Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Hakiki Gemlik Zeytini Aranıyor.

BaşlatanyeşilerikTarih28/03/2012 09:22:21Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Merhaba,
şöyle tadına bakanın, daha önce hiç böyle zeytin yemediğim diyeceği; gemlik'in yüksek köylerinden toplanmış,usta eller tarafından baskıya yatırılmış,1 yıl baskıda kalmış,baskıdan dört köşe olmuş,acısı kalmadığı gibi tuzuda olmayan 280-330 kalibre zeytin görmek istiyorum...evet bulunmaz galiba...ümitle arıyacağım..varmı arkadaşlar..
Mehmet yazan
Mehmetyazan83@gmail.com
Kesinlikle yalan söyleme

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye114 yazı
çanakkale merkezde gemlik zeytin üreticiliği yapmaktayım 5000 kg siyah zeytin 200 kg gemlik zeytin yağı bulunur. ilgilenirseniz üretici harun bey 05444738757

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Gyda
Yeni Üye18 yazı

Harun bey Allah satı pazar versin,o tip mallar çok var buralarda,ben bulunmaz bir elmas peşindeyim..
Kesinlikle yalan söyleme

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye15 yazı
iyi günler Mehmet bey gemlik zeytin halinde dükkanım var size bu konuda yardımcı olabilirim öncelikli ne kadar zeytin istediğinizi ve nerede kullanacağınızı belirtir misiniz?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye13 yazı
mrb,
elimde 22 ton gemlik zeytini var bu senenin baskida bulunmakta yakinda hazirdir.
goruselim tel no 0538 563 13 48

Yerleşim Türkiye / EdremitMeslek Ythalat / Yhracat
Üye340 yazı
230-260 kalibre gemlik yağlı sele zeytin 10 kg tenekelerde

eticareteticaret@gmail.com
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye91 yazı
yeşil erik bey o elmastan arıyorsan eğer size yardım edebilirim, o da belki; tam olarak ne istediğinizi anlıyorum.ne kadarlık alım yapacaksınız ?ücreti karşılığı numune gönderirim size beğenirseniz,bakarız gerisine

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama