İlk mesaj
İş Dünyası
2500 Tl Ye Seyyar Pilav İşi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorumD
Üye816 yazı
04/06/2012 : 09:44:16#1
Web sitesi
Alıntı
isteyen pilav yapıp 300-500 lira masrafla bu işi yapamazmı istediği yerde.. ayrıca maltepe bölgesini satıyorum demek o ilçe deki devletten tek yetkili pilavcı senmisin? ki ...
dortler
G
Yeni Üye23 yazı
D
Üye816 yazı
04/06/2012 : 12:46:49#3
Web sitesi
Alıntı
OK .. TŞKLER bilgi için
dortler
F
Yeni Üye37 yazı
K
Üye107 yazı
iş yoğunluğu olabilir:)
G
Yeni Üye23 yazı
aynen öyle iş yogunluğu
G
Üye434 yazı
06/06/2012 : 21:54:50#7
Web sitesi
Alıntı
Bana daha detaylı anlatırmısın ben sana 2500TL vericem ve bismillah deyip başlıcam. Buraya kadar doğrudur mutlaka. Peki zabıtadan yana sıkıntın nasıl olmuyor. Bi araba birde yer mutfak malzemeleri ne daha detaylı anlatırmısın. Ben ciddiyim arkadaşlarım var belki isteyen olur belki ben düşünürüm.
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
S
Üye400 yazı
numaranı yazarmısın görüşelim
A
Editör5590 yazı
06/06/2012 : 23:49:14#9
Web sitesi
Alıntı
Bu pilav işine hep özenmişimdir. Başlığı okumak bile canımı pilav çektirdi. zabıtasını falan bilmem ama muhtemelen karlı bir iş olmalı. Nohut ve tavuk da olmalı pilavın yanında tabiki.
tamnland.com
G
Üye434 yazı
06/06/2012 : 23:55:59#10
Web sitesi
Alıntı
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
A
Editör5590 yazı
07/06/2012 : 00:45:00#11
Web sitesi
Alıntı
Valla kafayı kırıp yapma ihtimalim yok değil başka bir şehirde. Uçan baloncularla nohut pilavcıları hep dost bilmişimdir. Hemen yaklaşır tanışırım. Acayip sempatim var bu işi yapanlara nedenini bilmiyorum.
Geçen sanki yapacakmışım gibi helyum tüpü kaç para araştırdım internette. Bursa' da bir pilavcıdan bir öğlende 4 kere pilav yediğimi hatırlarım hep. O ne lezzetti öyle. Çok açtık herhalde. Yok Konya' da olsa affetmeyeceğim. Konya da düzgün kokoreçcide yok mesela. İstanbul kökenli Şampiyon bayisi var ama yaptığı şeyin ilaç gibi tadı var. Tahtakalenin girişindeki adam gelip Konyaya bir kokoreçci açsa çok kazanır eminim. Konya Kulu' da bir döner yedik geçenlerde derhal ikinciyi aldık. Ankaraya döner yemeye giderdik artık Kuluda kalıyoruz.
Yemek işi yapanların en büyük sorunu bu. Basit bir lezzeti tutturamıyorlar. Aç adamın halinden anlamıyorlar. Ekmeğe özenmiyorlar. O Beşiktaşın büfeleri bir sosisli yapardı. Okuldan çıkıp vapura kadar karşıma gelen her büfeden sosisli yerdim. Dört adet. Hala o sosisliyi yapan bir büfe görmedim başka bir ilde. İstanbulda var hala. Bu garip bir durum. Basit bir lezzet. O lezzeti yakalayınca para kazanacağını bilemiyor insanlar. İstanbulda 150$ a sosisli satan bir yer gördüm dudağım uçukladı. Bir sürü insan 3 liralık sosisliyi tadında yapamazken birileri 150$ lık sosisli yapabilmiş. Çok enteresan bir dünya.
Geçen sanki yapacakmışım gibi helyum tüpü kaç para araştırdım internette. Bursa' da bir pilavcıdan bir öğlende 4 kere pilav yediğimi hatırlarım hep. O ne lezzetti öyle. Çok açtık herhalde. Yok Konya' da olsa affetmeyeceğim. Konya da düzgün kokoreçcide yok mesela. İstanbul kökenli Şampiyon bayisi var ama yaptığı şeyin ilaç gibi tadı var. Tahtakalenin girişindeki adam gelip Konyaya bir kokoreçci açsa çok kazanır eminim. Konya Kulu' da bir döner yedik geçenlerde derhal ikinciyi aldık. Ankaraya döner yemeye giderdik artık Kuluda kalıyoruz.
Yemek işi yapanların en büyük sorunu bu. Basit bir lezzeti tutturamıyorlar. Aç adamın halinden anlamıyorlar. Ekmeğe özenmiyorlar. O Beşiktaşın büfeleri bir sosisli yapardı. Okuldan çıkıp vapura kadar karşıma gelen her büfeden sosisli yerdim. Dört adet. Hala o sosisliyi yapan bir büfe görmedim başka bir ilde. İstanbulda var hala. Bu garip bir durum. Basit bir lezzet. O lezzeti yakalayınca para kazanacağını bilemiyor insanlar. İstanbulda 150$ a sosisli satan bir yer gördüm dudağım uçukladı. Bir sürü insan 3 liralık sosisliyi tadında yapamazken birileri 150$ lık sosisli yapabilmiş. Çok enteresan bir dünya.
tamnland.com
7
Üye131 yazı
Bu isi Ankarada yapmak isteyen varml? 2 kisi
G
Üye434 yazı
07/06/2012 : 12:18:27#13
Web sitesi
Alıntı
Bana cevap gelmedi cevap verecekmisin.
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
U
Yeni Üye5 yazı
Zabıtadan yana nasıl sorun yokki zabıtalar artık kuş uçurmuyor sen resmimi çalışıyorsun
T
Üye145 yazı
ya arkadaşım o nasıl hesaptır anlamadım günlük 400 tl kazananda var 1000 tl kazananda var demişsin hatta 1500 bile olur diye de eklemişsin. burası iş fikirlerinin tartışıldığı paylaşıldığı bir platform herkesin malını allayıp pullayıp satacakları bir ortam değil gerçi seninkisi allayıp pullamaklada kalmayıp birde makyaj yapmışsın. günde 1500 tl para kazanmaktan bahsetmişsinki kazanmak demek cirodan maliyetin düşürülmesi sonucu elde kalan kar demektir. 1500 tl kazanmak için heralde en az 3000 tl ciro demektir. 400 tl için bile en az 800 tl ciro yapman gerek birincisi seyyar pilav arabasından ne 3000 nede 800 tl ciro yapılmaz sadece bir araba yapar oda saraçhanede herkes biliyor. senin dediğin gibi para kazanılacak bir iş zaten 2500 tl ye devredilmez iş yoğunluğu falan işin hikaye kısmı. zabıtalarla sorun olmaması kısmıysa çok sakıncalı bir durum maltepe deki zabıtaları direkt okka altına attın. yapma...
200620062006
K
Yeni Üye1 yazı
vayyy
eyvallah
G
Yeni Üye23 yazı
BENIM 5 ARACIM VAR İSTANBULDA ÖYLE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL ZABITA OLAYI BAĞLANTILARIN VARSA HİÇBİR SIKINTISI OLMAZ Kİ BU SORUN ZATEN ORTADAN KALDIRILDI .... BİGÜN YOLUNUZ DÜŞERSE MECİDİYEKOY DE PİLAVCIYLA Bİ SOHBET EDİN TABİ MUSTERİDEN FIRSAT BULUP KONUSABILIRSENIZ GUNLUK 30 KİLOYA YAKIN PİLAV SATIYORLAR HAFTASONLARI TABI BU MIKTAR ARTIYOR 30 KILO PİLAVDAN 300-400 TABAK ÇIKAR 400*4 : 1600 TL BİDE BUNUN AYRANI FALAN VAR ONU KATMADIM BİLE EN AZ DA 300 TL AYRAN DAN GELİYOR KIMSE BOŞ BOŞ KONUŞMASIN GİTSİN BU İŞİ YAPANLARLA Bİ KONUSSUN... HERKEZE İYİ GÜNLER
F
Yeni Üye3 yazı
08/06/2012 : 11:06:13#18
Web sitesi
Alıntı
4 tl nerede satıyosun pilavı? 1.5 tl almayanı dövüyolar...
G
Yeni Üye23 yazı
ben tavukluyu 3,5 satıyorum yerine göre 3 lira fiyat değişiyor tabi 1,5 dediğin yerde adam 50 kılo pilav satıyor surumden kazanıyor
S
Yeni Üye2 yazı
kardeşim ben bu işi yapmak istiyorum ciddi alıcıyım benımle irtibata geçermisin yada numaranı yaz arayım acilll....
S
Yeni Üye11 yazı
zaytungun haberleri mizah anlayışıyla yapılır makarasına yani
J
Yeni Üye41 yazı
zaytung makara da
günde en az 400tl de makara arkadaş.
O ne yahu. Doktor mühendis işi bırakır, herkez pilav satar. yuh...
günde en az 400tl de makara arkadaş.
O ne yahu. Doktor mühendis işi bırakır, herkez pilav satar. yuh...
Akıllı adam gideceği yere hazırlanır : ))
M
Yeni Üye37 yazı
Arkadaşım inş iyi niyetlisindir.Çünkü bu işi alacak olan arkadaşımız için emin ol o para büyük paradır ve borç harç bulucakdır o parayı parası olsa bile son çare olarak giricektir eğer işin içince artniyet yani iş yapmayan yerimi zabıta ile sorunlu yerimi çaktım oh ne ala diyiceksen içinden el insaf derim yapma bunu kimseyede günlük 400 lira yok pilavıydı yok ayranıydı gibi ballandıra ballandıra anlatıp makyajla**** hayal satma aksi olduğunda gelir seni çeker vurur kendini enayi gibi hisseder gurur yapar yada nebilim kanına dokunur gelir canını alır anlıyormusun çünkü okadar ufak parayla iş sahibi olmayı hayal eden adamın kaybedecek birşeyide yoktur neyse inş art niyet yoktur.
ps: Ben düzenli olarak istanbulda bir bölge ile ve muğla marmarisde devren olarak ilan verilen her işyerini inceliyorum ve hepsi ********** çıkıyor hepsinin amacı en uygun alabileceğinin en fazlasına iş yapmayan sorunlu işletmesini devretmek yani ÇAKMAK. Lütfen böle iş sahibi olmayı düşünüyorsanız en az 1 hafta işletmede işyerinde artık ne ise durun ve takip edin.ve çok dikkatli olun
ps: Ben düzenli olarak istanbulda bir bölge ile ve muğla marmarisde devren olarak ilan verilen her işyerini inceliyorum ve hepsi ********** çıkıyor hepsinin amacı en uygun alabileceğinin en fazlasına iş yapmayan sorunlu işletmesini devretmek yani ÇAKMAK. Lütfen böle iş sahibi olmayı düşünüyorsanız en az 1 hafta işletmede işyerinde artık ne ise durun ve takip edin.ve çok dikkatli olun
K
Yeni Üye59 yazı
mehmet usta işin sırrını çözmüş :) zaten öle paralar kazanılsaydı her kes pilavcı olurdu
korkmaz
M
Üye643 yazı
Üstü Kavurma etli bir tabak mis gibi bir pilav olsada yesek :))
A
Yeni Üye31 yazı
ben istanbulda bi unkapanı pilavcısını bilirim. başka da biyerden yemem.
T
Yeni Üye62 yazı
gresp haberi okuduktan sonra yok oldu :)
P
Yeni Üye61 yazı
Millet günde 400 tl ciro yapmak için kafadan 2500-3000 tllik yer kiralıyor. En az 50000 ve üstü sermaye koyup maliyesi, belediyesi ve elemanı ile ugraşıyor. sizse 2500 tl sermaye ile bu işi yapıyorsunuz. Allah'ın aşkına güldürmeyin beni.
Bu arada bizim burda adamın biri bunu çin işi ucuz kasa arabaların içinden yapıyor. Telefon ediyon getirip veriyor. Telefonlu seyyar. Belediye derdin yok. Maliye derdin yok. Ivız zıvır derdin yok. Ama öyle para kazandığını falan zannetmiyorum.
Bu arada bizim burda adamın biri bunu çin işi ucuz kasa arabaların içinden yapıyor. Telefon ediyon getirip veriyor. Telefonlu seyyar. Belediye derdin yok. Maliye derdin yok. Ivız zıvır derdin yok. Ama öyle para kazandığını falan zannetmiyorum.
Hayat hata kabul etmez.
K
Üye537 yazı
arkadaslar suan moldova stefan voda dan bı kuaförden yazıyorum sıze ya konun ıcınde gercekden kendını bılen ıcınde ınsaf aklında mantık sahıbı ınsanlar oldunu gordum vergı yok algı yok zabıta yok sadece masraf pirinc tavuk su yag gaz ve gunde 400 tl ımkanı yok benım asıl merak ettıgım turkıyeye ankara donucem ve unuversıte mezunu yıgen ve arkadaslarımla organıze bır ıs yapmak ıstıyoruz bu pılav ısı nı yada gıda uzerıne yasal olarak ızın olarak nasıl calısılır mesela ben ankarada kızılay sakarya caddesınde pılav satmak ıstesem yermı kıralıycam nasıl vergı odeyecem bunun ıznı varmı mafyası herseyden once var nasıl olur bu yada sadece gece calıscan polısın bı etkenı olurmu ?
G
Üye381 yazı
400tl kar! stışı 4 tlden ! ve sadece ayrandan 300tl kar. uçmuşsun sen arkadaşımm
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz