Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Imalattan Pişmaniye,lokum,cezerye. .

Başlatanser_kadTarih15/02/2012 18:21:57Yorum36

İlk mesaj
Kendi imalathanemizde farklı tat ve çeşitlerde lokum,pişmaniye,cezerye üretimi yapıyoruz..

İlgilenen arkadaşlara numune ve fiyat listesini gönderebiliriz..Aşağıdaki resimler ürünlerimizden birkaçı..30 farklı çeşitte ve gramjda ürünümüz var..

Ayrıca isteğe bağlı kuruyemişli ve çikolatalı 5kglık ambalajda cezerye ve lokum üretimi de yapabiliriz..

Ayrıca firmamız Al Mey Koza Eskişehir Ana Bayisi..Tek içimlik Sıcak,soğuk tozlu içecekler,300gr,500gr,1000grlık tozlu içecekler ve kahve,3 ü 1 arada,kahve kreması da mevcut..

Msn/Mail : dorliongida26@hotmail.com
serkan.kadah@dorlionunlumamuller.com

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum

FİYAT VE ÇEŞİT LİSTESİ GÖNDERİRMİSİNİZ.
hayatisahin66@hotmail.com
Paranla itibar kazanacağına itibarınla para kazan.

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Gyda
Semih Bey(Karabük),Birol Bey(Trabzon),Bünyamin Bey(Gaziantep),Erdal Bey(Kırşehir) lere numunelerimiz dün itibariyle gönderilmiştir..Tahminim 27 Şubat Pazartesi günü elinizde olur..Fiyat ve çeşit listemizi gönderdiğim arkadaşlarımız ,ilgilendiği ürün ve miktarları bize iletirlerse ,duruma göre iskonto yapabiliriz ya da nakliyede yardımcı olabiliriz..Ayrıca firmamız AlMey Koza Eskişehir Ana Bayisi'dir..Sıcak-soğuk tozlu içecekler,500gr,1kg lık toz içecekler,kahveler,kahve kremaları,3ü1 aradalar....mevcut..İlgilenenlere fiyat listemizi gönderebilirim..Tekrar teşekkür ediyorum ilginizden dolayı

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Gyda

İSTEĞE GÖRE KURUYEMİŞLİ VE ÇİKOLATALI 5KGLIK AMBALAJLARDA LOKUM VE CEZERYE ÜRETİMİMİZ VARDIR..BİZDEN ALIP,KENDİ PAKETLERİNİZDE SATABİLİRSİNİZ..KAVRULMUŞ,ÇİFTE KAVRULMUŞ ÇEŞİTLERİMİZ,SADE,GÜLLÜ LOKUM ÇEŞİTLERİMİZ MEVCUTTUR.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Gyda
selamlar bu işi brezilyaya taşımayı düşünürmüsünüz? burda hiç bu tatlardan bişey yok . ve tutulacağından çok eminim . kendim pastanemi işletiyorum brezilyada . saygılar memet unal + 554988098827 Email.: brezilya.07@hotmail.com // mart.41@hotmail.com
SKYPE ; alanya161

Yerleşim Brezilya / CuritibaMeslek Dany?manlyk
"kend paketlerinizde satabilirsiniz " derken biraz açarmısınız konuyu?

örneğin benim Umman, Libya ve benzeri arap, afrika ülkelerinde bağlantılarım var.
Lokum çok seviliyor oralarda. Szin ürünlerinizi kendi firma adımla pazarlamak istersem prosedürü nedir ?
örneğin ihracaat yapınca tarım ve gıda bakanlığı izni vs..vs belge ve prosedürler nasıl oluyor ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Fiyat listenizi yollarsanız sevinirim. erdi-tic@hotmail.com
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
sayın yetkılı bana ozelden ulasabılırmısınız cep numarnızı ıstıyorum yollarsanız sevınırım....
ıyı kazanc reklamla başlar...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Reklam
Bulgaristan'a ihracat etmek isterseniz bana mesaj atin

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Yöneticilik
İHRAÇ KAYITLI FİYAT VE FOTOĞRAFLI ÇEŞİT LİSTESİ GÖNDERİRMİSİNİZ.
BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Mrblar fiyat ve urun gaminizi gonderebilirmisiniz

Oguzz44@hotmail.com
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
ürünler ve fiyat bilgisi alabilirmiyim?

Yerleşim Türkiye / TürkMeslek Memur
kolay gelsin palmdanismanlik@hotmail adresine fiyat bilgisi yollayabilir misiniz biz izmir de kar pişmaniyeyi 1ee1 müşteriye pazarlıyoruz perakende satış yapıyoruz günde 150 adet civarı satıyoruz eğer sizin malınız yediğimiz zaman ağzıma çubuk halinde şeker gelmiyorsa onuda rahat bir şekilde pazarlarız saygılarımla metin çelebi 0532 762 40 92

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Hollanda icin tum urunlerin Fiyat listesini gonderirmisinizi lutfen. AB de satmak ta sorun olmaz degil mi?
aytemirh@gmail.com
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
kazakistan türkmenistan rusya gürcistan gibi ülkeler de peyzaj işi yapmak istiyoruz oo ülkelerde yaşayan arkadaşlar bize nasıl yardımcı olabılırsınız www.akarpeyzaj.com.tr

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
merhabalar, ben fransada satmak istiyorum urunlerinizi lutfen bana urunlerin fiyatlarini ve fotoraflarini gonderebilirmisiniz imail adresime : ykarademir@lalposte.net daha once yurdisia gonderdinizmi

Yerleşim Fransa / StrasbourgMeslek Esnaf
lutfen toptan fiyat listesi ve urun fotograflarini (lokumlarin) e-mail'ime ulastiriniz. ayrica AB'de pazarlamak icin gerekli ihracat prosedurlerini halledebilir misiniz (izin, tahlil v.s)? Kendi ambalajimizi ve markamizi basmak isteriz, nasil olur?

Tum bunlar hakkinda detayli bilgileri lutfen mail adresime gonderiniz.

ilke@italyarehberim.com

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Ticaret