Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

.

Başlatanmilan_bgTarih26/02/2012 01:48:55Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye89 yazı
güncel değildir. silinmesini rica ediyorum silemedim çünkü gereksiz yere arkadaşları meşul etmiyi marıyorlar burdan görip çünkü :)

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye644 yazı
TURŞU DİYARI DİYE BİR FİRMA BARDAKLARIN AĞZI KAPALI OLARAK TURŞU SUYU SATIYORDU AMA BU SENE BULAMADIK SİZDE VARMI .

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Yeni Üye89 yazı
o firma biziz. bizim ürünümüzdü o ve artık üretmiyoruz. piyasadan çok talep gelmişti ama özel nedenlerden dolayı üretimini bırakmak zorunda kaldık şuan sadece litrelik turşu suyu verioruz.
:::... Kırcaalili ...:::

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye89 yazı

günceldir

Yeni Üye85 yazı
izmirde irtibat noktanız varmdır.cadde üstünde bi marketem var burda satılabilir ..görüşmek üzre elmas_mustigiller@hotmail.com
sammlee

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Yeni Üye89 yazı
hayır yok malesef istanbuldam ürün göndermekteyiz. irtibat no 0536 238 01 14

Üye196 yazı
nasıl yani makine ücreti yok ?

gönderimi nasıl yapıyosunuz ?
Bana balık tutmayı öğrtin..!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye89 yazı
istanbul içi bıraktığımız bütün yerlerde makineyi emanet bırakıoruz mal verdğimiz sürece. o anlamda ücret yok yani. gönderimi ambar dediğimiz nakliye hizmetiyle yapıyoruz

Yeni Üye73 yazı
Merhabalar ,güncel toptan turşu fiyatlarınızı email olarak göndermeniz mümkünmü ?

Murat Çangırı
murat@snl.com.tr
murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye164 yazı
merhebalar turşu fıyatları ve bilgi verebilirmısınız..ayrıca 2 adet makıneye ihtıyacım var.. ahmetdurgutlu54@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye48 yazı
merhabalar turşucu açmak istiyorum bu konuda nasıl yardımcı olursunuz? fiyatlar hakkında bilgi alabılırmıyım bana 50 m2 dukkan ne kadara mal olur.

sgumus75@gmail.com
sgumus75

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye89 yazı
Arkadaşlar yoğunluktan dolayı cevap veremiyorum internete giripte ciddi ulaşmak isteyenler için cep numarasını verdim zaten herkese iyi çalışmalar bol kazançlar