Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Yurtdisina Sebzeciler Meyveciler Ortak Araniyor !

Başlatanvika17Tarih31/05/2012 17:53:25Yorum29

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
HERKESE MERHABA .RUSYA'DA MOLDOVA VE BEYAZRUSYA'DA TOPTAN MEYVE VE SEBZE SATIS YERLERIMIZ BULUNMAKTADIR.BIZIMLE
ORTAK CALIŞACAK MEYVE VE SEBZE FIRMALAR ARANMAKTAYIZ.

SAYGILARIMIZLA VIKTORIA HANIM.

GSM :+37360655654

MAIL: vika17@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
29 yorum
Üye567 yazı
size istediğiniz ürünleri temin edebiliriz. Mailinize detaylı bilgi gönderiyorum.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye7 yazı

güncel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye567 yazı
Vika hanımla görüştük diyorki malı rusya'ya gönderin biz satalım sonra parasını veririz diyor. bu şekilde çok türk malını heba etti döndü rusya ve diğer ülkelerde.

Üye550 yazı
bırde parasınıda gonderelım dıyormu acaba

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Üye248 yazı
arkadaşlar avrupa marketlerine sigortalı garatili ürün satmak az kar etmek daha mantıklı. e azıdan paranız garanti.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Üye550 yazı
nerde o sans ondada bır yamuk vardır garantıye ınanmıyorum meyvenın garantısı olduguna ınanmıyorum

Üye169 yazı
vika hanim bizde hiyar var .isinize yararmi.istediginiz kadar bulabiliriz
1234

Yerleşim / GugudaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye762 yazı
Vika zaten sermayedar ortak arıyor yani işe para koyabilecek birisini.ortak kelimesi zaten durumu açıklıyor.bunu bile anlamıyorsanız kelime olarak o zaman bu işin içinde fazla durmayın.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye550 yazı
elın vıkasının ortaklıgına nasıl guveneyım butun rısk bende olacak o parayı alıp kayıplara karıssa kımı bulacan rusyada ,enayı yok

Yeni Üye59 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kyoshi333
arkadaşlar avrupa marketlerine sigortalı garatili ürün satmak az kar etmek daha mantıklı. e azıdan paranız garanti.

kesinlikle mantıklı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Üye134 yazı
:) hayal peşinde vikaa vika sen 1 tır peşin paraa benden kiraz al senınle ortak olucam söz kendın gel malını hazırlat paranı ver tırını gönderrr...
www.eraslantarim.com

Yerleşim Türkiye / Denizli CivrilMeslek Ythalat / Yhracat
Üye567 yazı
Vika kısa bir süre öncede bu siteye tekstilci olduğunu Rusya'ya malını satmak isteyenlerin malını satabileceğini yazmış. Şimdi de 3 ülkede toptan meyve - sebze satış yerimiz var diyor. Bu işte bir hinlik var.

Üye762 yazı
hinlik su:

isin arkasinda bir Turk var.bir Rus kolay kolay buraya gelmez.Ruslarin koniks gibi kendi siteleri var.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
bursada meyve (şeftali,s.maria armut, deveci armut, elma,ayva ).üretimi ve soguk hava depolarında saklama ve satış yapmaktayız.eğer kendı araclarınızla malı alıp yurtdışına cıkarabılırsenız her turlu urunu uygun fiyatlara size sağlayabilirim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Üye248 yazı
arkadaşlar işimize bakalım boşuna vakit kaybetmeyelim.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - exportsrvce
hinlik su:

isin arkasinda bir Turk var.bir Rus kolay kolay buraya gelmez.Ruslarin koniks gibi kendi siteleri var.

Ben bir Türk vatandaşıyım exportsrvce saygılar ...

Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erkantekin
Vika kısa bir süre öncede bu siteye tekstilci olduğunu Rusya'ya malını satmak isteyenlerin malını satabileceğini yazmış. Şimdi de 3 ülkede toptan meyve - sebze satış yerimiz var diyor. Bu işte bir hinlik var.

Sizde de Erkan bey branslar cok geniş bakiyorum (Medikal,kozmetik, gıda, otomotiv ve ağır araç yedek parça ) ....Kimse ayranım ekşi demez ....Saygilar :))

Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ta9car
vika hanim bizde hiyar var .isinize yararmi.istediginiz kadar bulabiliriz

Bizde de hiyar cok var ,ben ticareti duzgun insanlarla yaparim.Hiyarlar Kapikulden fazla gidemezler evde kalirlar ...Saygilar

Üye169 yazı
ya neden yanlis anladiniz. elimde 50 ton hiyar var. yerli mali. gdo suz. turk genetikli. laim olursa. gonderebilirim.
1234

Yeni Üye7 yazı
guncel

Üye628 yazı
Bir arkadaşımız Avrupaya sigortalı mal gönderin dedi , hemen karşı çıkıp ondada bir hinlik var dedi birisi, yahu ne enteresan anlamıyorum, evet rusyada sorun olabilir belki,

Arkadaşlar Avrupaya göndereceğiniz malınızı alacak sigortası yaptırıp, alacağınızı garanti altına alabiliyorsunuz hemen önyargılı konuşmayın, gerçi bu sistemi bilen Türkiyede çok az şirket var onlarda Holding bazında büyük şirketler yapmakta, ve bu sigorta sistemini yapabilen 2 şirket var alacağınızın tamamını sigorta ettirip geceleri uykusuz kalmazsınız :-)

Rusya işine gelince biz oralardan döneli çok oldu :-) malınız deponuzda kalsın, satamıyorsanız üretmeyin ozaman, Rusyadan para tahsili zor arkadaşlar çoook zor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye169 yazı
vallahi ben tanidigim insanlarla boyle bir sorun yok. adamlar cok guzel calisiyor.(tanidigim insanlar)tabi u sahislar rus. diger milletlerden bahsetmiyorum. 2 firmaya mal gonderdi. araci oldum. hamd olsun . 1 hafta dediler bir haftada paralarini aldilar. bu birazda sans. artik.
1234

Üye628 yazı
Elbette rusları ****lıkla suçlayamayız, çok çok iyi ticaret yapan dürüst insanlar var , ancak bolcada üç

kağıtçı da var elbette , birazda şans işi,Benim hiç bir Rus ve Ukraynalı da param kalmadı Ama Türki

cumhuriyetlere dikkat :-)

Üye169 yazı
kaynim azeri esim rus vatandasi.cok insanla tanistim. birazda bizimkinlerde g...... var. hirsiz herkese hirsiz bakarmis. bu benim gorusum. rusysdan bir arkadas domates istedi 1 sene once bende arastirdim. biriyle tanistim. 1-2 gun konustuk. arkadas dedim iyi dusun mali gonder bana dedi gel mala bak. dedim ben sana guveniyorum malin kotu olursa tirini malini alir gidersin. ben sadece araciyim. mali geldi . bosaldi. 1 hafta misafir oldu. parasini cebine koydu.gittiler. bende sukur dedim. ne oraya sikinti oldu ne buraya hamd olsun. tabiki ticaret zor. ama risksiz hayatmi var.iyi olcup bicmek lazim. cevremdeki insanlardan daha yamuk gormedim. belki cevrem belki kaynim belki benim sansim.
1234

Üye628 yazı
Ben herkese ** diye bakmıyorum kardeşim, ben HIRSIZ değilim akıl var mantık var, Ben mal satan kişiyim

bir insan hem malı üretip satsın , hem nasıl ** olsun, laf ola beri gele !!!

Üye169 yazı
vsl lafim size degilki. bende rus degilim. turkum. bazi arkadaslar on yargili bakiyor . birazda hakli bizimkiler abi.
1234

Üye567 yazı
Vika17, biz bir çok sektörde aracılık yapıyoruz. Bunu ilanımızı okuyan anlayabiliyor. Hiç kimseye de malını ver satalım sonra paranı göndeririz demiyoruz. Çünkü o dönemler çoktan geçti. O ancak firmalar birbirini tanıdıktan ve güven verdikten sonra olur. Yoksa kimse Rusya'ya malını gönderip sonra param gelsin diye beklemez. Rusya'da çok Türk işadamı batırıldı. Bilinen taktiklerden biri de; Önce bir kaç parti küçük mal siparişi verirler ve parasını hemen verirler. Sonra'da büyük bir sipariş verirler veresiye, sonra araki Rusya'da adam bulasın.

Üye169 yazı
valla aynen oyle.
1234