Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Kurumsallık Ve Pazarlamaya Çok Farklı Bir Yaklaşım

BaşlataniturkmenTarih24/07/2003 13:53:41Yorum4

İlk mesaj
Üye406 yazı
ll

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye3 yazı
5'inci notta geç kalma konusunda bence biraz hata var.Çünkü hadi bir kişi geç kaldı diğeri geç kaldı ondan sonraki geç kaldı falan bu sefer iş yarıda kalır.Eğer bir şirkette disiplin olursa daha iyi olur.Buda benim fikrim.teşekürler.
e_sevencan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek serbest
Üye406 yazı
e severcan yorum yaptığın için teşekkürler ancak bir işletmede gerçekten o şirket benim diye düşünenler zaten kolay kolay geç kalmaz kaldıki bunu istismar edenlerde kendilerini ortaya koyarlar ondan sonrada kime hangi kuralı koyacağınız veya o şahsın iş ciddiyetini daha iyi görebilirisiniz.
ama bakış açında doğru..saol

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı

her kural bir yana bahsedilen herşeye ek bir şeyler yazılabilir vede eklenebilir daha iyisi de yazılabilir ....v.s bence bir çalışanın mutlu olması için herşeyden önce işverenin onu mutlu etmeyi düşünmesi ve iş alanında kazandığının hakkını vermeyi düşünmesi gerekir.ana konu budur ara konular bu zeminde eksikde olsa enfes dallanırlar.bütün güzellikler huzurlu bir yapıdan çıkar aksi düşünülemez..die düşünüyorum ....anlayış,saygı,vefa,ve hak

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Üye419 yazı
Yazınız güzeldi.Ama, yine de önerileriniz biraz gerçekçi değil.
Ayda bir gün geç kalma hakkı ve kar artışının personele dağıtılması.Bunlar öyle herkese verilecek dağıtılacak özellikler değildir.Adamına göre zaten yapıyorlar.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Muhasebe