Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Lütfen Yardımcı Olun Biraz

BaşlatanRayaLLennTarih23/08/2012 03:31:09Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
yaklaşık 1 yıldır bu siteyi takip ediyorum birkere yazıyım dedim işim düştü ondada kimse cevap vermedi 300 bin tl ile ne yapabilir 40.000 tl ile napabilirm diye sormam gerekiyor galiba cevap vermeniz lazım

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye345 yazı
yardım istediğiniz konu neydiki ?
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye2 yazı
Fast food yada kafe işi yapabilirsiniz bence.Mekan tasarımı, ürün ve pazarlama gibi konular için bir uzmandan yardım almalısınız.
Özkan Bavlı

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye27 yazı

yazimi gormedniz galiba arkadaslar elimde cok sayida cam damacana var 19 ltlik bunlarim satisini nasil yapabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye108 yazı
cam damacana ancak ev ve ofis gibi yerlerde kullanılabilir diye düşünüyorum.satış için su bayiileri ile anlaşma yapabilirsin.veya bu ürünü satabilecek mağazalara verebilirsin.başarılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye145 yazı
-ata sözü..ağaçtan düşenin halinden daha önce düşen anlarmış.
öncelikle cevrenizi etüd edin.
-başarılı olmuş insanları ve ilgi alanlarını belirleyin
-yapmayı düşündüğünüz işlerle ilgili rakiplerinizi iyi tanıyın
-rekabet şartlarını belirleyin
-kurulacak olan iş de sizin mi yoksa çalışanların yetenekleri geçerli olacak.
kısacası ön ce neler yapa bileceğinize karar verin

selamlar
çözüm ortağınız

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
300.000 liranız var ve bunu buradan soruyorsanız muhtemelen o para hop diye düşüverdi kucağınıza :) Müteahhitlik yapın güzel kardeşim. O para ile çok raha müteahhitlik yaparsınız. Saygılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye45 yazı
Arkadaşlar sdogan34 harici hiçbiriniz yazı sahibinin derdini anlamamışsınız sanırım,iyi okuyun lütfen.
Rayallenn cam damacana satışını arkadaşında belirttiği gibi su bayileri ya da zengin kesimlerin alışveriş yaptığı market,organik gıda satışı yapan işyerlerine satışını gerçekleştirebilirsin diye düşünüyorum.
Saygılar,kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / Sakarya GaziantepMeslek Ymalat
Yeni Üye37 yazı
kafam karıştı 40 bin tl ile ne yapabilirim 300 bin tl ile ne yapabilirim ? Bumudur soru ? yada 300 bin ile ne yaparım cevap vermediniz bende 40 ile ne yaparımmı diye soruyorsun tekrar ? :)

neyse ben seni anladım....300 bin tl ile bir kaç sigorta şirketi ile anlaşım hasarlı otomotiv alır satardım okadar sermayem olsa hatta hasarsız otoda alır satardım ondada para kalıyor ayda kazanç hedefim 12-16 bin tl gibi olurdu muhtemelen minimun 10 bin rahat kazanırdım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye49 yazı
((: RayaLLenn haklısın sanırım diğer başlığa bu kadar yorum geldi mi acaba :)
no sacrifice no victory

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye19 yazı
erbilde satılık ayran yoğurt fabrikası tüm izinler alınmış pazarı hazır devretmek istiyoruz.
erkan 0532 680 85 12 / erkan12uzun@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye9 yazı
avusturyada is yapiyorum sizin 19 ltr lik damacanalarla ilgileniyorum ayrica 300.000 liraniz varsa kendi cam siselerinizle size bir oneride bulunabilirim hemde turkiyede bir ilke imza atarsiniz tesekkur ederim eger yeni bir is dali dusunuyorsaniz icecek isiyle alakali yurtdisindan general distiributorluk verilmesini saglarim
cengiz kurtoglu

Yerleşim Avusturya / WienMeslek Ythalat / Yhracat