Organik tereyağı ve Manda Kaymağı satışı yapıyorum izmir'in birçok noktasına uygun fiyatla ürün vermekteyim kahvaltı salonları olsun, şarküteriler olsun marketler olsun isterseniz sizinlede irtibata geçebilirim Numaram : 05077300446
trabzon dan hakiki birinci elden tereyağ temin edilir. çok lezzetlidir. biz kendimizde kullanıyoruz. ilgilenirseniz mail atarsanız irtibata geçebiliriz.
Antalya/Elmalidan söğle köyü ve sütleğen köyünden üreticiden doğal katkısız dövme ve normal tereyağı mevcuttur.Ürünler elyapımı olup organiktir ilgilenirseniz temin edilir. dövme tereyağı=35 £ Doğal tereyağı =30£ 05467242574
Ben Diyarbakır-Bİsmil-Aslanoğlu köyünde bir tereyağı yedim. Ben ilk önce kaymak sanmıştım tereyağı olduğunu duyunca çok şaşırdım. Bir araştır istersen.
karabük- SAFRANBOLU da en iyi KALİTEDE tereyağı üretmekteyiz sadece 2 ay üretimimiz vardı sonrası başka ürüne geçiyoruz (nisan 15 ve haziran 15 arası) isteseniz fiyatı 21TL +KDV
daha ucuzunu bulamazsınız natural istediğiniz kalitede tereyağ temin edebilirim toplu alımlar için lütfen fiyat alınız ege bölgesine her yerine gönderim vardır 505 614 11 55
2015 yapımı doğal katkısız..biber salçamız satışa sunulmuştur..ACI/TATLI olmak üzere 20 kğ kovalarda ..kova fiyatımız 145,00 tl. nakliye alıcıya aittir..cok uygun fiyatlara nakliye gönderilir..ürünümüzden memnun kalmassanız iade edebilirsini,z..BİZ SALÇAMIZA GÜVENİYORUZ..
10 tl ile 16 tl arasında tereyağ gönderimi yapabilirm ayrıca meşhur uşak tarhanası köy bulguru erişte vb doğal ürünleri toptan temin edebilirim 0505 614 11 55
Koy tereyagi satmak istiyorum toptan yuklu miktarda var temin edebilirim ilgilenen arkadaslar irtibata gecebilir 0553 292 3333
Gökhan
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz