Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Arkadaşlar Bir Dakkikanızı Alayım Lütfen

Başlataneko7575Tarih05/03/2008 13:23:55Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye78 yazı
arkadaşlar herkes hangi işle şuan ugraşıyorsa iş hakkındaki tecrubesiyle beraber anlatırsa iyi olur. bari arkadaşlar birbirlerinede daha iyi yardımcı olabilirler.
ben mehmet... asıl işim mobilya her türlü mobilya alım satımı ile ugraşıyorum. kendi satış magazamda .
ayrıca iş fikirlerini insanlara nalatmak ve yardımcı olmak içinde çalışmalarım var.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye254 yazı
sevgili arkadaşım iş fikirlerinden yararlanmak isterim. Şu anda adanada sigortacılık yapıyorum ama başka sektöre girmek istiyorum. can_kaltun@hotmail.com

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Üye254 yazı
sayın goldenist adanada bayileriniz veya çalışmalarınız varmı? daha geniş bilgi almak isterim. can_kaltun@hotmail.com

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Yeni Üye78 yazı

goldenist kardeş ben genelde ev mobilyası üzerine çalışıyorum.memlekette çok ofis büro imalatçısı var hatta ev mobilya imalatçısıda var . bunların arasında ayakta durmaya çalışıyoruz. teşekkurler

Yeni Üye45 yazı
Yaklaşık olarak 10 yıldır perakendecilikle uğraşıyorum. Çeşitli pozisyonlarda ve şirketlerde yöneticilik yaptım ve halen yöneticilik yapıyorum.

Şu anda kasap şarküteri işletmelerini yönetiyorum. Yeni açılacak olan mağazaların konsept çalışmalarını, personel eğitimini, ürün tedariğini ve tüm operasyonel işlerin yürütülmesini sağlıyorum. Yeni mağazalaşmaya başlayan bir şirkette, yeni mağazalarla alakalı tüm işleri planlıyorum.

Perakendecilik, mağazacılık ve özelde de Kasap-Şarküteri işletmeleri hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yadımcı olmaya çalışırım. Bilgi paylaştıkça güzelleşir.

Mail adresim: salihgulhan@gmail.com

Lütfen sadece mail atınız. msn kullanmıyorum.

İyi bir iş bulamıyorsan, iyi bir iş kuracaksın! (SG)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye78 yazı
eko7575@hotmail.com adresimi ekle

ne yapmak istedigini ne şekilde çelıştıgını nerde üretim yaptıgını,her türlükaonuyu buraya meil at yada açık olursa meillin görüşürüz

Yeni Üye6 yazı
bende toptan mutfak malzeleri satış ile ugraşmaktayım . sizden ricam paşabahçe ve porland porselende spot yada topta çalışan firmaları tanıyanınız varmı?
ömür boyu mutluluklar herkeze

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yöneticilik