Yeni Üye Toplam 75 yazı |
|
Contessa Yeni Üye Toplam 25 yazı | 15/04/2012 : 23:40:00 Alıntı
En cok bunu sevdim.. Guncel ve ihtiyaca hitap eden.. Orneklemek gerekirse ; http://www.nextag.com Aranilan herhangi bir urun girdiginde, en ucuz fiyattan basla**** satanlari gosteren bir alan.. Yapilmasi ne kadar zor bir bilgim yok.. Baska bir konuda benzer bir fikrim var kendime sakladigim:) Yapilabilirligi konusunda bulduklarinizi paylasirsaniz sevinirim Fikriniz akillica.. Basarilar Aynı dili kullanmak ile dili aynı kullanmak arasındaki farkı görene sapka cikaririm.. Yerleşim : ABD / Ny | Meslek : Danışmanlık |
bycolic Yeni Üye Toplam 75 yazı | 16/04/2012 : 10:07:28 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnternet |
Doqan Üye Toplam 149 yazı | 16/04/2012 : 23:26:55 Alıntı
aslında gayet güzel anlamışsınız iş modeli tam olarak dediğiniz gibi "sisteme dahil olan firmalar kayıt üsülü ile çalışıp elindeki ürünleri fiyatları ile kaydetirip arayan kişilere bu sitlerin aracılığı ile ulaşıyor yani akakçe nin databasinde kayıtlı bilgiler siteye girdiginizde önünüze çıkıyor". belli firmalar daha belirgin veya üstte çıkmak için ayrıca ücret ödüyor gelir modeli bu şekilde. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Esnaf |
GKC Yeni Üye Toplam 90 yazı | 17/04/2012 : 00:11:45 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Tekstil |
bycolic Yeni Üye Toplam 75 yazı | 17/04/2012 : 17:00:10 Alıntı
teşekürler düşünçeleriniz için diger site isimleri ile farkıl bir e ticaret entergrasyonu almak istiyorum bir site kodlarını bile gönderdi nasıl bir hosting almam lazım bir e ticaret entegrasyonu için?bilgisi olan varsa yardımlarını rica ediyorum Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnternet |
Doqan Üye Toplam 149 yazı | 17/04/2012 : 18:37:02 Alıntı
size gönderilen kodlar hangi dilde yazılmış onu öğrenin sunucunuzuda o şekilde seçersiniz. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Esnaf |
bycolic Yeni Üye Toplam 75 yazı | 20/04/2012 : 22:35:26 Alıntı
teşekürler herkes düşünclerini ve bilgilerini paylatığı için Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnternet |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |