Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Arpa Yemlik Aycicek Yağı Nohut Mercimek

Başlatantankut kaanTarih11/02/2012 15:23:23Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
merhabalar arkadaşlar ...özelikle herkese kolay gelsin..
rusyada ve ukraynada yaşayan arkadaşlarıma buradan bi ricam olucak ...ilgilenen olursa benim ile lütfen bağlantıya geçsinler ...ilk..isteğim 50 bin ton yemlık arpa ...bu ürün çok acilll.hemen harekete geçebiliriz ...2. ürün yeşil mercimek ...3. ürün yer fıstıgı tuzlu ve tuzsuz fıstık..4 ürün 7mml lik nohut ...5 .ürün 1 lit.pet.ayçiçek yağı..bü ürünler çok yüksek miktarda çok acil bize gerekli ilgilenen arkadaşlarım benim ile irtibata geçsinler akredetif açılıp alım yapılıcak tır arpa çok acil il önce ordan başlayabiliriz ...mail adresim onderakkas999@gmail.com
önderakkaş

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye40 yazı
İran'lılar için yapmış olduğunuz bu çalışma ayağa düşmüş durumda olup taleplerindeki hedef fiyatları ve piyasadaki durumu algılamamaları nedenıyle ciddiyetten yoksun bir taleptir. Kendinizi ve başkalarını boşuna yormayın. Çalışmalarınızda başarılar temennisiyle... Unutmadan, Türkiye (TMO hariç) ve çevre ülkelerde bu mıktarda arpa yok Rusya'da ise ton fiyatı 270 usd civarında...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye35 yazı
bu yazıyı neden yazdınız pek anlamış değilim sıkı bir çalışma sonucu bu saat itibarı ile arpayı buldum ve yerınde incelettim güzel kardeşim buldugum fiyat 190 usd. sözleşme yapıldıktan sonra ..tekrar yazarım saygılar...biraz çalışalım bulduğum yeri de söyleyebilirim eğer ilgileniyorsanız...195 dolardan buğdayı 190 dolardan arpayı ukrayna ve kazakistan ...iyi çalışmalar
önderakkaş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye40 yazı

Tebrikler...:)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
arpa varsa alalım cif 240 usd iran
export import

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye146 yazı
banada 750.000 ton lazım.peşin para ..

derken şuan yaptığım arastırma sonucu buldum.Hatta 800.000 ton bulup kalan 50.000 sevabına komsu ülkelere

bağışlıyorum

Yerleşim Moldavya / ChisinauMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye68 yazı
arkadaşlar elımde uygun fıyata yuksek mıktarda arpa var almak ısteyen arkadaşlar ırtıbata geçebılır ozelden yazın lutfen peşin para olamk kaydı ıle çalışmalarınızda başarılar slm
buraların asıl evlatları mert olanlardır

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye20 yazı
slm. arkadaslar rusyada arpa fiyatlar 160-ile 200 Dolar civar deyisiyor arpa fiyatlar suanda rusyda bugday 145dolar 220 deyisyor nohut fiyatlari 1 580 usd 5-7#1084;#1084; 2000 deyisiyor
ayçiçek yağı 1litrelik 5 litrelik 1.6ve 6 dolar civar fiyatlar mercimek fiyetlar eyer ilgilinseniz onuda bildirim sunda burdaki satis fiyatlari bunlardir benin iltibat gecmek isterseniz adresim muro-mert@yandex.ru

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskvaMeslek Yleti?im
Yeni Üye28 yazı
Merhaba,

Türkiye malatya şehrinde 100 Ton ARPA stoğumuz mevcuttur.

İlgilenenler iletişime geçsin lütfen

Saygılar

guneyozbulut@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye15 yazı
Merhaba
Elimizde rafine edilmiş bir litrelik pet şişelerde Ayçiçek yağı ve rafine edilmemiş yağ bulunmaktadır. ayrıca yüklü miktarda toz şeker vardır ilgilenenlerle iletişime geçebiliriz. ürünlerin menşeii rusyadır. selma.gokay@hotmail.com
BEYBEEEERRR

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye21 yazı
stare dış ticaret ihraç için ayçiçek yağına ihtiyacım var ürünün % 100 olması önemli fiyat verirmisin

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
teslim yeri neresi bu önemli

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama