KİME SATACAKSIN Kİ FATURA VS. PROBLEM OLAN YER VAR OLMAYAN YER VAR BENDE ÇOK UĞRAŞTIM BU İŞLERLE
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye24 yazı
Kafadan ltd kurmana gerek yok,,sahis sirketi kurarsin iki gununu almaz ve faturani kesersin,,,,bunun disinda ben size tekstil sarf malzemesi vereyim onuda pazarlayin

Yerleşim Türkiye / China
Üye122 yazı

merhabalar
ben gebzede yaşıyorumi şahıs firmam var, reklam ve tanıtım hizmetleri ile uğraşıyorum, ve aynı zamanda plastik kart imalatı yapıyorum, eğer kendi arabanla çalışmak istiyorsan sizinle görüşelim, pirim usulu çalışabiliriz.

0539 747 2756

nidyanagod@hotmail.com
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
ne pazarlamayı düşünüyorsunuz? hedefte kimler var?
rovanşist

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Serbest meslek
Yeni Üye76 yazı
peluş ayıcık sat. toptan düşünürsen bu işi yapıyoruz zaten. msj atabilirsiniz. iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye193 yazı
git istanbuldan kot pantolon al toptan fiyatına 7-8 tl den sat 15-20 tl den al sana kar .

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Yeni Üye65 yazı
Araçla pazarlama yapmak güzel gibi görünsede riskli bir iştir.
Veresiye olayına hiçgirme açık hesap çalışma derim hepsinin peşinden koşarsın git gel git gel alıdığın 3 kuruşuda yakıta verirsin.
Çoğu tanıdığım arkadaşlar servis işini bıraktı yakıt aldı başını gidiyor 4,37tl oldu mazot iyi düşün derim.
kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis