Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

İade-atık Ekmek, Bisvüvi, Cips. . . Alımı

Başlatanpardus01Tarih27/05/2012 00:16:43Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
Adana, Tarsus, Mersin, Aksaray, Niğde, Konya, Nevşehir, Ereğli, Şereflikoçhisar, Karaman, Karapınar bölgelerinden tonajlı ekmek iade ve atıkları; fırıncılık/unlu mamüller ve pastacılık, bisküvi-kraker, mısır/patates cipsi (ambalajlı- dökme), çikolata ve şekerleme, toz içecek atık ve iadeleri alınır.

İşletme sahipleri ve/veya atık toplama işleri ile uğraşan arkadaşlar bana ulaşabilir bu konuda.
İade/Atık Ekmek, bisküvi-kraker, unlu mamüller, cips, Çekirdeklik Ayçiçeği, ayçiçeği fosu-kabuğu alım ve satımı

Yerleşim Türkiye / Adana Ve AksarayMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye19 yazı
elimde biraz cips ve halk gofret ve ülker ürünleri var tarihleri geçmiş alırmısınız ? (kocaeli)

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Gyda
Yeni Üye71 yazı
Sayın burhan_04_34,

İstediğiniz fiyat nedir ve elinizdeki ürünlerin miktarı nedir? Detaylı bir mail atarsanız sevinirim ... Ne kadarı cips, Kutulu mu dökme mi? gibi...
İade/Atık Ekmek, bisküvi-kraker, unlu mamüller, cips, Çekirdeklik Ayçiçeği, ayçiçeği fosu-kabuğu alım ve satımı

Üye644 yazı

Burdurda-ısparta da toplayan yok fiyat ve burdurdan alabilme imkanlarınız hakkında bilgi verirseniz çalışma yapılabilir,özelden fiyat hakkında yazabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Yeni Üye71 yazı
Sayın KARYA15,

Buraya Burdurdan nakliye 55 Tl/ton. Şayet enaz 10 teker bir kamyon doldurulabilirse alım yaparız. Bu atık ve iadeler kuru yerde saklandığında küflenme yapmaz; biriktirme şansınız var aklınızda olsun... Fiyat için mail atıyorum...

Yeni Üye19 yazı
ürünlerin hepsi kutulu ve paketli halde cips 5veya 6 koli var çikolata gofret ise 100 150 koli var

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Gyda
Yeni Üye84 yazı
Sn Pardus size hem özelden hem de e mail olarak mesaj attım ama dönmediniz.Adanaya teslim Fiyat nedir?
...
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...

Benjamin Button filminden..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Üye644 yazı
MAİL ATACAKTINIZ GELMEDİ

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Yeni Üye71 yazı
Kusura bakmayın arkadaşlar dün girdim ama kalamadım fazla...

KARYA15 mesaj yazdım,

Burhan arkadaşım Kocaeli nakliye 65 TL/ton Aksaray'a... 150 koli bisküvi ve gofret bize çok külfet açar...

Baklavacı, size de yazdım mesaj... Eğer süreklilik sağlayabilirseniz benim 2 kamyonum haftada 2 sefer Antebe gidiyor birinin dönüşünü sizle yapabiliriz...

Üye567 yazı
marka önemlimi?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye18 yazı
merhaba,
özelden yazmıştım ama sanırım farketmediniz mesajımı olumlu yada olumsuz herhangi bir cevap vermediniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye71 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erkantekin
marka önemlimi?

Atık ve iadenin hepsi birbirine karışacağı için marka önemsiz...

Yeni Üye71 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - oceks
merhaba,
özelden yazmıştım ama sanırım farketmediniz mesajımı olumlu yada olumsuz herhangi bir cevap vermediniz.

Şuan gönderdim mail...

Yeni Üye1 yazı
bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim. bizde benzer ürünler arıyoruz.internet sayfamız üzerinden bizle iletişime geçebilirsiniz.iyi çalışmalar
http://iade-atik.blogspot.com.tr/

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat