Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Kurutulmuş Dolmalık Sebze

Başlatanhaliltatli1968Tarih02/03/2012 09:55:39Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
sn koniks üyeleri gaziantep yöresinin biber, patlıcan ,kabak ve acurunu dolmalık olarak fabrikada işçiler boneli ve ellerinde eldivenli bir şekilde tarım bakanlığından onaylı ,TSE belgeli olarak kurutuyoruz.kutularda ve poşetlerde barkodlu, üretim tarihli ve tarım bakanlığından izin nolarının olduğu bir şekilde satışa sunuyoruz.mayıs ayından itibaren yeni mahsul olarak ihracata ,iç piyasada ,marketlere toptancılara baharatçılara ve kuruyemişçilere toptan olarak bağlantı yaptığımız arkadaşlarla çalışmaya başlayacağız.iş yerimiz gaziantepte olup 2500 mt kapalı 1500 mt açık alanda üretim yapıyoruz.sebzelerin üretilme aşamasından kurutulup paketlendiği aşamaya kadar ziraat mühendisi ve gıda mühendisi arkadaşların kontrolunda yapılacaktır.emir ve taleplerinizi şimdiden bekliyoruz.çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.
haliltatli1968

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye16 yazı
sn koniks üyeleri gaziantep ve maraşta biber patlıcan kabak ve acur ekecekler benimle irtibata geçerlerse memnun olurum
haliltatli1968

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye16 yazı
değerli arkadaşların dikkatine şu anda stokta mal yok mayısın sonunda ancak mahsül çıkacağı için şimdiden fiyat veremiyorum. telden görüşmek isteyen 0 5072331160 05444825171 müşteri portföyüne kaydetmemi isterseniz emirlerinizi bekliyorum.
haliltatli1968

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk