Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

1. 000. 000 Adet Kuzu İhracatı ( Önemli Ve Acil)

BaşlatankeremcanyazırTarih30/06/2012 20:33:21Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar dilerim, ilan başlığımda da belirttiğim gibi tam Birmilyon Adet 6 - 8 aylık kuzuya ihtiyacımız var bu iş ciddi ve acil bir iş elinde yüksek adetlerde kuzu olan var ise bize acilen ulaşsın, lütfen ciddi olarak ilgilenenler beni arasın 05416258225 keremcanyazir@gmail.com
ŞiFaLI BiTkİLeR

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İlaç Sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye68 yazı
konuyla ilgileniyorum telfnum 0531 8375374
KAZANMAKTA KAYBETMEKTE SENİN ELİNDE !!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye58 yazı
değerli keremcanyazır ilanınızı okudum. size belki tam bir milyon adet bulamayız ama isterseniz Konya bölgesinden belli bir miktar sizin için araştırabilirim. Ayrıntıları konuşmak isterseniz email adresim: konyatoptanci@gmail.com
slmlar

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Üye193 yazı

ilaç sektöründe mi kullacaksın koyunları kardeş.

Lütfen kırılmayın ama yazı tarzınız bile ateş alır gibi, lütfenli mütfenli.hemen alayım da gideyim.Milyonluk hayavanı nasıl nakliye yapacaksınız, ne kadar zamanda tükeceteksiniz, peşin alabilecek misiniz, peşin almayacaksanız insanlar size neden güvenip çekle senetle malını versin, bu kadar hayvanı olan bir çiflik duymadım, duması çok zor, siz neden hepsini toplu istiyorsunuz, senelik tüketiminizi peyder pey alsanız olmamı, neden toplu??? vs vs.... gibi soruların havada kalacağı kesin gibi duruyor.Hakkaten ilan gerçek olaydı konikse düşmeden hayvancılığın yoğun olduğu bir iki bölgede bu iş halledilirdi sanıyorum.
İşleyen demir ışıldar

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Üye567 yazı
Bu arkadaş 1 milyon adet hayvanın ne demek olduğunu biliyor mu acaba ? Hangi çiftlikte nasıl besleyip sulayacak. Nakliye vs. nasıl olacak ? 1 milyon kuzu alacak birinin bu piyasayı az çok bilmesi gerekmiyor mu ? Sanırım buda internette gezen sanal işlerden biridir.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye84 yazı
Sayın Yetkili;

Türkiyede Aluminyum imalatı yapan firmayız, yurtdışı ülkelere Merdiven ihracatı yapmak isteriz.

Bununla ilgili olarak kimlerle ne şekilde iletişimde olabiliriz. Yardımlarınızı talep etmekteyiz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye265 yazı
1 milyon ad icin birsey deyemem ama suanda turkiye ye gelmek uzere 2000 ad kuzu mevcut istenildigi kadar da orjinal fransiz mensei li saanen kecisi ve charollies etci koyun mevcut talep eden arkadaslar irtibata gecebilir

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye31 yazı
elımızde 2000 adet hazır koyun kuzu ve koc bulunmaktadır...yurtdısından ithal etmek isteyenler 05319427527 ...turkıye teslım fıyat dahılıdır...

Yerleşim / Orasy BurasyMeslek Di?er
Yeni Üye62 yazı
GEL BENDE VAR BİR MİLYON VEREYİM :)) KARDESIM SEN ALAY MI EDIYOSUN MILLETLE

1 MİLYON KUZU NE DEMEK BİLİYOMUSUN ? DAHA DOGRUSU 1 MİLYONUN NE DEMEK OLDUGUNU BİLİYOMUSUN SEN ?

1 .000 . 000 KUZU ALACAK KİŞİ BU PİYASADA LİDERDİR ZATEN BURAYA YAZMAZ :))

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Üye762 yazı
1 milyon kuzu alacak şirket veya şahıs aracılarla iş yapmaz.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye554 yazı
türkiyede 1 milyon kuzu varmı acaba :P :D::D:

yaw kardasim 250tl den alsan 250
trilyon yapar nakliye ıvır zıvıre düz 300trilyon :)

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Yeni Üye1 yazı
kardeş acil olarak bulamam ama sana yardım edeyım kaç paradan alacaksın ara beni ısparta bölgesinde sana toplayabildiğim kadar toplayayım para olduktan sonra sorun olmaz
5466607600
bayram yakın

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Gyda
Üye185 yazı
999.999 tane topladım bi tanede koç ettimi sana bi milyon buyur gel al kardeş
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
ölesine açılmış bir konu bir milyon koyun ole nakiyesi sulaması yedirmesi taşıması bakması kolay değil

suyu var ekmeği var

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye72 yazı
merhabalar

uruguaydan kuzu getirtmek isteyen bir arkadasim vardi.havyan gemileri haftada bir cikiyormus. turkiyeye parsiyel konteyner fiyati aldik.15.000 kuzu icin nakliye bedeli 220.000 dolar cikti.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat