Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
merhaba saygıdeğer büyüklerim ben antalyada a.ü de Satış&pazarlama Öğrencisiyim.Ve ben bu mesleğin geleceğini düşündüğümden dolayı süreklı ticaret peşinde koşturuyor, sürekli birşeyler yapmak istiyorum. ben antalyaya bursadan geldim ve ben kuyruk yağı işini bursada kurban bayramı dönemlerınde toplayıp sonra piyasadakı kebapçılara,lokantacılara satabileceğim o sektörde olan herkese satabılıyordum.Ve benim sizden ricam hem benım kazanabıleceğim hemde kendısı kazanmak isteyenlerın benım tedarıkçim olmasını ıstıyorum.ve ben kendımden emınım çünkü kuyruk yağı piyasası öyle geniş bir piyasaki satılmayacak gibi değil ilgilenen büyüklerimin benimle iletişime geçmesini rica ederim...
Mehmet EKEN Gsm:05075352316 Gsm:05372655436
Doğru kişi, doğru hizmet/ürün ve hız yüksek kar getirir.
mrhb ben şu an eşimin görevi dolayısıyla bir dogu ilindeyim kendimde antepliyim.kuyrugu iyi bilirim.ve bende sizin gibi şu an piyasada hiç olmayan bir ürünün satışı ile ugraşıyorum.sizinde bu talebinize cevap vermek isterim zira bulundugum yerde kuyruk bolca var ve temin edebilecegim yerde var yalnız nasıl çalışıcaz bu işin sistemini anlatırsanız size yardımcı olmak isterim...bol kazançlar..serap gündüz....meldam2007@hotmail.com
Merhaba serap hanım yorumunuz ve yardımcı olma isteğiniz için teşekkürler.Ben Herhangi bır depo dağıtım yada toptan mal alıp yuklu bır sermaye yatırma gibi bir düşüncem yok söylediğim gibi ben öğrenciyim bu işi risksiz bir şekılde tedarikçim olacak satıcının malını satmak,müşteri bağlamak ve her sattığım kilo üzerinden kar alabilmek ben sadece satılacak yerlerini iyi derecede bılıyorum malın dağıtımını satıcı yapabilicek karşılıklı güven oluşturup antalya piyasasında satmak.yinede ben sizin kuyruktan anladığınızı varsa****dan toptan olarak ne kadara mal olabiliceğini öğrenmek isterim.düşünebilirlik açısından aklımızda bulunsun mehmeteken36@hotmail.com
Gsm:0507 535 23 16 Gsm:0537 265 54 36
mehmet bey aylık tüketiminiz kaç kg olur yurtdışından getirebiliriz.maddiyatta sıkıntı yok sizin alabileceginiz rakam herseyi belirler.. kurdoglu24@hotmail.com
yazımı okumadan yorum yapmışsınız sayın kurdoğlu yukarıda serap hanıma söylediğim gıbı ben herhangi bir sermaye yatırmak, depo tutmak vb giderLer yapmadan sadece piyasada kuyruk yağıyla uğraşan kişilerin kuyruklarını satabılırım dıyorum ama yınede ihtimaller doğrultusunda ben sizden fiyat almak isterim.Ve sonrasında verdiğiniz fiyatı piyasa üzerinden değerlendirebilirim. SayGıLar...
Gsm:0507 535 23 16 Gsm:0537 265 54 36
Konu Günceldir yorumlarınızı,fikirlerinizi bekliyorum.antalyaya piyasasına kuyruk yağı sektörüne giricek kişilerin benimle ciddi anlamda irtibata geçmesini istiyorum.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz