Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Direkt Brezilyadan Icumsa 45 Toz Sekeri Mevcuttur.
Procedurumuz: Numune Isterseniz : LOI ve Banka Referansi gerekiyor 2. Ayda 12500 Ton almak sarti 3. Yilda 150000 Ton almak sarti 4. Fiyati 525 $ / Ton ; CIF Türkiye 5. Ödeme: Akreditiv ; MT 103,SBLC, BG oder RDLC
Eger kaliteli ve sürekli Toz Sekeri ariyorsaniz ve yukardaki sartlara size uyun ise bizim ile diyaloga gecebilirsiniz
Merhaba.. siz banka teminatı vs. talep ediyorsunuz normal talepler bunlar ancak siz ne vereceksiniz karşı tarafa.. daha önce yaptığınız iş bitirimlerinizi sunabilecekmisiniz.. piyasada o kadar çok alıyorum satıyorum diyen var ki o yüzden artık alıcılarda belge istiyorlar.. sözleşme yapılmadan önce banka onaylı ıcpo yu vermeden alıcı sizden daha önce yaptığınız iş bitirimlerini isteyecekler verecekmisiniz.. malın varlık belgesini önceden banka yolu ile alıcının bankasına ibraz edebilecekmisiniz?
valla bencede boş arkadaşlar biz ugraştık hatayda 400 milyar kaptırdık oturduk yerimizde hayalle olmuyor arkadaşım şeker varsa malı yüklerim kamyon tır neyse parasını veririm alır malımı giderim teminatmış bilmem neymiş bunlar hikaye arkadaşım bakın ben şekerle ilgileniyorum kimde ne kadar varsa alırım buyrun 0544 770 63 66 arayın bende atıyorum 100 ton var tamam konuşuruz fiyatta anlaşırsak neden olmasın..
Mersin depomuzda bulunan Fas menşeili 4.000 ton , Cezayir menşeili 6.000 ton toplamda 10.000 ton ICUMSA45 Beyaz Brezilya şekerini satışa sunmuş bulunmaktayız.50 kg'lık çuvallarda ambalajlanmış halde bulunmaktadır.Ödeme nakit ve yüklemede yapılacaktır.Ciddi alıcı veya aracıların iletişime geçmesini rica ediyorum.Şekerin ton fiyatı 420 USD ve pazarlıksızdır.Minimum sipariş miktarı 500 tondur.
Not1:Lütfen saat 18:00 dan sonra aramayınız.Sadece mesaj yolu ile iletişime geçiniz. Not2:Herhangi bir evrak ile ilgilenilmeyecektir.Alıcı gelip depomuzu ziyaret edip ürününün parasını verip teslim alabilir. Not3:Şekerin ihracatında hiçbir problem yoktur istenilen ülkeye gönderilebilir.Ancak Türkiye içinde parakende olarak satılamaz.Türkiye içinde sadece DAHİLDE İŞLEM BELGESİ İLE ALINABİLİR.(Bisküvi vb. fabrikalar üretimde kullanma belgesi ile alabilir.)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz