Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Parekende Satış Dükkanı Seçerken . . . . . .

BaşlatanpakmisyufkaTarih24/02/2012 00:30:29Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Üretimini Yaptığım Ürünleri parekende Satacağım bir dükkan tutmak istiyorum. imalathanem şehir dışında bir ilçede parekende satışım hiç yok.
kayseride el yufkasının kalitesinden pek haberdar değiller yufkacı kültürü yok .
kendimi tanıtmam biraz zaman alacak.
şimdi sormak istediğim tutacağım dükkanın
1- dükkanın yeri (ilçedemi yoksa 30 km şehir içinde biryermi olması daha iyi ilçe nüfusu 1000 civarı- dükkanın etrafında ne tür mekanların olması bana fayda getirir)
2- özellikleri (ben küçük bir dükkan olmasını tercih ediyorum )
3- levhası (dikkat çekecek ne tür bir yazı ve renk)
4- dış cephede dikkat çekecek yazılar ne olabilir.
5- hangi renkleri kullanabilirim.
6- Fiyat politikam nasıl olmalı (marketler maalum çok ucuza yufka satıyor müşteriler alışana kadar ucuz verip alıştıktan sonra fiyat yükseltmem doğru olurmu)

ürün çeşitlerim
kurutulmuş köy yufkası (kışlık yufka)
el yufkası
su böreği yufkası
erişte
dondurulmuş çig mantı
aşmakarna
gözleme
su böreği

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye30 yazı
yardımcı olacak kimse yokmu

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
arkadaşım yufka dükkanı açıcaksan lor peyniride satıcaksın çünkü bunlar birbirini tamamlayan ürünler
dddd

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Gyda
Yeni Üye40 yazı

tutacağınız dükkan öncelikle çok işlet bir cadde üzerinde olmalıdır ve yufka işi biraz köy ürününe kaçtığı için ben sizin yerinizde olsam dükkanıza köy havası verirdim ne biliyim böyle hasır sepetler yufka açan bir bayan da olabilir giyimini kuşamını ona göre tasarlayabilirsiniz.. benim şahsi fikrim bu çok büyük şatafatlı bir tabelaya da htiyacınız olduğunu düşünmüyorum zira ürün portföyünüz kısıtlı bence en güzeli dükkanıza köy havası vermek duvarları böyle kiremit gibi dizayn edebilirsiniz. fiyat konusunda da yufka zaten alınmayacak türden fiyatlar olmadığı için sizi kurtaracak kar ettirecek bir fiyat politikası çizin çok kazanayım derken hiç kazanamayack durumda olmayın derim herkes ekmeğinin derdinde.. ama iş güzel bir düşün derim köy havasını internet üzerinden araştırabilirsiniz dekorları şimdiden hayırlı uğurlu olsun allah bol kazançlar versin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda