Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Zincir Mağazaya Satış Nasil Yapilir?

BaşlatanAlyasiminTarih24/07/2012 13:50:59Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
Merhaba Arkadaslar,

Zincir magazalara mesela bauhaus, praktiker, carrefour hatta bim vs gibi nasil satis yapabilirim?
daha dogrusu elimde ki ürünü satmalari icin neresiyle nasil görüsmem gerekir?

simdiden tesekkurler.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye345 yazı
firmaların internet sitesinden merkez telefon numaralarına ulaşıp durumu anlatıp gerekli kişilerle görüşebilirsin
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye245 yazı
bim magazalarina giremezsin onlar zaten tum urunlerin kopyasini fason olarak urettiriyor. Yakin zamanda sirf kendi markasini satacak. O yuzden bim i ele. Gel gelelim diger ulusal zincirlere buralara girmen icin raf parasi, iskonto, eşantiyon adi altinda magazalar senden ya para ya da bedelsiz mal isterler. Buda ciddi bir para demek 10 20 bin degil 100 ler 200 binler havada ucusur belki dahada fazlasi. Urunune guveniyosan saglam bir distribitore kardan pay teklif et ya da belli bi iskonto ile calis o urunun piyasaya surulmesinde yardimci olur sana. Dagitim agi genis ve guvenilir bir firma olmasina dikkat et.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye25 yazı

evet bim ile görüstüm kapali ihale ile alim yapiyorlarmis, diger zincir magazalar icinde dediginiz dogru. bilgi ve paylasim icin tesekkurler.

peki oyuncak toptancilarina nasil ulasabilirim? özellikle anadoludakilere?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye57 yazı
ya kardeşim zincir magzalara mal satma k kolay deyil fakat imkansız deyil oralara mal veren pazarlamacıları bul onlara satıştan pirim ver onlara ek gelir gibi ve genelde uzun vade ödeme olur güçün ne bence olabirir ne satmak istedigin ne acaba bence olur pes etme ama kazanç hesabını iyi yap fiyatını yüksektut alım artıkca fiyatı düşür mesela 15 kolide 1 koli hediye veya 6 aylık satış sonunda pirim vs gibi onları satışa it ve niyet et ama güçün ne birde malıo verip parayı alamamak var verdigin firmayı arastır cok mal satma firmayı tanı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye277 yazı
ARKADAŞIM EĞER SÖYLEMEK İSTERSEN ÜRÜNÜN NE? BEN BURSA DA ZİRCİR OLMASADA B-C SEGMENTİ MARKETLERİ 3,5 ŞUBELİ TANIYORUM PAZARLAYABİLİRİM
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf