Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

40 Bin Liraya Ne Yapardınız?

BaşlatanTUNCAYTTarih05/04/2012 15:03:55Yorum78

İlk mesaj
Arkadaşlar bir iş kurmak istiyorum izmirde yaşıyorum 40 binlira civarında paramvar ama birtürlü birkaç sektör arasında gidip geliyorum aklım cok karısık paranın bankada eriyip gitmesindende biraz tedirginim biryandanda kendi işimi kurup yuvarlanıp gideyim düşüncesindeyim siz olsaydınız nasıl birsey yapardınız.yazarsanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
78 yorum
merhaba tuncay bey hangi sektörleri düşünüyorsunuz yazarsanız fikir alışverişi olabilir.
www.denizmeyve.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir KonyaMeslek Gyda
Ben olsam hayvancılık yapardım. Bu konudaki devlet teşvikleri de çok güzel.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret

ewet hayvancılık sektörü iyi gibi ama 40000 tl 'm var hangi işe girsemle olacak sey değil bu hangi sektöre girersen gir o sektörle ilgili önce bir fikir edin hatta sana en büyük tavsiyem girmek isttediğin sektördeki işi yapanın yanına gir bir süre çalış en azından işin içi nasıl gör .çünkü dışardan göründüğü gibi olmayabilir bir de işin incelikleri var onu bilmen lazım .artık her sektörde dolu firma sahibi var onların arasında yerini bulman zaman alıcak zaman ve sabır lazım.ama ben herhangi bir dükkan açmak istiyorum dersen o biraz daha farklı tabi açaçğın dükkana göre yer belirlemen lazım son zamanlarda dikkatimi çeken çiğ köfte dükkanları iyi kazandıklarını duyuyorum .dediğim gibi en azından ne tarz birşey düşündüğünü söylersen daha net yardımcı oluruz çok genel bir soru seninki .

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Tekstil
arkadaslar öncelikle teşekür ederim aklımda kesinleşmiş bir sektöryok sadece arayış içindeyim uygun bir sektör blursam yapıcam.
birde hayvancılım için biraz az diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
kesinleşmiş bir sektör olmayabilir ama dükkan mı acmak istiosun al-sat mı yapmak istiyosun toptancılık tarzı birşey mi yapmak istiiyorsun üretici mi olmak istiyorsun daha hangisini sayayım hangisini yapabilirsin hangisine yatkınsın onu bir önce belirle herkes herşeyi yapamaz herkesin yatkın olduğu bir taraf vardır onu belirleyip ondan sonra hangi sektör onu bulman daha mantıklı bu şekilde ne söyleyesek havada kalır . 40000 tl evet cok bir para değil belki ama az da sayılmaz doğru kullanıldığı taktirde dönüşü olur diye düşünüyorum.benim sana acizane tavsiyem ne yaparsan yap dışardan bu işte cok para var gibi deyip başlama iyice araştır paranın hepsinide kullanma en azından bir 6000-7000 bir kenara koy işi oturtana kadar zarar edersen seni kurtarabilsin .hangi işe girersen gir ilk aylar sıkıntılı olacaktır.saygılar

Arkadaım teşekür ederim ama bir kaç gündür düşünüyorum da şu kelime nin doğru olduğunu anladım PARAN var derdin varderlerya doğru düşünmekten napıcamı bilemiyorum ama inşallah birşeyler yapıcam hayırlısı.

Bİrde arkadaşalr ben size yaptıgım şu ankı işten bahsedeyim ben 9 yıldır özel bir bankanın müşteri temsilciliğini yapıyorum ve işe girdiğimden beri aynı bölgedeyim rut sisteminde calışıyorum bir ayda yaklaşık 1100 mağaza dükkan herceşit yer dolaşıyorum ama hep aynı rut içerisinde yaptıgım işte satısa yönelik bir iş değil tamamen musteri ilişkileri bu sebeble bölgemde baya bi tanınmaktayım.ve musteri ilişkilerim baya bir güclü yakında calıştıgım şirket bu bölümü kapatacak bende böyle geniş bir portföyu kaybetmek istemiyorum elimdeki miktarda belli acaba ticarete atılayımmı diye fikir alışverişinde bulunuyorum teşekür ederim.

araba al-sat dükkan acma vergiye bağlanma

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
artık araba al-sat devri kapandı usulsüz yani ticarete girdiği için vergi kaçırılmıs oluyor ve aynı zamanda bu işi yasal yollardan yapanların işlerini engellemesi sebebiyle yeni yasaya göre 1 yılda 3 kereden fazla araba alıp satılması yasaklanmıstır.bir yıldada 3 kere araba al-satla değirmen dönmez arkadaşım o senin dediğin eskidendi.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - TUNCAYT
Arkadaım teşekür ederim ama bir kaç gündür düşünüyorum da şu kelime nin doğru olduğunu anladım PARAN var derdin varderlerya doğru düşünmekten napıcamı bilemiyorum ama inşallah birşeyler yapıcam hayırlısı.

işte bende bunun için diyorum önce ne yapacağını belirle diye.önünde koca bir sofra var binbir türlü yiyecek sana diyorlar ki birini sececeksin sende onu mu secsem bunu mu böyle olmaz tuzlu mu yiyeceksin tatlı mı ekşi mi acı mı onu önce belirlemen lazım .bu şekilde kim sana ne desin ki tam olarak.neyi yapabilirsin hangisine yatkınsan onu secmelisin.insanın işi hayatıdır hangisini sevebilirsin onu düşün derim.önce yapacağın işin tarzı ne onu belirle derim sonra sektörü bulursun.

su an hisse alırdım:D kesinlikle imkb den logo alırdım.yada bmeks.YTD.
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Tuncay kardesim...aslinda senin buradan fikir almana ihtiyacin olmamasi gerek.
Elimde 1100 müsteri var diyorsun. Bu potansiyeli kullan, onlardan fikir alsan bile sana büyük faydasi olacaktir...
hepsiyle degil, yarisiyla her iki günde bir bir bardak caylik sohbet edip agizlarini yoklasan ve kendince degerlendirsen bile sana cok mu cok faydasi olacaktir.
Kendine yatkin fikri bulduktan sonra o na odaklan ve arastir...derim ben.

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Tuncay bey basit bir şekilde esnafın veresiye aldıgı sezonluk malı peşin alırsınız güvendiginiz üç beş esnafa gidin söyleyin her ay en azından paranızın yüzde 10 u kadar para kazanırsınız tek kişiye baglanmayın.

ben öyle yapıyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Ben olsam aralarında hangisinin durumu iyi ise güvenilir olanı seçip, onun şubesi tarzında bir yer açılabilir

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Halihazırda işiniz var. 40.000 tl sermayenin maaşınızdan daha çok para artı getiriler (çalışma saati izin vs) getirmediği sürece mevcut işinizde kalıp o parayla anlık döviz alım satımı bile yapsanız güzel para kazanırsınız.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Arkadaslar yazılarınız için teşekkür ederim İnşallah hayırlı bir iş yapıcaz ALLAH hakkımızda hayırlısını nasipetsin yazılarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim

logo 2.25- 2.26tıydı bugun oldu sana: 2.33-2.34 direk kar.ama borsa risklidir.iyi kagıt secmek gerekir.logoda yakın zamanda tavan tavan bekliyorum.YTD(Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Akadaşım borsadan hiç anlamam inan cok uzuk bir şey benim için

Çok işlek bir yerde küçük bir dükkan tutup fırınla vs anlaşıp orda ekmek + simit + poğaça satışı yapıp ekmeğinizi taştan çıkarırsınız. baktınız iş tutuyor üretim işine de borç harç girip ekmeği kendiniz üretip kar marjınızı arttırabilir ya da şube sayısında artışa geçebilirsiniz.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
ARKADAŞIM HURDACILIK YAP KAĞIT PET ŞİŞE TENEKE AL SAT SÜRÜMÜ OLAN İŞ KİLODA 80 KURUŞ KAZANIRSIN ORTALAMA ZARAR EDİYOM DESEN 20.000 KAZANIRSIN SOKAKTAKİ TOPLAYICILARDAN AL FİYAT KONUSUNDA 052 511 65 26 ADIM KADİR
kadir öz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Sevgili tuncay;
Yeni teknoloji kurutemizleme bayilikleri vermeye başladık türkiyede.İzmirde şuan bayimiz yok lütfen önce sitemizi incele sonra ara konuşalım sana bailik verebiliriz diye düşünüyorum.
Kar marjı en az % 700 (abartısız)

Hakan ÇAKIR
Şirket Müdürü

www.mrwetclean.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Sevgili tuncay , şuan elinde 1100 müşteri oduğunu yazmışsın , çevrende genişmiş müşteri olarak, bence bizim yeni teknoloji kurutemizleme işi senin için biçilmiş kaftan , hazırda müşterinde var...Bu arada işi öğretip gerekli eğitimleride vereceğiz ...
Evet dediğim gibi önce www.mrwetclean.com web adresini incele bak biz ne yapıyoruz sonrası ara detaylı konuşalım ...
Saygılarımla...
Hakan ÇAKIR

0 332 320 24 28
0 533 239 20 29

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Çamaşır yıkama atölyesi veya çamaşır makinası satışı yapılabilir. Sanayi tipi çamaşır makinaları hem 2. el hem de sıfır olarak var.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
benim size tavsiyem biraz daha sermaye yapıp ev,arsa al sat.zarar söz konusu pek olmaz.uygun yerlerde gelişime yeni açık alanlarda henüz fiyatlar artmadan al sat tavsiye edebilirim.
uygun fiyattan alıp biraz bekle ve sat.
çarcur etmediğin sürecte kaybetmezsin.
izmir de bu fırsatlar mevcut.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
En iyi iş ,bildiğin iştir.Ne yaparsan yap bildiğin işi yap.Bilmediğin iş çok cazip gelebilri ama elindeki parayıda oraya kaptıraiblrisin.Riski az olan ve nakit yani al gülüm ver gülüm olan bir işi seç bence.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
İzmirde büfe işi en güzelidir . Her zaman gider 40 bin lirada yeterlidir . İzmirde bulamadığım bir fast food belki yapabilirsen sadece bunun için gelirler .. Sucuk döner :) ... Yanına birde kokoreç koy 24 saat işletmeli 1 motorlu yine güzel iş yaparsın .
http://www.huntelmann.com
Serbest Girisimci

Yerleşim Türkiye / AlmanyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
cay stoklardim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Şişme oyun parkı açardım.Yaz sezonunda deli para kazanırsın,heleki İzmir gibi bir yerde!
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
öncelikle arkadaşalar yazdıklarınız için teşekür ederim uğradığım tüm müşterilerim şu aralar beklememi istiyor ama fikir lerinizi herzaman bekliyorum sizinle şöyle bir şey paylaşsam ben dediğim gibi cok müşteri dolaşan biriyim iş yerlerinde encok giden naylon poşet benimde hazırda müşterilerimvar bu işe yönelsem nedersiniz ama bir amblaj firmasıyla anlaşmam lazım heralde değilmi.yani bu aralar onu düşünüyorum inşallah hayırlısı yazılarınız için yinede herbirinize teker teker teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun deyerli vaktinizi ayır dığınız için.