Yaz için FOLYO BALON
Arkadaşlar öncelikle bu iş için karar verdim.Geliri çok güzel.Aynı An da 3 şehirde başlayacağım.
a)- 2 adet bayan personel(SSk lı ve asgari ücret maaşla Günde 10 saat çalışacaklar.
b)-Folyo balonlar son zamanlarda Avm lerde satılan,çocukların ilgisini çeken trend balonlardır.
c)-Kar marjı çok yüksek:)Eğer tahta kaleden bulursak tabiki.Normal şartlar da lisanslı ürünleride var ki onlar da çok pahalı.
d)- bu iş için yapacağım her şehir için harcayacağım para 5000TL
e)-Gerekli malzemeler - 2000 adet folyo balon orta boy helyum gaz
f)-1 adet balonun satış fiyatı 5 TL
Bu ürünleri palyaçolarım satacak.Şehrin en kalabalık noktalarında sabitlicem onları.2 palyaço günlük en az 50 adet sattı diyelim.
50 balon x 5TL = 250.00TLX 30 GÜN=7500.00 TL
Gördüğünü gibi aylık 7500TL Cİrosu var.toplam masrafın her şey dahil:3500.00 TL
Bana kalır 3500.00 TL:)
En az en kötü hesaplama böyle..
Şimdi sizden ricam olumlu ve olumsuz o güzel yorumlarınızı okumaktır.
Teşekkür eder saygılar sunarım.
Arkadaşlar öncelikle bu iş için karar verdim.Geliri çok güzel.Aynı An da 3 şehirde başlayacağım.
a)- 2 adet bayan personel(SSk lı ve asgari ücret maaşla Günde 10 saat çalışacaklar.
b)-Folyo balonlar son zamanlarda Avm lerde satılan,çocukların ilgisini çeken trend balonlardır.
c)-Kar marjı çok yüksek:)Eğer tahta kaleden bulursak tabiki.Normal şartlar da lisanslı ürünleride var ki onlar da çok pahalı.
d)- bu iş için yapacağım her şehir için harcayacağım para 5000TL
e)-Gerekli malzemeler - 2000 adet folyo balon orta boy helyum gaz
f)-1 adet balonun satış fiyatı 5 TL
Bu ürünleri palyaçolarım satacak.Şehrin en kalabalık noktalarında sabitlicem onları.2 palyaço günlük en az 50 adet sattı diyelim.
50 balon x 5TL = 250.00TLX 30 GÜN=7500.00 TL
Gördüğünü gibi aylık 7500TL Cİrosu var.toplam masrafın her şey dahil:3500.00 TL
Bana kalır 3500.00 TL:)
En az en kötü hesaplama böyle..
Şimdi sizden ricam olumlu ve olumsuz o güzel yorumlarınızı okumaktır.
Teşekkür eder saygılar sunarım.
Girişim başarının imzasıdır...