Üye Toplam 103 yazı |
|
neyapsam Yeni Üye Toplam 8 yazı | 26/03/2012 : 23:32:41 Alıntı
naçizane düşüncem kaybettiklerimin arasında en çok aklımı özlüyorum Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Diğer |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | 13-15 bini buraya bağlayacağımıza her yıl 2500 lira verip kiralasak 5 yıl faydalanırız. 13 bini bankaya vadeliye yatırsak 7-8 yıla uzayadabilir. 13bin liralık altın alıp heryıl 2500 liralık kısmını bozdursak belki altın bitmeden ömrümüz biter. Bu devre mülk işi icat olduğundan beri akla yatkın bir tek devre mülk denk gelmedi daha. Bir çok devre mülke gitme yararlanma şansımız oldu. Ama hiç para ödemedik !!! Ucuza mülk sahibi olmanın gazına gelip satın alan tanıdıklar sayesinde. Kendilerine tahsis edilen dönemde gidemiyorlar. Bir iki kere dönem değişikliği ile zorlama şekilde mülklerinden yaralanmaya çalışıyorlar. Sonra bıkıyorlar. Ama parasını ödemişler. Kiracı işleri kolayca gerçekleşmiyor. Habire aidat ödüyorlar. Hatta arada bir tadilat vs. ekstra masraflar bile çıkıyor. Satmakta kolayca olmuyor. İyi bir yer olsaydı kendi giderdi diye düşünüyor insanlar. Boş kalsın da istemiyorlar. Eşe dosta kıyak yapalımda şanımız yürüsün moduna geliyorlar bir süre sonra. Bir ondan bir bundan teklif geliyor. Bizde kırmıyoruz. Hiç mantıklı bir yatırım değil. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
hsfhasan Üye Toplam 237 yazı | 27/03/2012 : 09:26:18 Alıntı
Akınselçuk'u tebrik ediyorum. Doğru Söze Ne Denir... HSN Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Diğer |
Entrepreneur89 Yeni Üye Toplam 29 yazı | 06/06/2012 : 22:49:31 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Öğrenci |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Parası bol bir deden var mutlu olmalısın . . . Bana kızma da işine bak. Dede den nasıl yararlanırım diye : ))) tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
aydin35 Yeni Üye Toplam 68 yazı | 07/06/2012 : 00:59:57 Alıntı
15 günlük olanlar devre tatildir yıl sınırlandırılması vardır .Üstelik akın selçuk a katılmıyorum benimde gazlıgölde tapulu hisselerim var ömür boyu tapularını aldım istediğim zamanda kiralatabiliyorum üstelik havaalanı açılıyor afyona türkiyenin 4.büyük uluslararası bölgesel havaalanı ..Gerçek projeyi dürüst kişileri bulduktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum buda araştırmayla olur..Gazlıgöldeki bütün projeleri incelemekte fayda var..Çünkü Gazlıgöl termal çöplüğü durumunda tabi devlete büyük pay düşüyor artık bir sınırlandırma ve bir standart getirilmesi gerekiyor mesela Hilal ve Akkuş termal dışında hiçbir projede ısı işlem merkezi yok hatta iddaa ettikleri gibiyse dünyada muadili yok ..Isı işlem merkezi olayını araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.. KAZANMAKTA KAYBETMEKTE SENİN ELİNDE !! Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Ticaret |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Tamam. Sizin ora gayet muntazam. Diğerleri değil. Anlaşıldı. Sizin oradan alalım yada siz en doğru yatırımı yapmış olun. Öyle kabul edelim. Şimdi ilk cümle 15 günlük olanlar diyor. Ama arkasından gelen ömür boyu diyor. Bunlar ne demek ? Sizinki ömür boyu yılın her günü mü ? O zaman devre mülk olmaz. Bildiğin mülk olur. Yılda 15-20 güne kaç para verdiniz ? İtiraf edin. Bir kaç yıl sonra sıkıntılanınca buraya yazmayı unutmayın olur mu ? : ) 15 yıldır gözlüyorum bu işi. Akrabalarımın da var bir sürü. Mutlu olan bir kişi görmedim daha. Burada itiraf etmezsiniz hatta direnç gösterir karşı çıkarsınız ama dost sohbetlerinde ağlar durusunuz. Ben yazmam böyle şeyler tanımadığım kimseye ama bu işten o kadar emin oldum ki. Cidden büyük saçmalık. Hele ki son yıllarda ardı ardına çıkanlar iyice batırdı piyasayı. İnsanın doğasına da Türk insanının yapısına da aykırı bir sistem. Mülk hiç devre olur mu ? Hadi oldu bari üç kağıt çılık yapmasalar. Denetim de yok. Güzelim kuş cenneti berbat oldu bunların yüzünden. Kuşlar gelmez oldu su olduğu halde. Valla böyle giderse bir dernek kurup mücadeleye girmeyi bile düşünüyorum. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Gazlı göle ÇED raporu mecburiyeti gelse mesela. Sizin ora bile büyük ihtimalle bozmuştur doğayı. Atıklarınız nereye gidiyor ? Arıtma var mı, kapasiteniz yeterli mi ? Bölge şebekesinden ne kadar elektirik çekiyorsunuz. Yerel halkın yaşam standartı sizin yüzünüzden düşmüş olmasın ? Önümüzdeki 20 yılda yerel floraya zararınızın derecesi hesaplanmış mı ? Yerel halka bir faydası oluyor mu sizin tesisin ? Biz turistiz bunları bilmeyiz ! Biz bu ülkede turist değiliz hocam. Gazlı göl önemli bir flora. Önüne gelen imar alamamalı. Hepimizin hakkı var orada. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
safiran Yeni Üye Toplam 19 yazı | 14/07/2012 : 12:21:32 Alıntı
güzel yazı akınselçuk ben en son gittiğimde derenin etrafı çöplük yuvasıydı. tecrübeliyim çünkü 4 defa iş batırdım :) Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Otomotiv |
Maydin678167 Üye Toplam 112 yazı | Msn ve mail adresim maydin678167@hotmail.com Yerleşim : Ukrayna / Luhansk | Meslek : Satış / Pazarlama |
pergamon82 Yeni Üye Toplam 12 yazı | Olaya objektif olarak bakmam gerekirse ve insanların günahını almamam gerekirse, o termal tatil veren devremülk sistemi ile ayakta duran otellerin birinde satış müdürlüğü yapmış idim. Size olayın kaba hesabını anlatayım. Devremülk satışları daha ortada bir bina yokken başlar ülkenin çeşitli yerlerinden otobüs kaldırılıp aileler devremülkün yapılacağı yere getirilir ve tanıtım yapılır. Bunun yanında olayın duygusal kısmını konuşmak gerekirse; gazlıgölde orta sınıf bir aileye verilen bir devremülkün fiyatı yılda 1 hafta tatil imkanıyla 7000 ile 9000 tl arasında değişiyor. yılda 52 hafta oldugunu varsayar isek 52x 7000 tl = 364 bin tl ye 50 metrekare bir yeri tapusuyla size satmış oluyorlar yani satmış oluyoruz.bunun yanında seneye bir defaya mahsus alınan yıldat adı altında toplanan bir ödenek mevcut bizde bu 1 haftalıklarda 75 euro idi. bu devremülkü komple satın aldığını düşünürseniz 75x52 =3900 euro senelik para ödüyor vatandaş. dua edelimki euro 5 tl ye yükselmesin. peki kiraya verme prosedürü hakkında bahsetmek istersek. günlük olarak kiraya verildiğinde 50 mt kare suit bir dairenin fiyatı 150 tl civarında 1 haftalık 1050 tl getirisi oluyor. (müşteri bulması size kalmış ) bütün sene müşteri bulacağım diyorsanız 150x365 =54.750 tl bir getiri getirir. (bu olayın toz pembe olan tarafı) kimse böyle bir devremülkü mülk haline getiremeyeceği için, adam geliyor 1 hafta veya 2 hafta alabiliyor. 15bin tlsini oraya yatırıyor. senede kiracı bulacağım yada bulacaklarda bana 2000tl olarak geri dönecek diye bekliyor. yıldatlarıda 200euro olarak çıkarırsak senede 1500 tl gelecek diye 15bin tlyi oraya gömüyor vatandaş. ticari düşünen biri için senelik 1500 tl kazanc düşünerek 15000 tlyi oraya gömmek bayağı mantıksız. ama bütün seneyi kapatırsanız 350 bin tlnize senede bir 50 bin tl kazandırabilirsiniz. kısa bir dipnot: tapular hisseli tapu ve herzaman söz sahibi oteli dikendedir. 52/1 hisseli tapunuzla hisseniz kadar konuşabilirsiniz. parası olan için yatırımı budur. saygılar afyon gazlıgöl eski satış müdürlerinden ... Ama yiğidi öldür hakkını yeme olayına gelirsek tatil için gayet başarılı yerler mevcut. paranı cebine koyacaksın arkadaş 1500 tl yi bayılacaksın senede bir defa gidip ailenle paşa paşa tatilini yapacaksın. kimse seni devremülkün yok diye kapıdan geri çevirmiyor zaten. illa yatırım yapacam diyorsanızda benim hesabım ama doğru ama yanlış ortada. Gazlıgölde satılan arazilerin metrekaresi 500tl ila 750 tl arasında değişiyor bunuda hesaba katmak lazım. ben kendi devremülkümü dikerim diyenler için. saygılar. Sen yeterki iste, istek oldumu dileklerde gerçekleşir. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
aydin35 Yeni Üye Toplam 68 yazı | 05/08/2012 : 11:56:45 Alıntı
Sayın akınselçuk bahsettiğim devremülk projesinin çed raporu var yöre halkını da kalkındırmış durumda çünkü sahibide o yörenin insanı halkına iş vermiş istihdam sağlamış,atık arıtma sistemi ve enerji üretme sistemi kurulacak müjdesi verdiler aynı zamanda ..pergamon82 ye katılıyorum 1-2 tane devre alan kişi gitsin ailesiyle tatil yapsın sağlık boyutuyla değerlendirsin ,yatırım boyutunu kiralamayı düşünmesin zaten,10-20-30-35 devre alanların düüneceği iş çünkü onlar bir kişi 20 hissealmışsa muhakkak yatırım amaçlı almıştır ... KAZANMAKTA KAYBETMEKTE SENİN ELİNDE !! Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Ticaret |
klnxtr Yeni Üye Toplam 1 yazı | 14/09/2012 : 08:41:03 Alıntı
Arkadaşlar Merhaba, Ömer Termal Tatil Köyünde yılda 2 hafta 15 gün olmak üzere 20 yıllık devre mülküm var. İlgilenen arkadaşlar olursa maddi sıkıntılarımdan ötürü satmak istiyorum normalde satış fiyatı 12.950 TL Ben 6.950 TL ye satmayı düşünüyorum satış noterden yapılacaktır. İlgilenenler olursa burdan bana mesaj atabilirsiniz. Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Satış / Pazarlama |
because Üye Toplam 215 yazı | 15/09/2012 : 11:32:07 Alıntı
devre mülk işi insanların tatil anlayışına göre karşılık bulur.. insanlar iyi bir yerde tatillerini geçirmişse sürekli orada tatil yapmaya devam edebilirler.. özellikle belli yaşın üstündeki insanlar.. devre mülk yıllık aidat payları öyle abartılacak gibi değildir..100 dolar yada euro olabilir..ama bir devremülkte bir aile, belki iki aile kalabilir büyüklüğüne göre..gidilemeyeceği zamanlarda - dönemine göre - kolayca kiraya da verilebilir.. ancak maddi durumu ehven olanaların satın aldığında ve kullanamayıp ta kiraya da veremediği durumlarda öyle ahlanıp vahlanacak bir kayıp da sözkonusu değildir.. akın beyin söylediği gibi mantıksız bir durum olsaydı bu kadar çok devre mülk türemezdi.. ayrıca bir mülkün değeri getirisine göre hesaplanır.. 15 bin liralık bir devre, yıllık 2 bin getiriyorsa yaklaşık 8 yılda amorti ediyor demektir ki bu açıdan da mantıklı bir yatırım olabilir.. şahsen tatil anlayışım devre mülke müsait değil..hep yeni yerleri görmeyi tercih ettiğim için edinmedim belki daha sonra olablir:)) Yerleşim : Türkiye / İst | Meslek : Tekstil |
comboxxx Yeni Üye Toplam 1 yazı | 02/02/2013 : 11:38:42 Alıntı
merhabalar; genelde şikayetler ve dezavantajları yazılmış devretatillerin. hakverdiğim de var vermediğim de var. örnek verecek olursam yılın hangi haftalarında işyerinizden izinli olduğunu bilen bir insan için devretatil hele hele RCİ üyeliği de varsa biçilmiş kaftan. fakat benim gibi tongaya düşüp alan (izin tarihim son 10 güne kadar belli olmuyor genelde o yüzden tonga dedim) insanlar da var. fakat bunu birsonraki yıl yıllık parasını ödedikten sonra anlıyorsunuz. size tarih sordukları an anlıyorsunuz. Benim Hattuşa Termal de devretatilim var ancak kullanamayacağım.. bunun gibi.. herkese iyi günler Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Diğer |
mesgiyim Üye Toplam 355 yazı | 24/03/2013 : 14:25:44 Alıntı
Merhaba Buse Gayrimenkulden yetkili kişi Murat. Nasılsınız? Ofisimiz Suadiyede eğerki geniş alıcı ve satıcı portfeyimizle dairenizi en kısa zamanda satmamızı isterseniz bize ulaşın. Hayırlı günler. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Emlakçı |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı |
"Gazlıköyü" nasıl da atlamışız ? Ülkemizde gazlıköy diye bir yer yok sayın mülk sahipleri. Gazlıgöl Afyon ilinin İhsaniye İlçesine bağlı bir belde. Belde nedir ? Belde köyden gelişmiş ama ilçe olacak kadar büyümemiş yer. Yani aynı devremülk gibi. Mülk sayılacak kadar yapılanamamış ama insanda mülk sahibi oldum izlenimi uyandıran oluşum. Gazlıgöl oranın adı. Gazlıköy değil. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
Fth76 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 04/05/2013 : 22:56:35 Alıntı
2007 yılında bende aynı bölgedeki bir firmadan 2 dönem satın aldım ancak bir düzeltme yapmalıyım benim aldığım devre mülk değil hisseli gayrimenkul, devremülkten farkı ise kat irtifakı olmuş hisseli gayri menkul tapulu 10 yıllık veya 99 yıllık değil almış olduğum daire belli ve 35/1 bana ait benden sonra veraset yolu ile mirasçılarıma intikal ediyor. Yılda 10 gün ve her yıl 3 aylık öteleme ile kullanılabiliyor ve isterseniz siz gidiyorsunuz isterseniz bir başka tanıdığınızı yollayabilyorsunuz bir diğer seçenekte firmaya talimat vererek kiralanmasını sağlıyorsunuz %10 komisyon alıyorlar ve yıllık bakım ücreti 50 euro kiraya verirseniz bu aidat alınmıyor, ben 275x36 ay taksit ve peşinatla birlikte 11200 tl ye aldım 1 dönemini ben iyi bir yatırım yaptığımı düşünüyorum sizce? Yerleşim : Türkiye / İskenderun | Meslek : Dekoratör |
sevgiolmez Yeni Üye Toplam 1 yazı | DEVREMÜLK NEDİR? Kişinin yılın belli zamanlarında tatil ve dinlenme amacıyla 7, 10 ve 15 günlük seçeneklerle satın aldığı mülk hakkına devremülk denilir. Devremülkte mülkün tamamını ve kullanımı değil yılın belirli dönemlerinde kullanım hakkını sahip alırsınız. Devremülkün en büyük avantajı satın aldığınız devremülkü ömür boyu seçtiğiniz tarihlerde ücretsiz olarak yararlanabilmenizdir. Devremülkünüzü kullanmadığınız dönemlerde kiraya verme hakkına sahipsiniz. Devremülkler tapulu olduğundan istediğiniz zaman devremülkünüzü satabilirsiniz. Devremülk değişim sisteminde haftalık değişim sistemi de söz konusudur. Devremülk değişim sistemine üye olarak kayıt yaptıranlar devremülklerinin kullanma dönemlerinde paylaşım havuzuna dahil olarak başka tesislerden de yararlanabilmektedirler. Devremülk değişim sistemi sayesinde kişiler her sene aynı yere değil, başka yerlere de gidebilmektedirler. Böylece devremülk sahipleri her yıl istedikleri zaman diliminde farklı yerler de tatillerini yapabilmektedirler. Birçok devremülk değişim firması vardır. Devremülk değişim ücreti tesisten tesise değişerek ortalama 150 ile 400 dolar arasındadır. Devremülk nasıl iptal edilir? Devremülk iptalini devremülk sözleşmesinin kurallarına göre yapılması gerekmektedir. Sözleşmede geçen; kişi tesisi gördükten sonra sözleşmeyi imzalamışsa ve daha sonra devremülkü beğenmediğini anlamışsa sözleşme iptalini yapabilmektedir. Sözleşme 10 gün içinde yasal olarak feshedilebilmektedir. Fakat alıcı devremülkü görmeden kapı da ya da dışarıda tanıtılarak karar verip aldıysa tesisi görüp beğenmediği takdirde sözleşme feshi için 7 günlük yasal süresi bulunmaktadır. Yasal sözleşme fesih süresini kaçıranlar devrmülk iptalini yapamazlar. Fakat kapıda görmeden satın alınan devremülk için Yargıtay’ ın emsal kararı bulunmaktadır. Buna göre sözleşme cayma süresi devremülkü satın alanın devremülkü gördüğü andan itibaren başlar şeklindedir. Devremülk alırken dikkat edilecek hususlar nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken en önemli konu size satılanın devremülk mü yoksa devretatil mi olduğudur. Devretatilde sadece yılın belli döneminde tatil yaparsınız, devremülkte ise tapusu size ait olup yılın belli döneminde kullanırsınız. - Devremülk hakkı sadece mesken niteliği taşıyan kat mülkiyetine veya kat irtifakına çevrilmiş müstakil yapılara kurulabileceğinden dikkat etmelisiniz. - Devremülkte ki payınız resmi senetle belirlenmedikçe mülkteki payınızı öğrenmelisiniz. - Devremülkünüzün tapusu olduğundan devredebilir, bağışlayabilir ya da miras bırakabilirsiniz. - Alınan yıl bitmeden devrelerin tamamı tapu siciline işletilmelidir. - Devremülk kullanım hakkınız 15 günden az olmamalıdır. - Devremülk hakkınızın kullanımını başkasına devredip devredemeyeceğinizi öğrenmek için devremülk sözleşmesini dikkatlice incelemelisiniz. - Devremülkün ortaklar arasında dönem süresi, devir ve teslimi ile istifade şekil ve usulleri, yöneticilerin seçimi ile hak ve sorumlulukları büyük onarım için ayrılacak dönem, bakım masrafları gibi hususlar devre mülk sözleşmesinde yazılıdır. Sözleşme iyice incelenmelidir. - Devremülkün ortakları hak ve borçları yetki ve sorumluluklarının tespit ve uyuşmazlıkların çözümlenmesinde, bu konuda sözleşmede veya yönetim planında hüküm bulunmayan hallerde Türk medeni kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerinin uygulanacağı bilinmelidir. - Devremülkün bütün ortakları kendilerine verilen ve tapu sicilinde belirtilen dönem süresi sonunda devremülkün sözleşme hükümleri gereğince boşaltmaya ve yeni hak ve dönem sahibine teslime mecburdur. - Kullanım sürenizin bitiminden sonra diğer ortakların kullanım süresini işgal etmeniz neticesinde mahalin en büyük mülki amirinin emri ile başkaca bir işlem ve tebligata gerek kalmadan derhal zabıtaca boşalttırılır. İdare ve yargı organlarına yapılacak başvuru mahalin amirinin verdiği boşaltma işlemini durdurmaz. Tarafların kanundan ve sözleşmeden doğan hakları saklıdır. - Anlaşmazlıklar için devremülkün bulunduğu yerde ki Bölge Sulh Hukuk Mahkemesine dava açılarak çözüm yoluna gidilir. - Üzerinde devre mülk hakkı kurulan yapı veya bağımsız bölümün ortak malikleri aksi sözleşmede kararlaştırılmamışsa ortaklığın giderilmesi davası için mahkemede bulunamazlar, ortaklığın giderilmesini talep edemezler. http://emlaktahaber.com/Devremulk-nedir/4101 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
marslı Yeni Üye Toplam 9 yazı | 11/12/2016 : 22:58:30 Alıntı
hikaye onlar..alırken herşeyi soylerler..kiralamak istersen kimseyi bulamazsın.yok oyle rakamlar ..bende aldım yapılmadan 5 yıl oldu bitmedi daha sarot palace ..alırken biz kiralıyoruz,kiralama parasını biz veriyoruz,aidat60 tl fln,şimdi 400 tlye varıyor eve göre..satmak isterseniz o anki fiyatından alıyoruz,daha ne yalanlar neler...inanmayın böyle seylere..devremülk sadece gitmek tatil için alınır,yatırımlık olamaz...kanmayın. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İşsiz |
Masor07 Üye Toplam 546 yazı | 11/12/2016 : 23:18:24 Alıntı
Antalya'da emlak sektöründe çalışan birisi olarak gözlemlediğim şeyleri yazmak isterim.Bana Afyon'dan termal otel tanıtımı için teklif geldi tamam görüşelim dedim.1 Pazar Antalya'dan Afyon'a topluca projeyi görmeye gittik.Benden başka normal şahıslarda var anlatıyorlar uzun uzun.Şimdi ben bu işin içinde olan birisi olarak dinliyorum ama çoğu mantıklı gelsede projeye bakıldığı zaman faaliyet yok.Burada neden faaliyet yok havalar soğuk diyor? Bu dönemler kar yok ortada bir şey yok .Bakıyorum formaliteden 2 3 bayrak asmışlar ama hepsi formaliteden belli.İnşaat ne zaman bitecek diyorum 3- 4 yıl sonra dedi yuh dedim bu kadar süre mi olur.Yavaş yavaş dedi..Vs vs maket üzerinden satıyorlar her şeyi.Normal ciddi bir firma olsa inşaat bitirme sözleşmesi imzalarlar şu dönemde bitecektir diye müşterilere taahhüt verir ama nerdee :))).Ama illaki alınacaksa bitmiş projeler tercih edilebilir.Fİyatı yüksek olsada en azndn faaliyette oldugunu bilirsin Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Emlakçı |
mudurnufoto Yeni Üye Toplam 39 yazı | Arkadaşlar Bolu Mudurnu da yeni bir proje var tavsiye ederim. Eğer düşünen varsa benimle irtibat kurabilir.Mudurnu Burj al babas 7 günlük ömür boyu kullanim süper bir tesis 7000 tl den başliyor. Yerleşim : Türkiye / Bolu | Meslek : Esnaf |
meloshop Yeni Üye Toplam 75 yazı | 12/12/2016 : 12:22:38 Alıntı
TARAKLI TERMAL DE 1+1 SÖMESTIR DONEMİ 21 OCAK- 4 ŞUBAT YAKUT EVLER DE 2. KAT OSMANLI CARSISINA YAKIN DAİRELERDE F BLOKTA YERİM VARDIR. ACİL SATIYORUM İLGİLENENLERİN burak.sulun@sekizc.com veya 0532 317 7655 den bana ulasmalarını rica ediyorum Meloshop Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
brgl35 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 22/04/2017 : 02:46:04 Alıntı
Edremit Hattuşa Termal güre'de 15 gün devremi satmak istiyorum. Bir 15 gün devrem daha var onu kullanmaya devam edeceğim. Çünkü çok güzel bir yer.Kazdağlarının eteklerinde dünyanın ikinci oksijen deposu.Yürüme mesafesinde özel plajı var.iç dış havuzlar, eve kadar gelen termal su, fetnes hamam spa çamur banyoları spor alanları bir yığın sosyal donatılar...Tesis faaldir. ilgilenen kişiler için " inanbirgul@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Sağlık hizmetleri |
Zaza2323 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 23/11/2017 : 20:05:24 Alıntı
Arkadaşlar devremülk ile ilgili benimde 2yıl önce aldığım .Ama fırsat bulupta bir türlü gidemediğim ARC üyeliği olan Yalova termal palasta Bir haftalık devremülk üm satılıktır ilgilenenler fhf.23@hotmeil den ulaşabilirsiniz . Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Kamu sektörü |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |