Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Yardım İstiyorum.

Başlatanhkan58Tarih01/04/2012 19:33:59Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye67 yazı
Merhaba.Bir iş planım var bunu gerçekleştirmek için kosgeb den (girişimçilik kursu almadan )
hibe ve işletme kredi alabileceğim yerler hakkında bilgisi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum şimdi den teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye67 yazı
kimse de fikir yok aanlaşılan
hakannnnn

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Saty? / Pazarlama
Üye762 yazı
is plani tam olarak ne?
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye67 yazı

Elek altı veya biraz da üst model çekirdeği poşetlemek ve bu ürünü toptancı üzerinde piyasa sürmek diye düşünüyorum
hakannnnn

Üye762 yazı
sizce tahmini gereken bir rakam nedir?on hazirlik calismasi yaptinizmi?bu isle ilgilenen sahis ve kurumlar var.proje de mantikli olursa tabi isinizde ilerlememeniz icin bir engel yok.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye67 yazı
Ön çalışması yapıldı gereken miktar 100 bn tl kadar bir miktar .
şimdi de ön pazar araştırması yapıyorum olumlu sonuçlar da alıyorum .benim sorunun kosgeb bıraz uzun uğraş gerektiriyor. mesela ticaret odası kaydım var . buve benzeri yerlerden ne tür destek alabilirim .
hakannnnn

Üye317 yazı
kosgebin sitesine bi göz atın, yada sivas kalkınma ajansı yada buna benzer bölgesel kalkınma ajansı filan varsa onlarıda aranştırın.. hiç olmadı ticaret ve sanayi odasından birebir bilgi alın derim.

eğer varsa bi destek bulabilirsiniz.
kosgebin uzun sürmesi ne kadar bi süre size göre? diğerleri ne kadar kısa? her halükarda belli bir prosedüre uğrayacaksınız.
ayrıca tüm kredilerde belli bir % yi kendinizin karsılayacagını biliyorsunuzdur.
ayrıca mikro kobi destekleride vardı sanırım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
kosgeb girişimcilik belgesi olmadan hibe vermiyor. bazı bölgelerde hali hazırdaki işletmeyi geliştirmek üzere düşük faizli kredi veriyor. onun haricinde hayvancılık dışında kredi ve hibe veren bildiğim kadarı ile başka kurum yok. yapabileceğiniz tek şey bankadan kredi cekmek olur. eğer yeterli teminatınız yok ise ticaret odasına bağlı kredi garanti fonu adında bi kuruluş var buradan banka için teminat almanız mümkün.
kader seni güldürmüyorsa espiriyi anlamadın demektir...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ticaret
Yeni Üye67 yazı
evet haklısınız kosgeb girişimçilik belgesi olamadan kosgeb desteği yok. bu girişimclik kurslarıda herzaman açılmıyor belli aralıklarda açılıyor.burada kosgeble ilgili okuduklarımdan kosgeb desteginden faydalanırken de insanların çok zorluk çektiğini okumuştum. o yüzden kosgeb in çok sancılı olduğunu söylüyorum.
hakannnnn

Üye166 yazı
arkadaşım...,
girişim-yeni iş-iş fikri başlığı altındaki blog,forum,site'lerde,aradığın firma,kurum ve kişiler ile ilgili yeterince bilgi var,hem türkiye ve dünya geneli...başarılar
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er