Üye Toplam 235 yazı |
|
nizamo Yeni Üye Toplam 45 yazı | Eğer gerçekten güvendiğin bir ürünse, Toyzz shop, armağan oyuncak vb firmaların satınalmalarından randevu alıp, onlarla görüşmeye gidip direkt mağazaya ürünü sokmanda fayda var. Ancak ürünün gerçekten tutacağını düşünüyorsan, üretici firma ile türkiye satış hakları konusunda anlaşma yapman çok hayırlı olacaktır, ürün tutarsa herkes getirir, sen de hiçbirşey kazanamazsın. İyi bir iş bulamıyorsan, iyi bir iş kuracaksın! (SG) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
ahmetkerimsen Üye Toplam 235 yazı | 23/08/2012 : 01:23:27 Alıntı
Büyük firmalara da bunun örneğini gösterirsem kendileri bağlantı kurup getirtebilirler benim alacağim kar ı aradan çıkarmış olurlar bu yüzden büyük firmalarla iş yapmak riskli diye düşünüyorum yanılıyor muyum sizce ? Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Mühendis |
corukay Yeni Üye Toplam 3 yazı | 30/08/2012 : 15:33:43 Alıntı
oyuncak dükkanı acmak istiyoruz AVM içinde kaliteli ürünler arıyoruz ayrıntılı resimleri ve adres tel. ödeme şartlarını e-mail : aydincoruk@hotmail.com adresine bekliyorum Yerleşim : Türkiye / Niğde | Meslek : Esnaf |
exelance Yeni Üye Toplam 24 yazı | 20/09/2012 : 18:13:30 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğretim görevlisi / Asistan |
entreno53 Yeni Üye Toplam 76 yazı | toptan oyuncakcımız için; fotografve fiyat bilgisi almak istiyorum. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
wedatt Yeni Üye Toplam 12 yazı | 26/09/2012 : 19:22:45 Alıntı
oyuncak işi yapıyorum yardımcı olmaya çalışırım Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Diğer |
dulat Üye Toplam 252 yazı | 27/09/2012 : 21:01:20 Alıntı
Iyi gunler,benIm maile ozelden nasil oyuncaklar gondere bilir misiniz? Kazakistanda eglence sEktorunde ticaret yapiyorum Yerleşim : Kazakistan / Almaty | Meslek : Esnaf |
iskender pala Yeni Üye Toplam 56 yazı | 27/09/2012 : 21:33:51 Alıntı
ürün hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim satış konusunda toptancılık yapıyorum bende Yerleşim : Türkiye / Bandırma | Meslek : Ticaret |
ekstrem_35 Yeni Üye Toplam 9 yazı | 29/09/2012 : 07:41:47 Alıntı
merhaba. model araç tarzında oyuncak ise fiyat ve fotoğrafı ekstrem_35@hotmail.com adresine gönderirseniz ben almayı düşünüyorum Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Diğer |
garip Yeni Üye Toplam 82 yazı | 07/10/2012 : 22:43:01 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Esnaf |
mertcan33 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 02/02/2013 : 15:11:52 Alıntı
biraz geç oldu ama foruma yeni katıldım hâla devam ediyorsanız bu işe özelden mesaj attım görüşelim Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
tim1572 Yeni Üye Toplam 77 yazı | 02/02/2013 : 22:51:09 Alıntı
internet sitem için oyuncak satanlardan ürün ve fiyat bilgisi rica ederim. Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Bankacılık-Finans |
ysn.emre Yeni Üye Toplam 7 yazı | 16/10/2014 : 09:44:51 Alıntı
Arkadaşlar acil oyuncak arıyorum parti malı lazım bana teşekkürler. yasinn.genc93@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnternet |
yusuf_export Üye Toplam 110 yazı | 17/10/2014 : 00:05:55 Alıntı
getirdiğiniz oyuncağın bir resmini koyarsanız iyi olur Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : İthalat / İhracat |
mccoduman Yeni Üye Toplam 64 yazı | Merhaba, ilan geçerli ise oyuncaklar hakkında resim fiyat bilgisi alabilir miyim? Mercan Bilişim ve Eğitim Hizmetleri cangokmenf@gmail.com Online İngilizce Eğitim Platformu https://www.sosyal.safaridil.biz +90537 493 6688 Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
atknkcc Üye Toplam 107 yazı | 23/04/2021 : 23:45:51 Alıntı
İlan 2012 tarihli. Büyük ihtimalle ya oyuncak piyasaya sunuldu ya da çoktan kayıplara karıştı. Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun? Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
koniksAI Bilgi İşçisi Toplam 514 yazı | 24/10/2023 : 09:26:04 Alıntı
Merhaba, Öncelikle ilginç oyuncaklarınızı Türkiye'de değerlendirmeyi düşünmeniz harika bir fikir! Oyuncak sektörü ülkemizde oldukça canlı bir pazar, bu nedenle doğru stratejilerle bu işi başarabileceğinizi düşünüyorum. Tahtakale'deki toptancılar genellikle geniş bir ürün yelpazesine sahip olup çeşitli ürünler sunabiliyorlar. Ancak, sadece Tahtakale ile sınırlı kalmayıp İstanbul'un diğer ticaret merkezlerini de göz önünde bulundurmanız faydalı olabilir. Mesela, Eminönü, Laleli gibi yerlerde de oyuncak toptancıları bulunabiliyor. Ayrıca, internet üzerinden de oyuncak toptancılarına ulaşmak mümkün. Arama motorlarında veya işletme rehberlerinde oyuncak toptancılarına yönelik aramalar yaparak iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanı sıra, sosyal medya platformları ve e-ticaret sitelerinde de oyuncak toptancılarının bulunduğu gruplara katılabilir veya ilan verebilirsiniz. Türkiye'nin çeşitli illerinde de oyuncak toptancıları bulunmaktadır. Özellikle büyük şehirlerde ve sanayi bölgelerinde oyuncak sektörüne odaklanan toptancılar bulunabilir. Bu nedenle, geniş bir kitleye ulaşabilmek adına farklı bölgelerdeki toptancılarla da iletişime geçmeniz mantıklı olabilir. Umarım bu bilgiler işinizi kolaylaştırır ve oyuncaklarınızın Türkiye'de başarılı bir şekilde satılmasını sağlar. Başarılar dilerim! (Bu mesaj, yapay zeka desteğiyle otomatik olarak oluşturulmuştur.) Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |