| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Faba Şu dönem için en doğru yatırım kesinlikle paranızı gayrimenkule yatırmak olurdu. Örneğin geçtiğimiz günlerde yakın çevremde 220 Bin TL'ye 2 adet daire satıldı. Ortalama 1 dairenin aylık kira getirisi 700 TL. 2 daire için 1400 TL'nin çok iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum.
|
Bu rakam komiktir aylık 1.400 getiri için ben şahsen yatırım yapmam.
Benimde birgün iyi bir birikimim olacak çünkü yaptığım işte yıllık ortalama 100 bin kazanç sağlıyorum.(bayan kuaförü işletiyorum)
100 Bin tl yatırımla 5 yıl iş garantili sözleşmeli.Sözleşmeyi bozan firma tazminatı yatırır.Aylık 4.500 Tl getirisi olan bir iş fikrim var.Ben başlangıçta 300 bin ile girmeyi hedefliyorum.O nedenle biraz daha bekliyorum.Çünkü şuan yaptığım işte zaten ayda 8-10 bin kazanıyorum.Yüksek girmeyi hedefliyorum.
100.000 = 1 İş = Getirisi sözleşmeli 4.500 Net
bu şekilde 3 iş alıcam 4.500x3: aylık 13.500 getirisi olacak.
3 şöför maaş gideri araç bakım giderleri düşünce yine ayda bana 7-8 bin kalır düşüncesindeyim.
Bu aylık getiri bana her yıl 1 daire aldırır.iş zaten 5 yıl sözleşmeli.ve kurumsal dev firmalarla.
Yani büyük parayı 2 daireye yatıracağıma iş sözleşmeli garanti iş alacağım bana 5 yılda 5 daire kazandıracak.
Bu arada bu planımda ulaşılması zor değil sahibinden sitesini gezenler bu işin yüzlerce ilanını görüyorlar. Kurumsal firmalara Kaliteli enaz 90,000 / 100.000TL lik araçlar ile serviş işi.
Aklıma yatıyor.Çünkü tanıdığım yapıyor.
(Yakıt ve Ogs giderleri firmaya ait)
Önemli: 20-30 binlik basit araçlı tekstil okul servisleriyle karıştırmayın ben 2011-12 model mercedes servislerden sözediyorum full+full uzun şase üstelik özel kurumsal holding bazında şirketlerle iş sözleşmeli.
Gecede araçları bir servise havaalanı gibi yerlere bağladımmı tamamdır.
Tanıdığım bu işten ağlanmadıkça aklımda.Ama bu planımı görsel olarak çürütürse vazgeçer şuan yaptığım işte uslu uslu sesimi çıkarmadan devam ederim:)