Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Toptan Bardakta İçecek. . . Özel Ürünler

BaşlatanmaximosTarih09/05/2012 23:22:35Yorum20

İlk mesaj
Üye131 yazı
Ürünlerimiz sıcak ve soğuk olarak iki bölüme ayrılmaktadır. Sıcak ürünlerimiz 175 cc Eps bardaklarda çay, portakal, limon, vişne, elma, karadut, nane-limon, kivi, şeftali, ekspresso kahve, üçlü keyif çeşitleri ile hizmete sunulmuştur. Tek yapılacak iş bardaklara sıcak su ilave ederek tüketmektir.

Ürünlerimiz 10 adet ihtiva eden alüminyum folyodan oluşan paketler içinde hijyenik olarak paketlenmiştir. Kolilere 100'lük paketler halinde 1000 adet yapılmaktadır. Müşteri talebine göre koliler çeşit olarak da hazırlanabilecektir.

Soğuk ürünlerimiz 300 cc Eps bardaklarda portakal, limon,vişne,karadut olarak hazırlanmıştır. Yalnızca soğuk su ilave edilerek servis yapılır.
Bu ürünlerimiz de 5'er adet alüminyum folyodan oluşan paketler içinde hijyenik olarak paketlenmiş; her koliye 100'lük paketler halinde 500 adet bardak koyulmuştur.

Ürünlerimizin sağlığa uygunluğu Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından tescil edilip belgelendirilmiştir.

Ürünlerden bazılarının resimlerini ekliyorum. Ciddi alıcılarla irtibata geçmek istiyorum. Anlaşmaya varıldığı taktirde, yurtiçi ve yurtdışında bayilikler de vermek istiyoruz.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Yeni Üye9 yazı

dedigin gibi başlıgı inceledim güzel bir iş ama yurtdışındaki ragbetini araştırmak lazım. Ben senin için moldova ayagındaki görüşmeyi yapıcam eger talep olursa haberleşiriz
www.continualtrade.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
merhaba
siz bayimisiniz üreticimi?
gürkaynak gıda

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Üye132 yazı
ben ilgileniyorum satış fiyatı ve ayrıntıları gönderir misiniz???? alissosu@gmail.com
Mutlulugu cok istiyorsan
Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic
Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin
Daha basit olacaksin yani
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin
Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emniyet görevlisi
Üye131 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gurkaynak
merhaba
siz bayimisiniz üreticimi?

Ürünün Türkiye distribütörüyüz; ayrıca ülkemizdeki üretimi de bize ait.

@olayahakim fiyat bilgisini adresinize gönderiyorum.

Ürünlerimizi gidaambari.com'da da fiyatlarıyla birlikte görebilirsiniz.

Hepinize kazançlı satışlar diliyorum.

İbrahim CAN

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye40 yazı
yanlız eps bardakta olması pek iyi değil
karton bardak da imalatı mümkün mü?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye444 yazı
selamlar... ürününüzü biraz inceledim, belirttiğiniz sitedeki ilanlarınıza da baktım. İzmir / ege bölgesinde bölge bayiniz / toptancınız olup olmadığını öğrenmek ve ürünle alakalı tüm detay bilgileri almak istiyorum. detay derken fiyatı, özellikleri, saklama koşulları, ülkemizde talebi, pazarlama alanları v.b. teşekkür ederim. yenidunya2010@hotmail.com
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye161 yazı
daha önce kalem çay işini denedim olmadı ürün ilgi çekici en az allım adedi
ve toptan fiyatb verirseniz konyada pazar araştırması yapabilirim. saygılar.
bskajans@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
fiyatlara kdv dahilmi
en az alım miktarı nedir
gürkaynak gıda

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Üye131 yazı
@giyotin bilgileri gönderdim.

Buradan da tekrar belirtmek istiyorum. Bayilik isteyenlere ya da toptan alım isteyenlere zorluk çıkarılmayacaktır. Toptan alımlarda en az alım şartı yoktur. Yalnızca bayilik isteyenlerde 20 koli alım şartı vardır. İlgilenenlerin bilgisine.

Bol kazançlı günler...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye138 yazı
RESİM VE AYRINTILI BILGI ALABILIR MIYIM

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
Yeni Üye89 yazı
resimler ilanda açılmamış sezgintdag@gmail.com adresine resim ve fiyat bilgisi atarmısınız lütfen.
TEKİRDAĞ/merkez ...

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf