sevgili karahasan...,
özelim'e giriyorsun, yazdıklarım ile ilgili olman daha yararlı olur ama, insanların söylediklerin'den çok ne yaptıkları daha önemli olduğun'dan
uygun bir zaman diliminde,her hangi bir yerde bir kaç bardak çay eşliğinde biri birimizi tanımak ta benim açımdan hiç bir engel yok,
yani,sanal duvarların ardında saklanmam'ı gerektirecek bir şey yok,burada ne yazıyorsam,günlük kullandığım dil de aynıdır...,
ne iş yapıyorsun tek seçenekli bir soru,yanıt vermiyorum...,
ne kadar kazanıyorsun ? sorusu sakıncalı,sitede maliyeciler olabilir...,
kaç yaşındasın ? sorusu için seni kınıyorum, ayıp, hiç erkeklerin yaş'ı sorulur mu ?
sevgiler...,
sevgili vsl...,
yazdıklarının beni rahatsız ettiği sonucunu da nereden çıkardın bilmiyorum,ne yazmışım, sana ait bir şeyler de yaz,eksik olsun,hiç önemli değil ama senin de konu ile
ilgili bir düşüncen olsun,bu seni geliştirir,senin yazacaklarından da ben de en az bir şey öğrenirim,eleştiriye hiç tahammül yok,özellikle de koniks'te, sen en azından
saldırganlaşmadın,kullanıcı adını yazmak istemediğim bir arkadaşımız,kılıç kalkan kuşanıp saldırıya geçmiş...,
sevgili arkadaşlar, eleştiri yalnızca iyi güzel yönleri göstermez,öyle yapılana yalnızca övgü denir,eleştiri'nin bir parçası'dır yalnızca,bir de yergi vardır,yani olumsuz
olanları öne çıkaran,bir de bu ikisi arasındaki gelgitler vardır,bir de tümün'den ortaya çıkan sonuç,iş'te eleştiri bunların tümünü kapsar,beğenirsin,beğenmezsin
senin sorunun ama,eleştiriyi sağlıklı olarak ele alıp,sonuçları üzerinde tartışamıyor isen,anla ki senin büyümen,biraz daha olgunlaşman gerekmektedir
(burada doğrudan seni hedeflemiyorum,çoğunluğa yöneliktir )
dört madde altında sorduğun sorunun yanıtı tek seçeneklidir,yani, tümü,1-2-3-4...,hatta çoğaltmak gerekir...,
ancak,kız tavlama'nın en etkili yolları kitapları'ndaki reçeteler'e benzemez tabii ki,öncelikli olan ne zaman hangisi olur ? olayın tanığı olunca yanıtlanabilecek sorulardır,
ilk nerede karşılaştınız ? kız'ın ,senin ile karşılaşmadan önceki ruh hali neydi ? özellikle de yetiştirilme koşulları ve ailesinin ekonomik düzeyi,toplumdaki statüsü v.b.
yani,yazmakla bitmez,hepsi etken ama,dediğim gibi,ilk karşılaşmadaki en önemli etken tabii ki,her iki tarafın ambalaj'ı,yani dış görünüş,kiminde bakışlar önde'dir,kimin'de
kıvrımlar,eller,illa da uzun saçlar diyenler de çok'tur, hangi birini yazalım...,
ürünü hangi format'ta pazarlayacak ? diyerek bitirmişsin, her şey'in yanıt'ını ben'den almaya kalkma,zaten öyle doğa üstü bir yeteneğe sahip değilim, ayrıca hangi format'ta,
hangi yaş'ta,hangi burç'ta sorularının yanıt'ı ücret'e tabidir...sevgiler...,