Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Para Kazanıyor Musunuz ?

BaşlatanjokerpullTarih10/04/2012 10:58:58Yorum52

İlk mesaj
Yeni Üye61 yazı
Ben de kazanmak istiyorum... Arkadaşlar ben şu an Bitliste askerim. Ve yirmi günüm kaldı bitmesine. Sermayem yok bulabileceğim miktar da Bin TL kadar. Sizce ben ne yapmalıyım. Başkasının yanında çalışıp emeğimi zaten kazananlara harcamak istemiyorum. Kendi isim, kendi zararım karım, kendi bağımsızlığım olsun istiyorum.. Yeterince zekiyim.güven konusunda sorunum yok. Ama fikir istiyorum sizden. Çok şey düşündüm. Ama düşünmediğim birşeyler kalmıştır diye düşünüyorum. Hiç parasız para kazanılmıyo biliyorum. Ama hiç sayılmayacak en az miktar nedir neler yapılabilir bunları duymak istiyorum ? Saygılar...
Saygılar...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
52 yorum
Üye107 yazı
kardeşim internette satış yapabilirsin.. tanıdığın toptancılar vardır, ne bileyim herhangi bir ürünü uygun fiyata alırsın, onu internetten gittigidiyor, sahibinden üzerinden satabilirsin. ama o kadar basit iş değil tabi. satacağın ürünü iyi seçmelisin. piyasada ihtiyaç olan ürünleri doğru seçmelisin. ve tabi seçeceğin ürün de fiyatı çok oynayan bir ürün olmasın.. yani sen 150ye alıp 200 e satmak istersin. bir bakmışsın o malın fiyatı 150nin de altına düşmüş. tabi bir örnek açısından bunu söyledim..
kısacası çok iyi bir araştırma ile, günlük işini takip ederek bu işi yapabilirsin belki.. o sermaye ile yapılabilecek bir iş bu.. kolay gelsin diyorum, hayırlı tezkereler..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
eğer girişimci biriyseniz ve insan ilişkileriniz kuvvetliyse yapamayacağınız iş yok. para birşekilde bulunur. zaten çok parayla girilen işlerden oldum olası birşey anlamam. para kazanmak için mi iş kuruluyor yoksa harcamak için mi :))
asker dönüşü iş sıkıntılarını çok iyi bilirim. bunun için kurulan bir rehabilitasyon merkezinde çalışmıştım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye816 yazı

bak sana tavsiyem herkes asker iken memleketi kurtarır tabi mecazen sivile geçeyim bunu yaparım bunu alırım vs.. sen askerden gel 1 ay kafanı dinle sonra yine buraya yaz burda askerliğini yapmış herkes askerken senin gibi düşünmüştür.
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye107 yazı
evet dortler21 sana katılıyorum.. ben de askerdeyken ne planlar yapmıştım. kafamda neler yaptım neler:) ama dönünce işlerin farklı yürüdüğünü anladım. 1 ay kafa dinleme süresi verilmesi lazım. ondan sonra iyi bir araştırma yapılmalı, uygun görülen işe yönelinmeli..
yeter ki kişi birşeyler yapmak istesin. elbet bir çıkış yolu bulacaktır sonucunda..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Yeni Üye61 yazı
Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkürler. Herkese cevap olarak bunu yazıyorum. Mazur görün lütfen. Ilk olarak öyle bi rehabilitasyon merkezinin varlığını bilmiyordum. 1 ay bi rahatlama, kafa dinleme süresi öngörmüşsünüz. Benden 4 yaş büyük biraderim ben askere başladığım gün tezkere aldı. Şu an benim 17 günüm kaldı ve o sadece iki aydır çalışıyo. Ben kendime bir hafta öngörüyorum.bir haftadan sonra çalışmaya başlamalıyım ihtiyaçlarımı karşılamak bakımından. Yıllardır ticaretin içindeyim.. Ama hep emek veren kaymak yediren oldum. Emeqimin karşılığını kendim almam gerektiğini düşünüyorum. Ama sermayesiz deniz sahibi olsan su bile kazandırmaz.
Saygılar...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye61 yazı
Ayrıca internetten satış olayı da çok kafamı kurcalayan bi yol. Kolay olmadığının farkındayım.. Faturanlandırma gerekiyo diye biliyorum. Ve bunun için de vergi mükellefi olunmalı. Başlangıç olarak bunlarla hiçbirşey kazanamam düşüncesindeyim.Bu ışte ilerlemiş birinin samimi olarak yol göstermesi yardımcı olmasıyla yapabileceğim birşey bu.
Saygılar...

Yeni Üye61 yazı
Bi de ziyaret edenler için bir eleştiride bulunayım. Konu başlığı ilgi çekiyo giriyorsunuz içine he bakıyosunuz ki birileri yine birşeyler soruyo sizden yardım istiyo yorumlamadan çıkıyorsunuz. Insanlar boşa zaman harcamak olarak mi görüyorlar acaba birşeyler vermeyi.. Herkes almanın peşinde mi ?¿?Forumlar bilgi alışverişi için kurulmuyorlar mı ?Alış tamam da Veriş Nerde ?Yorumlayanlara tekrar teşekkür ediyorum.. Değerli insanlarsınız tanımıyor olsam da
Saygılar...

Üye173 yazı
biraz eleştiriye varmısın?
1- başlık ilgi çekiyor. burada herkes birşeyler arıyor. amaç sadece dolaşıp fikir vermek değil fikir almak.
2-emeğe ve çalışmaya bakış açın eksik. birilerine çalışmak ve kazandırmak olarak gördüğün o işler emek kiraladır. iş yapmak ise girişimciliğe dayanır. Çalışan sormaz bu ay para kazandınmı diye ay başı maaşını ister. malsahibi kira ister. sermaye kendinin değilse faizini ister. İş yapmanın faktörleri bunlar olmazsa olmaz.
3-Daha askerdesin. Hele bir dön sen yokken 16 ayda neler değişmiş memlekette bir bak. acele etme. İnan bana yanlışı düzeltmektense , bekleyip doğru zamanda doğru işi yapmak daha iyidir.
4- Sen dönünce hemen bir iş bul, madem bu konularda iyisin hemen kaparlar seni. İş yapmayı da asgari geçim ihtiyaçlarını karşılarken yani çalışırken düşün.
5- Herkes senin mesajına cevap vermek zorunda değil.. Cevap vereni değerli, vermeyeni ise değersiz diye sınıflaman yanlış. burada herkes arıyor zaten. ortaya bir sorun atayım gelsin fikirler diye bişey yok.
6- kendini fazla önemseme . Mütevazi ol.

kolay gelsin..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye105 yazı
başlığı güzel seçmişsin arkadaşım,yazını çok okuyan olack bu başıktan dolayı emin ol...mesajda bir o kadar az olacak bu da yine başıktan dolayı:):)askerden sonrada eğerki bi dükkan açacak olursan eminim içi dolu olacaktır müşterilerle..satışa gelince; biraz daha tecrübe edindikten sonra neden olmasın ??başarılar dilerim
dryynr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye450 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mould
biraz eleştiriye varmısın?
1- başlık ilgi çekiyor. burada herkes birşeyler arıyor. amaç sadece dolaşıp fikir vermek değil fikir almak.
2-emeğe ve çalışmaya bakış açın eksik. birilerine çalışmak ve kazandırmak olarak gördüğün o işler emek kiraladır. iş yapmak ise girişimciliğe dayanır. Çalışan sormaz bu ay para kazandınmı diye ay başı maaşını ister. malsahibi kira ister. sermaye kendinin değilse faizini ister. İş yapmanın faktörleri bunlar olmazsa olmaz.
3-Daha askerdesin. Hele bir dön sen yokken 16 ayda neler değişmiş memlekette bir bak. acele etme. İnan bana yanlışı düzeltmektense , bekleyip doğru zamanda doğru işi yapmak daha iyidir.
4- Sen dönünce hemen bir iş bul, madem bu konularda iyisin hemen kaparlar seni. İş yapmayı da asgari geçim ihtiyaçlarını karşılarken yani çalışırken düşün.
5- Herkes senin mesajına cevap vermek zorunda değil.. Cevap vereni değerli, vermeyeni ise değersiz diye sınıflaman yanlış. burada herkes arıyor zaten. ortaya bir sorun atayım gelsin fikirler diye bişey yok.
6- kendini fazla önemseme . Mütevazi ol.

kolay gelsin..

Altına aynen imzamı atarım. Ellerine sağlık arkadaşım.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye24 yazı
bencede askerden sonra en az 3 4 hafta kafa dinlemek sonrada kafanı kullanınca bi işler yaparsın bu devirde iş çok ama yapabilen az
DETA DIŞ TİCARET İTHALAT İHRACAT

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye61 yazı
Güldürdü teşekkür ederim =)sana sadece şu soru yeterli olur. Ben o yorumları böyle yazmamış olsam sen beni eleştirmek için bu kadar vakit ayırır mıydın?¿?Ve yazı dilinde de bi insanın mütevazı olup olmadığını kestirmek zor olmalı. Evet çok mütevazı değilim ama benim senin yazından anladığım kadar da değil =)
Saygılar...

Yeni Üye61 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dryynr
başlığı güzel seçmişsin arkadaşım,yazını çok okuyan olack bu başıktan dolayı emin ol...mesajda bir o kadar az olacak bu da yine başıktan dolayı:):)askerden sonrada eğerki bi dükkan açacak olursan eminim içi dolu olacaktır müşterilerle..satışa gelince; biraz daha tecrübe edindikten sonra neden olmasın ??başarılar dilerim

Farkındayım az geleceğinin =)tabi ki hyatta hiçbir tecrübe tam değildir hiç bi zaman için.Sadece yeterli diyebiliriz. Kendi hevesimi kırmamak adına kurduğum cümleler, çok sabırlı olamayacağımı, hayatım yürüdüğü sürece çabuk koyvereceqimi bildiğim için böyle aslında
Saygılar...

Yeni Üye61 yazı
3-4 hafta süre zarfı çok geliyo bana.. Belki en ideal süre budur ama çıkınca rahat geçirebileceğim bi 1 ay lüksüm olmadığındandır.
Saygılar...

Yeni Üye61 yazı
eleştiriler için teşekkürler Kadir Bey.Internetten piyasayı takip ediyorum. Güncellenmemiş çok eski bi sürüm değilim en azından. Tabi dışarda olmak çok başka. Herşey okuduğunuz gibi olmayabiliyo. Haklısınız. Ama bu iştahımı kaçırmamak adına zamanı uzatmak istemiyorum..
Saygılar...

Üye166 yazı
arkadaşım...,
şu an askerliğin bitmiş olmalı,yoksa sana her üç er'den birisine mutlak gerekli olan bir şey satmanı önerecektim,bin lira sermayen olması da gerekmez,
50-100 tl ile de başlangıç yapabilirdin,eğer tekrar askerlik yaparsan haber ver...sevgiler...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
arkadaşım sen git birinin yanında çalış sermayesi olmayana ticaret yapmak zor sermayesi olan insanlar para kazanamıyorki sen nasıl kazanacaksın ayrıca ben bi işveren olarak yazdığın yazıya kızdım emeğimi para kazananlar için harcamak istemiyorum demişsin peki para kazanan adamın ortaya ne kadar sermaye koydugundan haberin varmı yada nasıl bir riske girdiginden onun için malisef türkiyede 3kuruşa 5köfte yok sana akıl veren çok olur hayat toz pembe değil

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Ymalat
Yeni Üye61 yazı
fikrine saygı duyuyorum ama emeğime başkasına harcamamak bırak da benim tercihim olsun.ne kadar sermaye konulduğunu bünyende insan çalıştırmanın ne kadar zor olduğunu biliorum.çocukluğumdan beri ticaretin içindeyim.
Saygılar...

Yeni Üye16 yazı
patronlar kızmış jokerpull arkadaşım sen düşüncende sabit kal doğru yoldasın buna inan.
patronlar kızmış kızmaktada haklılar tabi kendince çünkü içinde bulundukları parasal işleyiş (patronların bi kısmı için söylüyorum)sistemi ancak verebildikleri kadarına müsade ediyor sırf personel ve işletme giderleri için çalışan işletmelere şahit oldum hatta bunları karşılayamayanlarada.
yinede hak vermelisinizki bu durumda bireyin emeğini savunmasıda gayet doğaldır.
proleter iş gücünü kiralayan insandır.
iş gücünün asgari bedeli nedir ? 1 ailenin asgari hayatını idame edebilmesi ve sosyal gereksinimlerini karşılaması gereken maddi miktardır.
bu vasıfsız proleterin iş gücü bedelidir. vasıflı proleter de vasfı derecesinde asgari limitin üstünde iş gücü bedelini alır reel olanı budur.
fakat sermayenin mevcut işletim sistemi tepeden tabana doğru yoğun daraltmayı öngördüğü için proleterin emeği her daim sömürü tehlikesi taşır.
dolayısıyla patronların kızması gereken proleter değil paranın işletim sistemidir.
fikir paylaşımına gelince;
arkadaşım sivil hayata dönüşünde oluşucak şartları ikamet bilgilerini yazmamışsın bunları veya benzer açıklamaarını yazsan daha sağlıklı fikirler alabilirsin.
bin liraya ise sermayen küçük ölçekli yüksek karlı işler kovalaman gerekli
buna örnek sivil hayata dönüceğin şehirde sahil, yürüyüş yolu v.s. noktalar varsa özellikle akşam saatleri hareketli kalabalığın olduğu yerlerde paket kuruyemiş termosta çay neskafe v.s. yada soğuk meşrubat tarzında gıda ürünleri satabilirsin bunun yanında ihtiyaca göre çeşidi artırma durumun hep olacaktır.
aslında dediğim gibi mevki konum bilgisi versen daha iç açıcı akla yatkın fikirler kesinlikle gelecektir.
sevgilerimle hayırlı teskereler.
hayallerinin büyüklüğü kadar özgürsün///

Üye138 yazı
KAZANIYORUM (Konu başlığı o olursa cevap bu olur)

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Üye166 yazı
jokerpull...,
bana gönderdiğin e-mektubu aldıktan sonra, farklı günlerde,bir kaç kez sana özel mesaj göndermek istedim,gönderemedim,
sorun,site yönetimi ile ilgili olabilir,ya sen engelleniyorsun,ya da ben,ben'im engelleniyor olma olasılığım daha yüksek diye
düşünüyorum...şu an somut bir katkı sunamadığım için üzgünüm,bilmeni istedim...sevgiler...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yeni Üye15 yazı
Arkadaşım zeytin satmayı düşünürsen sana bu konuda yardımcı olabilirim dediğin rakam başlangıç için yeterli...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
Jokerpull kardeşim düşünürsen benim şuan para kazandığım çok güvenilir bir sitemi tavsiye ederim sana. bahsettiğin para ile 2,5 ayda 2500 dolar civarında para kazanabilirsin. Düşünürsen sana sitemi anlatırım araştırırsın kafana yatarsa girersin ama emin ol ben kazanıyorum hemde ayda 1500 dolar.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye57 yazı
Yıllardır ticaretin içindeyim diyorsun o zaman bildiğin işi yapmayı denesene. Gerçi elindeki sermaye ile iş yapmak biraz zor. İnşallah iş sahibi olursun da patron olmanın nasıl zor bir şey olduğunu kendin anlarsın.

Üye277 yazı
Jokerpull kardeşim seni çok iyi anlıyorum. bende senin gibiyim hiç sermayesiz biçok işler yapmak için uğraşıyorum. SEN olumuz yorumlara aldanma kafanıda takma sana tek bişey söylicem buı seni yeterince motive edicektir bi kitapta okumuştum galiba "ticaretin 100 altın kuralı" olsa gerek orda şöyle diyordu "çok para kazanmak, iyi bir iş sahibi olmak için gereken en önemli şey -*-iyi bir fikirdir -*- asla çok para kazanmak için çok sermayeye gerek yoktur... devam et Allah yardımcın olsun.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye76 yazı
Hevesinizi kırmak istemem ama siz bu Türkçe ile inanın hiçbirşey başaramazsınız.
E-ticaret yaptığınızı varsayalım canlı destekte müşteriye "qelecek karqonuz" yazdığınızda o sizin için ne düşünecektir biliyormusunuz?
İmza yok parmak bassam?

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye16 yazı
iyi akşamlararkadaşlar iş birligi içindeolmak çok güzel koniks.coma üye olduktan sonra işimde çok degişiklikler oldu saygılı asker arkadaşıma şöyle yardımcı olamak isterim çalışmak istiyorsa gerçekten benim personel giyim atölyem var askerden cıktıktan sonra bana msj atsın ben ona diktigim ürünlerden numune katolok gönderyim lokanta sanayi bölgesinde restorantları ve otel personellerin kıyafetlerinin siparişini alsın baskılı veya nakışlı dmüşterinin istegine baglı satışına göre artık para kazanır.bilmiyorum çalışmasına baglı tabi isrese başka türlü buzamanda parasız para kazanılmıyor benim size sundugum sadece öneri yaparsınız yapmazsanızda sizin bileceginiz bişey.saygılar

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Tekstil
Yeni Üye65 yazı
Özel'den mesaj attım hızlı kazanç için mutlaka oku....
www.antepdukkani.com
Gaziantep yöresel ürünleri

Yerleşim Türkiye / gaziantepMeslek Ynternet
Yeni Üye61 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - MousT
Hevesinizi kırmak istemem ama siz bu Türkçe ile inanın hiçbirşey başaramazsınız.
E-ticaret yaptığınızı varsayalım canlı destekte müşteriye "qelecek karqonuz" yazdığınızda o sizin için ne düşünecektir biliyormusunuz?

Varsaymayın efendim.Koca yazıyı okuyup o farklı harf tercihimi bulmuşsunuz.Anlaşılan o ki olumsuzluk arıyorsunuz.Ben eminim ki siz kazanmıyorsunuz.
Saygılar...