Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Bu Resim Size Neler Hatırlatıyor?

BaşlatantarkanexTarih24/02/2008 18:20:13Yorum4

İlk mesaj
Yenilikçi İyi Yazar339 yazı
bu resme bakıp düşünün hayatınızda yapmaya çalıştığınız ama başaramadığınız ne varsa göreceksiniz mutlaka yenildiniz duygularını göreceksiniz..

tarkanex tarkanex

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye964 yazı
Ama hala yıkılmamış ayakta duruyor. Birde duygularını başının üzerine almış sanki. Yani duygusal davranmak hatalarımızı çoğaltıyor mu? Bende ters pencereden yorumlamak istedim.
Bu güzel resimle bizi kendimiz ve hatalarımızla ilgili düşünmeye ittiğiniz için teşekkür ederim..
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye184 yazı
bence adam hep kalbinin sesini dinledi ve duygularının peşinden koştu. gün gelir devran döner misali sesini denlediği kalbi taş olmuş kafasında patlamış, kalbinin yerine de hayattan yediği kazık saplanmış. :))

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı

Bana kalırsa kalbiyle hiç hareket etmedi;Duygularını katmadan hareket etti.Bu yüzden başarısız olduysa bile kalbine kimse zarar veremedi.Ve şimdi aklıyla kalbi bir gibi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye145 yazı
bence kalbi adamin basina robin hood koydu.amac kalbi tam 12den vurmakti ama baya bi iskaladi ve adami gogsunden vurdu.adam da oldu tabi
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim Yngiltere / BiyerMeslek Esnaf