Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Satmayı Düşündüğümüz Dünyada Ki İlk Petek Patenti

BaşlatanwiptrTarih07/06/2012 12:57:11Yorum59

İlk mesaj
Merhaba Sevgili Koniks üyeleri.

Bügüne kadar ki evlerimiz de işyerlerimizde vs. ısınmak için kullandığımız radyatör peteklerimizden artık tasarruflu kazanç elde ederek kurtulmanın zamanı geldi.

Normal radyatör peteklere oran olarak daha küçük ve % 50 - %70 arası tasarruf sagla**** yaklaşık olarak normal bir dairenin ısınma süresine göre % 50 - %70 oranlarında kısa zamanda ısı yayılmasını sağla**** ve daha güzel bir görüntü sağla**** gerçekleştirmektedir.

Evlerimizde ki süpürgeliklerin yerine yerleştirilen petek radyatörlerimizin artık sadece türkiye de değil tüm dünyada pazarlanıp satılması gerektiğini düşünüyoruz.

Tüm testleri yapılmış, patenti hali hazır satılmayı bekliyor. Eğer böyle bir üretim ile başlamak ve pazarla**** satışını yapabilecek firmalar ile görüşmek istiyoruz.

Saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Güncel...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
bunun projresini benim bi abi yapmıstı önemli bir yarısmadada bu projeyle ikincilik aldıgını söylemisti normal petege göre %70 daha kücügünü yaptık verim olarak aynısını alıyoruz demisti,güzel bişey evler zaten lüklesti artık artık siteler rezijanslar yapılıyor o konsepte böyle bişley gider eski petekler hem büyük hemde göz zevkini bozuyor.
hayırlı isler

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Evet haklisiniz ama sanirim bizim projemiz cok farkli
Olculerimiz kalinlik : 2,5 cm yukseklik : 9 cm dir evlerdeki supurgeliklerin petek oldugunu dusunun.
Cok ciddi alici arkadaslarimiz var ise patenti alip istedigi gibi uretir istedigi heryere satabilir cok iyi bir kazanc elde edebilir istersenizde uretim hakkini karsilikli olarak anlasma yapilarak verebiliriz yeterki bugune kadar cok parasi olupta ne yapacagini bilemeyen arkadaslara isadamlarina yenilikci ureticilere yarini dusunerek adim atan insanlara yardimci olmak istiyoruz elimizdeki diger islerimizden ve yogunlugumuzdan dolayi artik bu projemizi birilerinin degerlendirmesini istiyoruz.
Saygilar...

Rica etsem bana da ürünün teknik bilgilerini, fiyat ve fotoğraflarını gönderebilir misiniz? İş geliştirme olarak, yatırım anlamında ilgileniyorum.

Teşekkürler.
Cem S. BIÇAK
cembicak@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Bilgiler adreslerinize gonderildi ilginize tesekkurler.

Teknik bilgi ve resimleri bana da yollarmısınız ılıman bölgelerde satışının daha iyi olacağınız düşünüyorum baris06@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Cok tesekkurler insallah hepimiz icin butun insanlar icin guzel olur.
Hersey duzgun ve durust yasam icin...

AMİN. ARKADAŞIM.
benim maile bilgi aktarirsiniz sevinirim.
email:granitsanat@hotmail.com
patentle ilgili ve üretimle ilgili. yada cepten görüşelım
cep:05427672476 veya 05323606615
adim emzar
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Detaylı mail gönderildi Sayın Emzar..

Teşekkürler

param olup patent alacağım için değil yeniliğe meaklı bir insan olduğum için ayrıntılı ürün bilgilerini mail atarsanız sevinirim ayrıca çalışmanızda başarılar diler hakkınızı almanızı temenni ederim
daha iyi yarınlar için yerli malı kullanın vede kullandırın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Teknik detay ve resim gönderirmisiniz rica etsem...
muzi23@hotmail.com
muzi®

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
tedaylı teknik bilgi için
ege bölgesi 05073800108

ysnnkeskin@gmail.com gerekli bilgileri mail atabilirmisiniz

Yerleşim Türkiye / Alia?aMeslek Ythalat / Yhracat
Arkadaşlar Böyle bir projenin degeri sizce ne olur üniversitelerden test edilmiş yurt dısından patenti alınmış bütün belgeleri hazır vs..

Lütfen cevap verebilirmisiniz...

resimli bilgi alabılır mıyım

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
öncelikle hayırlı olsun... tebrik ederim. eğer klavye başında iseniz erdalyonucu@hotmail.com a teknik bilgi görsel, paten ücretleri ve anlaşma detayları hakkında mail atarsanız sevinirim... saygılar

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - wiptr
Arkadaşlar Böyle bir projenin degeri sizce ne olur üniversitelerden test edilmiş yurt dısından patenti alınmış bütün belgeleri hazır vs..

Lütfen cevap verebilirmisiniz...

Arkadaslar uretimimiz yok sadece test amacli patent icin yapildi. Ve butun testler basarili sadece patentimizi satin alip yada uretim hakkini alarak calisabilirsiniz.

İlgilenen arkadaslara sesleniyorum dunyada ilk ve benzeri bulunmamakta bunu goz onunde bulundurabilirsiniz.

Teknik bilgi ve resimleri bana da yollarmısınız ılıman bölgelerde satışının daha iyi olacağınız düşünüyorum baris06@hotmail.com

Mail gonderildi.

Mail Gonderildi.

mail gelmedi