Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

PARCA KUYRUK YAGI 9.00 TL

Başlatankyoshi333Tarih30/03/2012 20:42:33Yorum6

İlk mesaj
Üye248 yazı
Taze parca kuyruk yagı dondurulmus olarak 9 tl den satıyorum. Urun devamlılıgı vardır. Ilgılenen arkadaslar ozel mesaj atarlarsa kolay ıletısım saglayabılırız. Saygılarımla herkese hayırlı ısler dılerım.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / İngiltere Antalya MersinMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye248 yazı
guncel
d.ibrahim007@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
iyi günler beni arasanız sevinirim 05066450005
hhkjhkjkh

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ticaret
Üye248 yazı

tum kuyruk yagı taze son fıyat 12.5 tl olmustur. haftalık 10 ton yerınıze teslım edılır. yenı sezon baslarken sozlesmelı ve sureklı calısmak ısteyenler maılle ulasabılır. Yagımız turkıye menseılıdır. Kesınlıkle ıthal urun yoktur. Her turlu guvence verılmektedır. Hepınıze hayırlı ve bereketlı gunler dılerım.
d.ibrahim007@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
toptan kuyruk yagı alımı satımı işi yapmaktayım ıstanbul,ızmıt,adapazarı,duzce,bolu,bursa,bilecik ,eskısehır bolgesıne taze şoklanmıs kuyruk yagi ıstenılen tonajda verilebilir ilgilenenler 0533 452 6870 numaralı telefondan ulasabılırler yerım adapazarın da tonajlı alımlarda yapmaktayım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kyoshi333
Taze parca kuyruk yagı dondurulmus olarak 9 tl den satıyorum. Urun devamlılıgı vardır. Ilgılenen arkadaslar ozel mesaj atarlarsa kolay ıletısım saglayabılırız. Saygılarımla herkese hayırlı ısler dılerım.

Yerleşim Yngiltere / LondonMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
Toptan kuyruk yağı alıp rest ve kebabcılara dağıtmak istiyorum nereden temin edebilirim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda