Ana içeriğe geç

Çalışma Hayatı

Güncel Değil

BaşlatandemirozTarih23/04/2012 12:26:33Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
durum değişikliği

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye26 yazı
Nikah yapmadan evlenin. Neyiniz varsa eşinizin üstüne yapın. Borçlarınızı ödediğinizde basarsınız nikahı. Bu kadar basit.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye468 yazı
güven olayı nasıl olacak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye45 yazı

bi avukatla görüş çözüm yolları var.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye816 yazı
adam diyor cüzi mktar param var evlenin diyorsunuz farzet ki evlendi kim borçlu harçlıyı alır.. ayrıca farzet ki aldı bu adam diyor para kazanayım yeter ..

önce para kazansın sonra evlensin sonra malk mülk alıp başkası adına yapar başta adamı ofsayt a düşürmeyin olmayan parayı olmayan eşine nasıl yapsın?
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye223 yazı
Önce kendinle yüzleşmelisin.Nerelerde hata yaptın objektif olarak değerlendirmelisin.Hayatının tüm önemli kararlarında başarısız olmuşsun (evlilik,iş).
Burada sana çok iyi bir öneri verilsede bakış açını,beklentilerini,kendini değiştirmedikçe sonuç değişmez.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye365 yazı
sayın comandante1453 ün dediği gibi önce bi kendini dinle.eksilerini artılarını ölç.daha sonra zamanla tek tek eksilerle yüzleş.sana gereken zaman ve sabır.zaten insan bu yaşlara kadar tecrübe edinir kazanır kaybeder.bu yaştan sonra adımını bilerek atar.bir insan zengin olacaksa ve ALLAH yolunu açtıysa bunu üç beş senede bile yapar.veya elindekini kaybedecekse yine aynı şekil.zaten ALLAH insanın aklını almadan bela vermezmiş.sonradan düşündüğümüzden ne kadar basit hatalar yaptığımızı görürüz.belkide şu an senin hatalarını görme vaktindir.sadece uzun soluklu bir sınavdan geçiyorsun.
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye100 yazı
demıroz sen kendin ettin kendin buldun. biz ne diyelim kocam etti biz bulduk. kefillik=sefilliktir. bu da böyle biline

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Gyda
Üye241 yazı
Ahmet Uz'un önerisini dikkate almanızı tavsiye ederim... Bu yaşınıza kadar mutlaka bir avukat tanıdığınız olmuştur, yada bir de Muhasebeci... her ikisinede fikir danışın derim...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye170 yazı
Merhaba . Yazılarını okudum ve gerçekten çaresiz kaldığınızı hissettim . Çok çaresiz kaldığım zamanlarda karşıma çıkan kitaplar bana çok yardımcı oldu . Kendinizde yaptığınız hatayı bulman için 3-5 kelime ile forumda cevap araman çok zor olur . Kitap okumayı sevmeseniz bile lütfen okuyun işinize yarıyacaktır .

Önerilerim ;
M.Barış Muslu - Yıka Beynini
Aykut Oğut - Evrenden torpilim var

Olmaz olmaz demeyin '' olmaz '' olmaz ... :)
http://www.huntelmann.com
Serbest Girisimci

Yerleşim Türkiye / AlmanyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye434 yazı
Kimse kendi durumunu burada senin gibi ifade edemez. Bu güzel bari ne olduğunu biliyorsun. Anlamadığım neden hala biryerde çalıştığın. Çalışma ile borçlarını ödeyemezsin ki. Yoksa borçlarını ödemeyecekmisin. Ticaret ne olursa olsun. Allah istemedikçe yaprak dahi kımıldamaz. Bu ayetin üzerine sen ne düşünürsen düşün. Sana tavsiyem mutlaka kendin ticaret yapmaya çalış. Önce iş yaptır. Alıcıyı bul satıcıyı bul mutlaka insanlar sana değer vermeye başlayacaktır. Sonra işler gelişir önemli olan zaman unutmamak gereken tek şey sıkılmadan bunalmadan bıkmadan çalışmak. Sonrası zaten gelir sen istemesende nasip olan eş ve iş gelecektir. İSYAN etme bıkmadan çalış. Allah seninle olsun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
Bir yerde çalışarak hayatını sürdürmek, sadece insanın hayatta kalmasını sağlayacak parayı elde etmesini sağlıyor. Bence hem ihtiyatlı hemde saldırgan bir tutum içerisinde olmalısın. Şuan varolan bir işin var, bu iyi kötü sana bir özgüven verir ve sana bir gelir sağlar, bu dengeyi bozmadan ek iş olarak yapılacak şeylere yönelmelisin. Önümüz ramazan bayramı ve bunun öncesinde yapılacak bir sürü iş fırsatı var. Akşamları alışveriş için herkes birbirini eziyor. Başlamak, bitirmenin yarısıdır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - semkar1
demıroz sen kendin ettin kendin buldun. biz ne diyelim kocam etti biz bulduk. kefillik=sefilliktir. bu da böyle biline

Ne kadar güzel yazmış.
Bundan 1 sene önce babam geldi beyaz eşya alıcakmış oğlum kefil olurmusun dedi.

Babamda olsan kefil olmam dedim. Küstü.

Kardeşim geldi o da eşya alıcakmış kefil olurmusun dedi
Babamın oğlu olsan kefil olmam dedim. Küstü.

Sonra taksitleri ödeyememişler haciz gelecekmiş ikiside benden borç istedi hadi neyse biri babam , birisi babamın oğlu dedim borç verdim.

Fakat kefillik isterlerse gene kefil olmam.Ama borç isterlerse veririm.

İmza

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Di?er
Üye210 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Zunday
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - semkar1

Ne kadar güzel yazmış.
Bundan 1 sene önce babam geldi beyaz eşya alıcakmış oğlum kefil olurmusun dedi.

Babamda olsan kefil olmam dedim. Küstü.

Kardeşim geldi o da eşya alıcakmış kefil olurmusun dedi
Babamın oğlu olsan kefil olmam dedim. Küstü.

Sonra taksitleri ödeyememişler haciz gelecekmiş ikiside benden borç istedi hadi neyse biri babam , birisi babamın oğlu dedim borç verdim.

Fakat kefillik isterlerse gene kefil olmam.Ama borç isterlerse veririm.

zunday olaya nasil bir bakis acisi kendi acindan hakli olabilirsin ama baba yada gardas yaninda degilsen baba neyslesin senin gibi evladi gardas neylesin senin gibi abiyi yada kardesi buda benim fikrim saygilar
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse
Yeni Üye71 yazı
aynen..

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Di?er