İlk mesaj
Çalışma Hayatı
Güncel Değil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorumG
Yeni Üye26 yazı
O
Üye468 yazı
A
Yeni Üye45 yazı
bi avukatla görüş çözüm yolları var.
D
Üye816 yazı
01/05/2012 : 11:40:25#4
Web sitesi
Alıntı
önce para kazansın sonra evlensin sonra malk mülk alıp başkası adına yapar başta adamı ofsayt a düşürmeyin olmayan parayı olmayan eşine nasıl yapsın?
dortler
C
Üye223 yazı
Önce kendinle yüzleşmelisin.Nerelerde hata yaptın objektif olarak değerlendirmelisin.Hayatının tüm önemli kararlarında başarısız olmuşsun (evlilik,iş).
Burada sana çok iyi bir öneri verilsede bakış açını,beklentilerini,kendini değiştirmedikçe sonuç değişmez.
Burada sana çok iyi bir öneri verilsede bakış açını,beklentilerini,kendini değiştirmedikçe sonuç değişmez.
T
Üye365 yazı
sayın comandante1453 ün dediği gibi önce bi kendini dinle.eksilerini artılarını ölç.daha sonra zamanla tek tek eksilerle yüzleş.sana gereken zaman ve sabır.zaten insan bu yaşlara kadar tecrübe edinir kazanır kaybeder.bu yaştan sonra adımını bilerek atar.bir insan zengin olacaksa ve ALLAH yolunu açtıysa bunu üç beş senede bile yapar.veya elindekini kaybedecekse yine aynı şekil.zaten ALLAH insanın aklını almadan bela vermezmiş.sonradan düşündüğümüzden ne kadar basit hatalar yaptığımızı görürüz.belkide şu an senin hatalarını görme vaktindir.sadece uzun soluklu bir sınavdan geçiyorsun.
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR
S
Üye100 yazı
demıroz sen kendin ettin kendin buldun. biz ne diyelim kocam etti biz bulduk. kefillik=sefilliktir. bu da böyle biline
B
Üye241 yazı
09/05/2012 : 11:20:39#8
Web sitesi
Alıntı
Ahmet Uz'un önerisini dikkate almanızı tavsiye ederim... Bu yaşınıza kadar mutlaka bir avukat tanıdığınız olmuştur, yada bir de Muhasebeci... her ikisinede fikir danışın derim...
M
Üye170 yazı
10/05/2012 : 03:45:20#9
Web sitesi
Alıntı
Merhaba . Yazılarını okudum ve gerçekten çaresiz kaldığınızı hissettim . Çok çaresiz kaldığım zamanlarda karşıma çıkan kitaplar bana çok yardımcı oldu . Kendinizde yaptığınız hatayı bulman için 3-5 kelime ile forumda cevap araman çok zor olur . Kitap okumayı sevmeseniz bile lütfen okuyun işinize yarıyacaktır .
Önerilerim ;
M.Barış Muslu - Yıka Beynini
Aykut Oğut - Evrenden torpilim var
Olmaz olmaz demeyin '' olmaz '' olmaz ... :)
Önerilerim ;
M.Barış Muslu - Yıka Beynini
Aykut Oğut - Evrenden torpilim var
Olmaz olmaz demeyin '' olmaz '' olmaz ... :)
http://www.huntelmann.com
Serbest Girisimci
Serbest Girisimci
G
Üye434 yazı
10/05/2012 : 14:15:20#10
Web sitesi
Alıntı
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
S
Yeni Üye9 yazı
Bir yerde çalışarak hayatını sürdürmek, sadece insanın hayatta kalmasını sağlayacak parayı elde etmesini sağlıyor. Bence hem ihtiyatlı hemde saldırgan bir tutum içerisinde olmalısın. Şuan varolan bir işin var, bu iyi kötü sana bir özgüven verir ve sana bir gelir sağlar, bu dengeyi bozmadan ek iş olarak yapılacak şeylere yönelmelisin. Önümüz ramazan bayramı ve bunun öncesinde yapılacak bir sürü iş fırsatı var. Akşamları alışveriş için herkes birbirini eziyor. Başlamak, bitirmenin yarısıdır.
Z
Yeni Üye4 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - semkar1 demıroz sen kendin ettin kendin buldun. biz ne diyelim kocam etti biz bulduk. kefillik=sefilliktir. bu da böyle biline |
Ne kadar güzel yazmış.
Bundan 1 sene önce babam geldi beyaz eşya alıcakmış oğlum kefil olurmusun dedi.
Babamda olsan kefil olmam dedim. Küstü.
Kardeşim geldi o da eşya alıcakmış kefil olurmusun dedi
Babamın oğlu olsan kefil olmam dedim. Küstü.
Sonra taksitleri ödeyememişler haciz gelecekmiş ikiside benden borç istedi hadi neyse biri babam , birisi babamın oğlu dedim borç verdim.
Fakat kefillik isterlerse gene kefil olmam.Ama borç isterlerse veririm.
İmza
B
Üye210 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - Zunday
Ne kadar güzel yazmış. Bundan 1 sene önce babam geldi beyaz eşya alıcakmış oğlum kefil olurmusun dedi. Babamda olsan kefil olmam dedim. Küstü. Kardeşim geldi o da eşya alıcakmış kefil olurmusun dedi Babamın oğlu olsan kefil olmam dedim. Küstü. Sonra taksitleri ödeyememişler haciz gelecekmiş ikiside benden borç istedi hadi neyse biri babam , birisi babamın oğlu dedim borç verdim. Fakat kefillik isterlerse gene kefil olmam.Ama borç isterlerse veririm. |
zunday olaya nasil bir bakis acisi kendi acindan hakli olabilirsin ama baba yada gardas yaninda degilsen baba neyslesin senin gibi evladi gardas neylesin senin gibi abiyi yada kardesi buda benim fikrim saygilar
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM
A
Yeni Üye71 yazı
aynen..
B
Üye214 yazı
20/12/2012 : 10:50:03#15
Web sitesi
Alıntı
bence oturun biyerde kendinize sorun ben neden bu dünyadayım inanın maks.
1 sene sonra şu ruh halinize güleceksiniz
1 sene sonra şu ruh halinize güleceksiniz
K
Yeni Üye28 yazı
22/12/2012 : 00:58:26#16
Web sitesi
Alıntı
Katılıyorum aynen!
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz