Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Dünyada Bir Tek Türkler Kalsa ???

BaşlatanGoldenistTarih06/04/2008 20:42:50Yorum5

İlk mesaj
Üye964 yazı
Bir sabah uyanıyoruz ve bir bakıyoruz ki dünya sular altında kalmış. Su üstünde kalan tek kara parçası
var; o da Türkiye. Koca gezegende 70 milyon Türk'ten başka kimse kalmamış. İlk tepkiler ne olurdu
dersiniz?.. Buyurun bakalım......:

*Amma balık yeriz artık be!

*'Türk'ün Türk'ten başka dostu yok' derlerdi de inanmazdım.

* Ulan tam da Uluslararası ilişkiler' bölümünü kazanmıştık.

* Şansa bak! Artık ne ihracat kaldı ne de ithalat...

* Nihayet cari açığı, dış açığını filan sıfırladık...

* Ülke olmak için ilk başvuran ilimiz Yalova oldu.

* Tarkan'ın İngilizce albümü raflarda kaldı...

* Bakanlar Kurulu kararı ile sularımız 12 bin mile çıkarıldı...

* Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere
saldırdı...

* Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı ,T.C.vatandaşı olmak için başvurdu.
Türkiye Birliği'ne alınması için referandum yapılacak...

* Stratejik açıdan hiçbir önemimiz kalmadı, ama artık ne önemi var.

* Ülkemizde bulunan yabancı turistler 'Ne iş olsa yaparım abi' diyip iş aramaya başladı.

* Apo 'Atın beni denizlere' deyip sürekli ağlıyor komutanım!...

* Heyyooo!... Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum,dersler boş geçecek...

* Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be.. Dünyanın öteki ucu!!

* Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle.

Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye181 yazı
super,helel be kardesim cok guzel agzina saglik.daa turk ,,,,ben almanyada yasiyorum tekstil isi yapiyorum ama malesef kac turkle is yaptiysam pisman oldum .suanda biriyle mahkemeligim parami odemiyor.mahkeme diyoki hadi lutfen barisin bak ikinizde turksunuz )))yinede turk olmak iyidir haa,saglicakla kal
Bosluga Bakip Dusunme

Yerleşim ALMANYA / AschaffenburgMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye13 yazı
MMmeric arkadaşım sen Almanya'daymışsın 70 milyona dahil değilsin.Senin ortak burdaysa yırttı paçayı.:)

*Ben yanarım yanarım şu AB'ye giremediğimize yanarım.:)

Goldenist süpersin.teşekkürler.
ÇOK KAZANMAK İÇİN RİSK ALMAN,RİSK ALMAK İÇİN CESARET GEREKİR.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye28 yazı

AB üzülsün!! Kendi vatandaşlarının yaş ortalamasına bi bakın, birde Türkiyenin yaş ortalamasına bakın. %61 genç nüfusu olan bir ülkeyiz, Avrupa bir gün bize yalvaracak. Şimdi yaptıkları hesaplarla, politik oyunlarla bizden birşeyler koparma derdindeler.
AÇILMAMIŞ KANATLARIN BÜYÜKLÜĞÜ BİLİNMEZ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hazyr giyim
Üye964 yazı
:D Sağolun Arkadaşlar...
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
gerçekten çok eğlenceli bir yazı olmuş... senin olası tepkilerine bir ek de benden.

* ttelekom şehirleriçi ve milletler arası tarifeyi birleştirdi. şehiriçi = amerika. yani yine olan bize oldu...

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Müzik